ceco_accord 6262 #7001 Отговорено 20 Януари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7002 Отговорено 20 Януари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7003 Отговорено 20 Януари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7004 Отговорено 20 Януари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7005 Отговорено 20 Януари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7006 Отговорено 20 Януари 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7007 Отговорено 20 Януари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7008 Отговорено 20 Януари 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7009 Отговорено 20 Януари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7010 Отговорено 20 Януари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7011 Отговорено 20 Януари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7012 Отговорено 20 Януари През социализма в един завод работниците сядали в една обща битовка да обядват. Всеки си вадел от торбичката по нещо: сандвич, месце, кутийка с домашно приготвена храна. Само бай Иван вади цаца. Цацата била много евтина - струвала само 30-40 стотинки Всеки ден едно и също - цаца. Даже го нарекли Иван цацата. Един ден директорът го извикал и му казал: - Бай Иване, утре в завода ще идва японска делегация. Вероятно ще минат и през битовката, донеси за ядене нещо по-така да не се излагаме, моля те! На следващия ден по обяд минават директорът и японците. Всеки извадил по нещо за хапване. Бай Иван сложил пред себе си буркан с черен хайвер. Заминали си японците, директора вика Бай Иван. - Браво бе човек! Откъде го намери тоя черен хайвер?! - Оххх мани, мани!! Цяла нощ аз, жената и децата не сме спали да вадим очите на цацата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7013 Отговорено 20 Януари Качваш се и караш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7014 Отговорено 20 Януари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7015 Отговорено 20 Януари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7016 Отговорено 20 Януари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7017 Отговорено 20 Януари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7018 Отговорено 20 Януари 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 932 #7019 Отговорено вторник в 12:26 Разговор в кръчма: - Уредил съм една мадама за теб, ще дойде след час при нас. - Хубава ли е? - Пийни, пийни! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7020 Отговорено вторник в 16:25 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7021 Отговорено вторник в 16:30 Какво казва булката след първата брачна нощ в различните страни? В Германия: Ханс Дитрих, отиди в кухнята и направи кафе или и това не можеш да правиш?! Във Франция: Жан-Пол, подай ми шампанското, че ми остана неприятен вкус в устата. В Англия: Сър, надявам се, че въпросът с потомството Ви е уреден и няма да се налага повече да вършим тези неуместни и неприлични движения. В Холандия: Скъпи, когато вече сме семейство, мога ли да използвам разкошната ти самобръсначка да си оформя мустаците? В Италия: Джузепе, и ти, и баща ти, и братята ти – всичките сте мръсници! В Испания: Фернандо, да ти представя семейния ни приятел Луис, както и двете ни деца. В Полша: Лешек, ако и следващата нощ се повтори същото, лятото отиваме на почивка в България! В Чехия: Хонзичко, още жив ли си? В Македония: Ванче, исто бугарин си бе, умора немаш! В България: Еее, Иване, Иване, да беше и заплатата ти толкова голяма…" 1 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7022 Отговорено сряда в 13:55 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7023 Отговорено сряда в 13:58 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7024 Отговорено сряда в 14:03 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7025 Отговорено сряда в 14:03 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7026 Отговорено сряда в 15:25 "Ако не успееш да направиш тяло за море, отиваш на планина." Софийска поговорка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7027 Отговорено сряда в 15:32 "Ако преплуваш морето заради някого, ще останеш на сухо." Стара варненска поговорка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7028 Отговорено четвъртък в 17:34 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6262 #7029 Отговорено четвъртък в 17:41 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7030 Отговорено петък в 10:12 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7031 Отговорено петък в 10:14 Правилото на малкия град: Бившата на твоя бивш е моя бивша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7032 Отговорено петък в 10:48 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7033 Отговорено петък в 17:21 Начи сега разбирам що Форд се разваля. Кви са целите на занаята. Цел едно да сдаде багажа в дивака къде няма жива душа и вият вълци а оня да я прегръща и спасява . Цел две оная да почне да мръзне и нашио да я сгрее. Цел три да се омацаме със смазка с масло де. И не на последно място да спаси дамата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 651 #7034 Отговорено събота в 13:34 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7035 Отговорено събота в 14:25 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
st34 99 #7036 Отговорено събота в 14:41 Мъж влиза в кабинета на доктор по уши, нос и гърло. Разкопчал дюкяна и извадил оная работа. Оная му работа сплескана и посиняла. - Чакайте, чакайте - развикал се доктора. - Вие сте за уролога. - Не, не. Чакайте! Изслушайте ме. След работа с приятели обичаме да си пийнем... - Аз лекувам уши, нос, гърло а не алкохолизъм. - Не, не, чакайте! За вас съм. Та значи след като пийнем с колегите в банята на завода играем една игра. Нареждаме се в кръг около един стол и си слагаме достойствата на него. След това един от нас взима един тиган. Вика: „Хоп” и удря с тигана по стола. Трябва да успееш да си дръпнеш оная работа. - Абе господине! Вие сте за психиатър - възмутил се докторът. - Не! За вас съм. Точно тук ми е проблема. Не чувам добре когато викне: „Хоп”. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хри100 88 #7037 Отговорено събота в 15:04 https://www.facebook.com/share/v/15dhnrircx/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7038 Отговорено събота в 15:08 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7039 Отговорено събота в 15:22 Как от страст омайна не чух комбайна... (северозападна любовна драма) У наше село, кога е лето, праиме любов на полето, (като едно време у ТеКеЗето) старомодно е - антика, ама си е жива романтика: щурчетата пеят, комарето апат и само звездите от небето те зяпат, Розамунде Пилхер, че ни завиди, ако от некаде може а ни види. А ни види, ама нема ченицата е голема! Па она е бетер гора не видиш, че у нея има ора. И те тука почва драмата, тука ми се такова мамата... С жената бееме у разгара, кой ти чуе, че комбайна кара. Дет се вика - от страст омайна не чууме, че иде комбайна! Баш жената страстно я гала и станааме двамата на бала! Не можах и "ох!" да кажа.. ., станах на кравата фуража. И те така с мойта Райна, форевър под комбайна, ората от любов умират, а назе ни балират, Мани, ами утре у кооперацията, сички, че ни гледат излагацията. Като заразстоварат тия бали, леле, мали!.... И Розамунде, че се смее, като види гъзо ми а белее. Като ни видат с жената двама у тая комбайнерска драма. Затова, чесно, язе съм готов, да умра, ама не от резил, а любов! Автор: Петър Донкин 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 486 #7040 Отговорено преди 17 часа 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове