DAN_DAN 487 #7041 Отговорено преди 23 часа Някъде в България .... китно селце .... идилия ....седят двама край селският казан и варят ракия. Отпред каца извънземен кораб, от който излиза хомункулус и отива при тях. А те спокойно продължават да си варят ракията. Стоял хомункулусът, гледал ги и накрая казал: - Здравейте, аз съм хомункулус! Двамата го погледнали и единият, свивайки рамене, казва на другия: - Янко, сипи му на Хомункулус! Сипали му, той го изпил, а двамата си седят и продължават да зяпат казана. Хомункулусът пак: - Здравейте, аз съм хомункулус! Двамата пак го погледнали: - Янко ,сипи му на Хомункулус! Изпил го, а двамата все си седят. Тук извънземният не издържал и казал: - Господа, аз съм извънземен! - Такааа, Янко, стига му толкова на Хомункулус. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 487 #7042 Отговорено преди 23 часа 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 487 #7043 Отговорено преди 22 часа 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6262 #7044 Отговорено преди 21 часа Преди 1 час, DAN_DAN написа: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6262 #7045 Отговорено преди 10 часа Град Враца. 02.02.2002 година. 12:02 ЕЕТ. МБАЛ "Христо Ботев”. Бай Стамат Цонкин ше минва на ТЕЛК-ова комисеа, оти не моа вече да работи кво си требва (тип абно манарче), ама па и не види кво работи (тип заперден джамлък). Иначе си види да пиа шпиртове, нема случай да а сипал по грешка у устата на некой друг пияница, дека са сбират секи ден да кръцат топла мастичка и ледена рикия у хоремаго на бай Драго. Аверете му биле начетени ора и му викале да си мине он на ТЕЛК-о, да си му пишат дека си ич не види и да моа си буат (пият) спокойно у пивницата, кво ше одат да буат (работят) за разни чорбаджии и други народни изедници. Сбрале с баковица (Ристинка са казвала) сити епикризе, рецепте и други предимни ратишяци и пустиняци (други документи), па фанале та ги туриле у една пепеива и лекетосана папка. Бай Стамат ги фанал подмишка и те ти го те - чека пред кабинето на дръжавната институцеа. Он са а обръснал за пръви път от две недии (седмици), мяза малко на филмов французин лицем, па са а изкъпал целево като дръта биволица за неделен пазар, па а турил един французки кастюм за пред ората. Бабичките Коца Вацина и Доца Рацина констатирале на пейката пред блоко, че направо ти иде да му сегнеш (сексуален смисъл). Стрина Ристина го одекала (скарала му се) сабале, оти така не изглеждал толко изпаднал и трикофитен (болен), ма човеко си имал стил и те тава а. Увленал он онътре у кабинето и поздравил учтиво, а оно тама имало две стринки по прием на документацеата и една ячка чистачка - кака Кина от Краводер. Едната стринка зела папката у ръце и почнала с вещина да ги разлиства, погледнала експертно и кака Кина, она също била натрупала опит покрай претръкваньето на канцелариите, па си свалила дограмата (очилата) и с любопитство го запитала: - Бакоо, абе тебе сичките ти епикризе са от офталмолого (очен лекар) и от кожно-венерическио диспансер (по сексовете), я не моа да та разбера - ти не видиш кво мандръсаш ли!? Пламен Валентинов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 289 #7046 Отговорено преди 10 часа Всички пътища водят към Рим, само в България към автосервиза. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 487 #7047 Отговорено преди 1 час Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 487 #7048 Отговорено преди 44 минути Пенсионер си карал Ладата. Нов Mercedes S class се изпречил, дядото опитал да го заобиколи, но се забил във вратите му. Слиза огромна мутра, хваща дядката за ревера, вдига го и изревава: -Некролог, ще те пребия. Имаш ли 10 000 лв. да ми платиш ремонта? -От къде с тази пенсия 150 лв? Нямам! -Деца имаш ли, някои да плати? -Имам син. Той ще оправи нещата. -Какво работи ? -Дресьор на делфини. -Ха-ха-ха, смешник! Обади му се и ми го дай! Набрал дядото и докато каже "Ало" мутрата взел телефона: -Алоу, дресьорчето! Имаш 30 мин. да ми донесеш 10 бона,иначе ти е спукана работата! Разбра ли? -Идвам - отвърнал човека След 10 мин. спрял микробус, излезли няколко човека с качулки и смазали мутрата от бой. Един от тях свалил качулката отишъл при стареца и му прошепнал: - Тате, колко пъти да ти повтарям, че не съм дресьор на делфини, а треньор на тюлени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 487 #7049 Отговорено преди 39 минути 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 932 #7050 Отговорено преди 33 минути Вече и пресичат четейки! Габровец стой пред входа на жилището си в софийски блок и се оглежда. - Идва комшията и нашия живнал. - Комшо да не си си забравил ключовете? - Мда, как позна - пита габровеца и доволно си мисли: "И този път няма си хабя чипчето"! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 487 #7051 Отговорено преди 11 минути Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 487 #7052 Отговорено преди 9 минути Старец минава покрай домашната прислужница и излиза навън. След малко покрай нея минава съпругата му и я пита: - Абе, търся стария парцал. Да си го виждала някъде? - Да госпожо. Излезна преди малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 487 #7053 Отговорено преди 4 минути Ясно от къде Ауди са копирали интериора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове