VOMISAREG7 0 #1 Публикувано 10 Февруари, 2021 Здравейте! Оглеждам се за запазена Honda CR-V - това ще ми е първа кола от този клас и на тази марка :) Абсолютният таван е 15 000 и н знам за тези пари мога ли да се надявам на нещо запазено? Какъв двигател да гледам? Фен съм на дизела по принцип, но скъпият ремонт (ако е такъв), ме отказва. Какви екстри да й търся? Не съм придирчив много тук.. Благодаря Ви! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 404 #2 Отговорено 10 Февруари, 2021 Здрасти, отваряш кутията на Пандора! Затова бързам да кажа: В рамките на бюджета търси максимално запазен екземпляр, с пълна сервизна история, ако намериш - от първи собственик! Без значение двигателя, всички са надеждни. Екстри - ако изпадне автомат... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 403 #3 Отговорено 10 Февруари, 2021 (Редактирано) Бюджетът ти е напълно адекватен за дизел преди фейслифта. За другите не знам, ще си направиш справка в авто сайтовете. Не разбрах, кой е този скъп ремонт който те отказва от дизела? Редактирано 10 Февруари, 2021 от inspektora 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VOMISAREG7 0 #4 Отговорено 10 Февруари, 2021 Привет, Няма конкретен ремонт, за който да чета и да ме отказва, по-скоро общото схващане, че дизел е по-кеф, докато не дойде ред да го правиш. Иначе кога е въпросният фейслифт? Всичко 2010 г. води ли се вече пипнато? Иначе дизел 150 к.с. звучи като сегашната ми много по-малка, ниска, стара и немска количка, така че се припознавам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mykacu 18 #5 Отговорено 10 Февруари, 2021 Не съм разбирач, но за мен бензиновият двигател няма много сили - трябва доста да планираш изпреварванията. На магистрала след 130 поне при мен започва да се тормози, а ако има наклон може да раздразниш тировете зад теб . Дизеловите не съм ги карал - казват, че вървели повече. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 404 #6 Отговорено 10 Февруари, 2021 (Редактирано) То по форумите повечето сме драскачи, не разбирачи Карал съм и дизела - CDTi с ръчни скорости - в ниските дърпа повече, след това си на плато. Иначе работи и звучи доста рафинирано. Бензинът почва да дърпа малко по-високо - примерно над 3 500 оборота и след това..продължава да дърпа до 6 500. Ако идваш от дизел може да те е страх да го натиснеш и да си мислиш, че не върви. Не мисля, че това може и трябва да е определящо за избора. @VOMISAREG7 почвай да гледаш конкретни оферти, има тема за обсъждане, ще коментираме и ще видим какво ще излезе в този ценови диапазон. P.S. Ако търсиш в БГ: филтър в мобилето само частни обяви + сервизна книжка, както и гледай форумните обяви. Редактирано 10 Февруари, 2021 от note 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimkaraganchev 60 #7 Отговорено 10 Февруари, 2021 Мислете и за новите стикери от юли... 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VOMISAREG7 0 #8 Отговорено 13 Февруари, 2021 On 2/10/2021 at 10:16 PM, note said: То по форумите повечето сме драскачи, не разбирачи Карал съм и дизела - CDTi с ръчни скорости - в ниските дърпа повече, след това си на плато. Иначе работи и звучи доста рафинирано. Бензинът почва да дърпа малко по-високо - примерно над 3 500 оборота и след това..продължава да дърпа до 6 500. Ако идваш от дизел може да те е страх да го натиснеш и да си мислиш, че не върви. Не мисля, че това може и трябва да е определящо за избора. @VOMISAREG7 почвай да гледаш конкретни оферти, има тема за обсъждане, ще коментираме и ще видим какво ще излезе в този ценови диапазон. P.S. Ако търсиш в БГ: филтър в мобилето само частни обяви + сервизна книжка, както и гледай форумните обяви. Можеш ли да ме насочиш към темата за обсъждане на модели? Попадна ми 170 000 км дизел 2007 г. обслужена и без видими забележки с история до 160 000 км. Реално ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 404 #9 Отговорено 13 Февруари, 2021 @VOMISAREG7 https://forums.hondabg.com/114475-обсъждане-на-cr-v-от-обяви/page/7/ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivailopp 291 #10 Отговорено 14 Февруари, 2021 Не гледайте километри и книжки. Фалшифицират се твърде често. Гледайте колата дали е запазена и си пригответе пари за ремонти при всички положения. Това вече не са колите от 90те. За Хонда може да кажем ,че рядко изтропват мотори и кутии, но за сметка на това има някои скъпи части и ако поддръжката е била зле- съответно има понякога сериозен разход на масло. R20 моторът с механична кутия е за предпочитане. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове