Jump to content

Recommended Posts

Някъде в България .... китно селце .... идилия ....седят двама край селският казан и варят ракия. Отпред каца извънземен кораб, от който излиза хомункулус и отива при тях. А те спокойно продължават да си варят ракията.

Стоял хомункулусът, гледал ги и накрая казал:

- Здравейте, аз съм хомункулус!

Двамата го погледнали и единият, свивайки рамене, казва на другия:

- Янко, сипи му на Хомункулус!

Сипали му, той го изпил, а двамата си седят и продължават да зяпат казана.

Хомункулусът пак:

- Здравейте, аз съм хомункулус!

Двамата пак го погледнали:

- Янко ,сипи му на Хомункулус!

Изпил го, а двамата все си седят. Тук извънземният не издържал и казал:

- Господа, аз съм извънземен!

- Такааа, Янко, стига му толкова на Хомункулус.

image.thumb.png.248c7248958695b334d8e2c51c7f7ff7.pngimage.thumb.png.18807c045f75319bea97956d512fddd9.png

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 1 час, DAN_DAN написа:

image.thumb.png.503a21132e5e05fc8768ab9c140bea57.png

FB_IMG_1737919283966.jpg

• Хаха 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Град Враца. 02.02.2002 година. 12:02 ЕЕТ. МБАЛ "Христо Ботев”. Бай Стамат Цонкин ше минва на ТЕЛК-ова комисеа, оти не моа вече да работи кво си требва (тип абно манарче), ама па и не види кво работи (тип заперден джамлък). Иначе си види да пиа шпиртове, нема случай да а сипал по грешка у устата на некой друг пияница, дека са сбират секи ден да кръцат топла мастичка и ледена рикия у хоремаго на бай Драго. Аверете му биле начетени ора и му викале да си мине он на ТЕЛК-о, да си му пишат дека си ич не види и да моа си буат (пият) спокойно у пивницата, кво ше одат да буат (работят) за разни чорбаджии и други народни изедници. Сбрале с баковица (Ристинка са казвала) сити епикризе, рецепте и други предимни ратишяци и пустиняци (други документи), па фанале та ги туриле у една пепеива и лекетосана папка. Бай Стамат ги фанал подмишка и те ти го те - чека пред кабинето на дръжавната институцеа. Он са а обръснал за пръви път от две недии (седмици), мяза малко на филмов французин лицем, па са а изкъпал целево като дръта биволица за неделен пазар, па а турил един французки кастюм за пред ората. Бабичките Коца Вацина и Доца Рацина констатирале на пейката пред блоко, че направо ти иде да му сегнеш (сексуален смисъл). Стрина Ристина го одекала (скарала му се) сабале, оти така не изглеждал толко изпаднал и трикофитен (болен), ма човеко си имал стил и те тава а. Увленал он онътре у кабинето и поздравил учтиво, а оно тама имало две стринки по прием на документацеата и една ячка чистачка - кака Кина от Краводер. Едната стринка зела папката у ръце и почнала с вещина да ги разлиства, погледнала експертно и кака Кина, она също била натрупала опит покрай претръкваньето на канцелариите, па си свалила дограмата (очилата) и с любопитство го запитала:

- Бакоо, абе тебе сичките ти епикризе са от офталмолого (очен лекар) и от кожно-венерическио диспансер (по сексовете), я не моа да та разбера - ти не видиш кво мандръсаш ли!?

Пламен Валентинов

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички пътища водят към Рим, само в България към автосервиза.

• Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

image.thumb.png.03de1d92e3b04992537245c0cdbbb9d8.png

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пенсионер си карал Ладата. Нов Mercedes S class се изпречил, дядото опитал да го заобиколи, но се забил във вратите му. Слиза огромна мутра, хваща дядката за ревера, вдига го и изревава:

-Некролог, ще те пребия. Имаш ли 10 000 лв. да ми платиш ремонта?

-От къде с тази пенсия 150 лв? Нямам!

-Деца имаш ли, някои да плати?

-Имам син. Той ще оправи нещата.

-Какво работи ?

-Дресьор на делфини.

-Ха-ха-ха, смешник! Обади му се и ми го дай!

Набрал дядото и докато каже "Ало" мутрата взел телефона:

-Алоу, дресьорчето! Имаш 30 мин. да ми донесеш 10 бона,иначе ти е спукана работата! Разбра ли?

-Идвам - отвърнал човека

След 10 мин. спрял микробус, излезли няколко човека с качулки и смазали мутрата от бой.

Един от тях свалил качулката отишъл при стареца и му прошепнал:

- Тате, колко пъти да ти повтарям, че не съм дресьор на делфини, а треньор на тюлени.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече и пресичат четейки!

Габровец стой пред входа на жилището си в  софийски блок и се оглежда.

- Идва комшията и нашия живнал.

- Комшо да не си си забравил ключовете?

- Мда, как позна - пита габровеца и доволно си мисли: "И този път няма си хабя чипчето"!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Старец минава покрай домашната прислужница и излиза навън. След малко покрай нея минава съпругата му и я пита:

- Абе, търся стария парцал. Да си го виждала някъде?

- Да госпожо. Излезна преди малко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ясно от къде Ауди са копирали интериора.

image.thumb.png.d887e9e262b38be1049ea4b98660dc2e.pngimage.thumb.png.8f06b9f589fb4a49130523dbc4240974.png

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...