Jump to content

VOMISAREG7

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно VOMISAREG7

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Може ли да ми пишеш, ако искаш на лично, колко ти е стойността на застраховката? Предстои ми да си купя CRV 3 и мислех да се възползвам от същите параметри. Къде е твоята и искат ли гледане в сервиз? Има ли шанс в един ден да е готова? Мерси!
  2. Как най-лесно си взимаш кола от чужбина, без да ходиш да гледаш на място?
  3. Може ли инфо откъде поръчвате най-често посочените два модела (Dasaita и Joying), поддържат ли блутут и кой ги слага - идеи за София и околията Може ли инфо за камерата?
  4. Понеже ми предстои да сключвам каско, може ли малко повече информация за премията и основни изисквания. Говорим за моделите преди фейслифта. Благодаря!
  5. Запазена е, за сервиз - предстои. Бултрако гледат ли ги? Мислех там...
  6. Привет, От нашето Mobile - https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21611775601899686 Много запазена, всички екстри (без Нави), евентуално разлика с италиански сервиз по книжка ок едва 3000 км. Последните 20-30к км са без печат на Хонда, ма пак са писани в стила на италианците. Има дребни забележки отвън, не съм я гледал още на сервиз, но ми се струва ок. Може би малко много за тази година откъм пари?
  7. Можеш ли да ме насочиш към темата за обсъждане на модели? Попадна ми 170 000 км дизел 2007 г. обслужена и без видими забележки с история до 160 000 км. Реално ли е?
  8. Привет, Няма конкретен ремонт, за който да чета и да ме отказва, по-скоро общото схващане, че дизел е по-кеф, докато не дойде ред да го правиш. Иначе кога е въпросният фейслифт? Всичко 2010 г. води ли се вече пипнато? Иначе дизел 150 к.с. звучи като сегашната ми много по-малка, ниска, стара и немска количка, така че се припознавам...
  9. Здравейте! Оглеждам се за запазена Honda CR-V - това ще ми е първа кола от този клас и на тази марка :) Абсолютният таван е 15 000 и н знам за тези пари мога ли да се надявам на нещо запазено? Какъв двигател да гледам? Фен съм на дизела по принцип, но скъпият ремонт (ако е такъв), ме отказва. Какви екстри да й търся? Не съм придирчив много тук.. Благодаря Ви!
×
×
  • Създай нов...