Crazy job 434 #1881 Отговорено 11 Февруари, 2012 Висш полицай блъска двама човека на пешеходна пътека и пита свой колега корумпиран съдия:- Какви ще са последствията?- Този, който с глава е разбил предното стъкло - пет години за нападение и опит за грабеж; а този, който е излетял в храстите - осем години: опит за грабеж и напускане на местопроизшествието. Отишъл попа при кмета и му се оплакал :- Някой ми е откраднал колелото. Какво да правя?Кмета го посъветвал :- В неделя извърти проповедта към десетте божи заповеди. Когато стигнеш осмата “не кради” се спри за малко и огледай хората. Който си наведе главата той го е откраднал.В понеделник кмета вижда попа си кара колелото.- Е, как е попе? Кой го беше откраднал?- Не бе! Аз като стигнах до шеста “не пожелавай жената на ближния”, и се сетих къде съм го забравил 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #1882 Отговорено 11 Февруари, 2012 В самолет летят инженер и програмист. Инженерът спи, а програмистът се чуди, какво да прави. Накрая сръгва с лакът инженера и казва:- Искаш ли да играем на въпроси и отговори. Ще си задаваме въпроси и който не може да отговори, ще дава по пет лева на другия.Инженерът отворил очи, прозял се и му теглил една дълга, след което продължава да спи.- Добре бе, тогава, ако ти не можеш да отговориш, ще ми дадеш пет лева, а ако аз не мога - ще ти дам петдесет лева.Инженерът се съгласил с неохота. Програмистът пита:- Какво е разстоянието от земята до луната?Инженерът мълчаливо подава пет лева.- Твой ред е.Инженерът пита:- Кой се изкачва в планината на три крака, а слиза на четири?Програмистът е в шок, отваря лаптопа, търси отговора в Интернет, звъни по мобифона, праща електронна поща на приятели, но отговор не намира. Накрая вади петдесет лева и ги подава на инженера с думите:- ОК, плащам. Кажи сега отговора.Инженерът мълчаливо му подава пет лева и продължава да спи. Един македонец се върнал от гурбет и пратил сватове на най-личната селска мома. Върнали се сватовете и рекли: -Она сака да й купиш кукя.-Па ке й купам кукя. Отиват втори път: -Она сака да й купиш пайтон. -Ке й купам пайтон. Трети път отиват и се връщат с увесени носове -Що бре сака она? -Она сака да ти биде 25 санти дълъг и 5 санти дебел -Ааааа, не ке се женам - за неин хатър ни го резам, ни го цепам.Питат радио Ереван:-Какво е „пирова победа”?Радиото отговаря:-Когато жена ти дойде и ти каже: „Вярно бе, от целия блок твоят е най-голям!”Из Дневниците на Щирлиц:"......Мюлер шофираше с бясна скорост, a до него Щирлиц се правеше че се разхожда........." 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #1883 Отговорено 12 Февруари, 2012 Мъж така се влюбил в новата си кола, че направо забравил семейството си. Колата обаче се повредила, той я оставил в сервиз и потънал в скръб. - Не се отчайвай! - утешила го жена му. - Може би в автосервиза има часове за свиждане. Един шофьор пътувал с колата през зимата и го стопирала една стопаджийка. Качил я той в колата, обаче след малко колата се развалила и той излязъл от нея за да я оправи. Човъркал той по двигателя но ръцете му замръзнали, влязъл в колата, пъхнал ги между краката на жената и като се стоплили пак излязъл навън, за да продължи ремонта. След малко ръцете му пак замръзнали и пак по същия начин ги стоплил между краката на жената. На третия път оправил колата, влязъл вътре, запалил двигателя и тогава тя му рекла: - Добре де, ами ушите ти не измръзнаха ли? - Кое е това нещо, което започва с К, по средата има У, завършва на Р, и може да те изненада и отпред, и отзад? - Кондуктор. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xatamoto 163 #1884 Отговорено 13 Февруари, 2012 Ако Титаник бе потънал днес:-Барак Обама: Свидетели сме на безпрецедентен терористичен акт.-Путин: Титаник не потъна, а беше участник във водно-кинетична операция.-Уолстрийт: Титаник е твърде голям, за да го оставят да потъне.-Ню ейдж гуру и автор: В кораба няма дупка, освен ако не повярвате, че има.-Бойко Борисов: Титаник нямаше да потъне, ако от тройната коалиция бяха строили магистрали.-Яне Янев: Потъването на Титаник е опит за покушение срещу мен и явна провокация зрещу РЗС. (време за: произнасяне 7 минути и 34 секунди).-Никола Груевски: Потъването на перлата на Македонскио флот – Титаниче, е най-големата трагедия за нашио народ за последните 8 иляди години.-Случаен водач на голф 2 : Мда, и минауата година тука потъна един кораб у Владая. Шо винкел си замина, ей така. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draznitel 37 #1885 Отговорено 13 Февруари, 2012 Събрали се органите в човешкото тяло на съвет да избират шеф. Всеки започнал да обяснява защо трябва да бъде той: мозъкът казал, че движи всички функции, сърцето, че няма как организмът да работи, ако то не изпомпва кръв към него, мускулите движели тялото и т.н.Когато задникът изявил желание, всички му се подиграли. Тъй като бил чувствителен, се разсърдил и се стиснал.Когато органите видели, че организмът ще се натрови, го оставили той да бъде шеф. Оттогава винаги шефовете са задници. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #1886 Отговорено 13 Февруари, 2012 Пенсионери прелистват вестник и си говорят:-Чета и все не мога да запомня какво значи ГДБОП...-Много просто: Главна Дирекция за Бизнес с Организираната ПрестъпностИнтернета е толкова бавен,че като гледам клип с Тити Папазов,всичко му се разбира!Девиза на кардиолозите е:"умри веднъж,но от сърце!"На травматолозите:"Шчупеното носи щастие!" 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceko_zmeq 0 #1887 Отговорено 14 Февруари, 2012 След aкция в ареста се озовават трима приятели-единият надрусан със стафф(лсд,гъби),другият с кокаин и екстази,а третият с марихуана.Постояли постояли и стъфъра предложил:-Момчета хайде да се мушнем под вратата и да избягаме-Не,-казал човека с хапчета,-Хайде да изкъртим вратата и да избием всички куки в участъка!-Приятели-обадил се тревомана ухилен до уши-Къде сте тръгнали?На нас и тука си ни е добре Събрали се три жаби да пушат марихуана.Дошъл крокодилът и ги попитал:-Жаби дайте и аз да пуша...-Не,-казала жабата-имаме много малко и няма за теб!-обърнал се крокодилът и изял едната жаба и застанал на нейно място Първата жаба дръпнала подала на втората и й казала:-Недей да даваш на другата,виж я на какво е заприличчала :D:D 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
велизар 172 #1888 Отговорено 14 Февруари, 2012 Хан Кубрат събрал синовете си и им казал: "Синове мои, бях събрал тук един наръч съчки, но Деян Неделчев ги е отмъкнал!" 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #1889 Отговорено 14 Февруари, 2012 Кръчмата "Сам дойдох". Масичките са окупирани от шумни компании от традиционалисти, празнуващи Трифон Зарезан. На съседната маса едно момче поръчва за пореден път със замах две кани вино. Приятелката му го дръпва за ръкава и проточва с глезен глас:- Милооо, ама нали знаеш, че днес има и друг празник...- Ей, верно бе - плясва се по челото младежът и допълва поръчката:- Две кани вино и порция СЪРЧИЦА в масло. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #1890 Отговорено 15 Февруари, 2012 14ти февруари. Магазин за подаръци.- Бихте ли ми дали оня големия червен гъз?- Господине, това не е гъз а сърце за св.Валентин.- Госпожице, аз работя кардиохирург от 30 години, и, повярвайте ми - виждал съм сърца, така, че, моля Ви, дайте ми червения гъз и да си ходя. 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
велизар 172 #1891 Отговорено 15 Февруари, 2012 Обажда ми се на 14 жената и изкрещява:- КЪДЕ СИ ПОДЯВОЛИТЕ!?.- "Успокой се скъпа", отговарям и аз - спомняш ли си онзи магазин на "Цариградско", в който си хареса диамантения пръстен?Жената се успокои и с весел глас каза:- Да миличко, спомням си го- Еми аз съм в кръчмата отсреща и празнуваме Зарезан на по вино. 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
minimalizum 14 #1892 Отговорено 15 Февруари, 2012 Разговарят си две жени: - Всички мъже пият! - казва едната. - А моята гадина и яде. - отговаря другата 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moonkey 140 #1893 Отговорено 18 Февруари, 2012 (Редактирано) -Какво е кураж?-Да влезеш в цигански бар и да си поръчаш малък ром със сок от манго..-Защо циганите не играят шах?-Защото ги е страх да не им вземат коня. Редактирано 18 Февруари, 2012 от moonkey 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
el_gieva 24 #1894 Отговорено 20 Февруари, 2012 Мъж с обратна ориентация в аптеката:- Извинете, имате ли Трибестан?- Да, намигва аптекарката, ще вдигаш самолета ли?- Не, днес ще се возя. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #1895 Отговорено 20 Февруари, 2012 За рождения ден на баща си Иванчо му подарява тиранти.-Благодаря!-казва трогнат бащата.-А от къде ти хрумна точно това да ми подариш?-За да не ползваш колана,когато ми видиш бележника.Терорист от Ал Кайда изпратил пари за дарение на домове за деца-сираци в България. Пъкленият му план обаче включвал и прах Антракс поръсен по банкнотите. В резултат са загинали 10 общински съветници, 3 кмета, 15 депутата, 2 министри и няколко души от обслужващия персонал. "Като по чудо" пострадали деца няма... 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #1896 Отговорено 21 Февруари, 2012 Звъни телефонът, отговаря мъжът: - Хванали сме тъща ти. Ако не платиш $100 000, ще я клонираме и ще ти ги върнем и двете. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
велизар 172 #1897 Отговорено 22 Февруари, 2012 Вуте чул за френската любов и решил да я пробва с Пена. Започнали те и изведнъж Вуте се провикнал:- Пено мари, дууни навън, че чаршафо ми влезе у гъзо! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aspire 85 #1898 Отговорено 22 Февруари, 2012 Полицай спира леко почерпен водач и го пита:- Пиян ли сте господине?- М-м-м...не!- Е, искате да кажете, че сте трезвен ли?!?- М-м-м...не!- Е, какъв сте тогава??- Таман съм си 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
велизар 172 #1899 Отговорено 22 Февруари, 2012 Пернишки бумеранг: хвърляш чехъл, връща се жена ти със салата и ракия. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
велизар 172 #1900 Отговорено 22 Февруари, 2012 Принцесата целувала ли целувала жабока, но той не се превърнал в принц.-- Знаеш ли -- казал жабокът, -- аз май съм много омагьосан. Що не пробваш да ми направиш една свирка? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hahy 39 #1901 Отговорено 22 Февруари, 2012 Последният работен ден на Петьо пощальона след 35 години вярна служба на Българските пощи. ОтишълПетьо до централата взел си раницата с писмата, преметнал я през рамо и тръгнал по адресите, коитоси обикалял още от първата година в пощите.Като стигнал първия адрес на вратата го посрещнало цялото семейство, на което той носел пощата вечедълги години, поздравили го за пенсионирането и му подарили дребно подаръче за спомен.Радостен, Петьо продължил към втората къща, където собственикът също много доволен и благодарен наПетьо през годините му подарил кутия кубински пури – да си ги пуши с пенсията.Още по-развеселен Петьо стигнал третата къща и звъннал на звънеца. Вратата се отворила, а на прагаедна ослепителна блондинка облечена провокативно . Без много приказки мацката го грабнала за ръкатазавела го на горния етаж в спалнята, където няколко часа двамата правили див секс.След като се облекли горещата русокоса дама го завела в трапезарията на първия етаж направила музакуска – яйца, бекон и кафе. Петьо отпил от кафето и видял, че в чинийката под чашата има банкнотаот пет лева:- Абе, всичко прекрасно, ама какви са тея пет лева?Мацката отговорила с усмивка:- Ами тая сутрин казах на мъжа ми, че ти е последния ден на работа и нали, че трябва да направимнещо специално за теб и той ми каза “Еби го тоя – дай му пет лева!”…..а закуската беше моя идея. 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #1902 Отговорено 23 Февруари, 2012 Момче звъни на спешният телефон 112: - Ало, добър ден бихте ли ме свързали с полицията, моля? - Кажете за какво става дума? - Ами две момичета се бият за мен. - Е какъв е проблема бе, младеж? - Ами по-грозната побеждава. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TG fan 121 #1903 Отговорено 23 Февруари, 2012 - Какво е наносекунда? - Интервалът от време между светването на зелената светлина на светофара и сигнала от клаксона на пернишкия голфаджия зад теб. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #1904 Отговорено 23 Февруари, 2012 Когато от интернет теглиш игривнимавай много за вируси ти.В мрежата като споделяшс приятели, внимавайти за зложелатели.Не давай на никой важна информация,да не останеш тибез регистрация.Внимавай за хакери зли,че компът ще се повреди.За това преди всякосвое кликване мисли,да не пострада ОС-а ти.Интернет имаи добра черта,може да се веселишв миг сега.Игри и филми, програми и музика,изтегли си сега,защото после, може даги няма в мрежата.До скоро теглихвсичко това,но ACTA ще ниотнеме тези права. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
велизар 172 #1905 Отговорено 24 Февруари, 2012 (Редактирано) Един крадец откраднал една врата. Видял го един полицай и го подгонил. - Спри! Стой! - извикал той. Но крадецът не спрял и полицаят продължил да го гони. По едно време вече почти го настигнал и крадецът нямало какво да прави - спрял, сложил вратата пред себе си и се свил зад нея. Полицаят го настигнал, спрял пред вратата и извикал: - Отвори! - Няма да отворя! Полицаят поклатил заканително глава и отсякъл: - Нищо, аз запомних къде живееш - утре пак ще дойда!Полицай спира леко почерпен водач и го пита:- Пиян ли сте господине?- М-м-м...не!- Е, искате да кажете, че сте трезвен ли?!?- М-м-м...не!- Е, какъв сте тогава??- Таман съм си Редактирано 24 Февруари, 2012 от велизар 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draznitel 37 #1906 Отговорено 24 Февруари, 2012 Цветан Цветанов решил да провери коя от трите служби - ДАНС, ГДБОП или Полицията, си вършат по-добре работата. Пуснал в Борисовата градина една катеричка и казал на трите служби да я намерят за два часа.След два часа ДАНС излезли със становище, че такова животно като "катеричка" няма.ГДБОП избили всички катерички в Борисовата градина под предлог че били криминално проявени и организирана престъпна група.Полицията донесла на Цветанов един пребит плъх, който крещял:- Катеричка съм, катеричка съм.. 4 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #1907 Отговорено 24 Февруари, 2012 Царят изпратил тримата си сина на пътешествие. Вървели те дълго по гори и полета, по планини и долове, накрая се уморили, дощяло им се любов да правят....Гледат пред тях къщурка. Приближават се и виждат пред нея един старец, който седи на стъпалата и плаче.- Дядо, пусни ни да пренощуваме...- Не мога, момчета, опасно е. Тази вечер ще дойде ламята. Всяка година тя идва и взима по една девойка от селото. Тази година е ред на моята внучка....- Абе слушай, ти ни пусни пък за ламята да не те е грижа.Пуснал ги дядото да спят в плевнята. Настъпила нощта и ламята долетяла.- Дядка, къде е внучката?- Аааа, в плевнята е ламичке....С гръм и трясък ламята се изнесла към плевнята. Минало час, минали два, а на третият старецът плахо открехва вратата на плевнята. Гледа вътре, единият брат държи ламята, вторият и е повдигнал опашката, а третият я чука. Този който я държи, в същото време я гали по главите и й говори:- Видя ли сега, ма, видя ли, ако вместо три глави имаше три задника, знаеш ли колко отдавна щеше да си си вкъщи..... 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaks 101 #1908 Отговорено 24 Февруари, 2012 Радиацията в Чернобил. Момче се оплаква на майка си:- Мамо растат ми ци#и.Майката: - Боли ме х#я 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
велизар 172 #1909 Отговорено 28 Февруари, 2012 - Кое е най-голямото игрище за голф в света?- Перник! Всеки има голф и всички са играчи! 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #1910 Отговорено 29 Февруари, 2012 Един селянин имал много свине.Дошъл при него инспектор и го попитал:- С какво храните свинете?- Ами, като има царевица с царевица, иначе с отпадъци. Защо?- Аз съм от Асоциацията за защита на животните.Свинете не трябва да ядат отпадъци...и го глобил.След два дни дошъл друг и го попитал с какво храни свинете:- Ами, със сьомга, с хайвер, със скариди. Защо? - попитал селянинът.- Аз съм от ООН. Не може, когато милиони хора измират от глад, да храните свинете с деликатеси...и го глобил.След пет дни дошъл трети и попитал с какво храни свинете:- Ами, аз не ги храня. Давам им по 4 лева на ден -да си купят каквото им се яде... 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1911 Отговорено 29 Февруари, 2012 Журналист интервюира овчар:- По колко килограма вълна дават овцете ви?- Кои - черните или белите?- Черните.- По два килограма.- А белите?- И те по два килограма.- А колко мляко дават?- Черните или белите?- Ами черните...- По два литра.- А белите?- И те по два литра.Журналистът е вече съвсем объркан:- Добре де, защо все питате - черните ли, белите ли...- Ами виж сега, черните овце са мои...- Така, добре... А белите?- И те са мои. 11 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #1912 Отговорено 29 Февруари, 2012 (Редактирано) Един човек с маймунка влязъл в един бар да пийне нещо.Маймунката почнала да скача наляво надясно и счупила една чаша.Собственикът направил забележка!-Няма проблеми, плащам всичко - отговорил клиента.Маймунката отишла при друг клиент и почнала да му яде ядките. После отишла до билярдната маса и глътнала едната топка. След седмица пак дошли в същия бар. И нещата се повторили, но собственикът вече си знаел.Но маймунката отишла до една жена, взела маслинката от мартинито и си я пъхнала в дупето, после я извадила и я изяла.- Абе виж я ква гнусотия направи! - казал собственика.- Ами тя откакто изяде онази билярдна топка миналата седмица и после много трудно я изкара, вече мери всичко преди да го изяде! Редактирано 29 Февруари, 2012 от darius 7 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xatamoto 163 #1913 Отговорено 29 Февруари, 2012 Става един човек сутринта и си мисли: "Да взема да пия едно винце за сърцето... " Речено-сторено. След малко си вика: "Едно узо ще ми успокои стомаха! " Ударил и едно узо, замислил се и си рекъл: "Ще пия една бира за бъбреците!" Към обяд се провикнал: - Жена! Режи една салата и донеси ракията, че от сутринта съм на лекарства! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
велизар 172 #1914 Отговорено 1 Март, 2012 (Редактирано) Двама пернишки туристи пълзят в тесен коридор към върха на Египетска пирамида. Единият спира и казва:- Брато, аз повече не мога. Ти давай докъдето стигнеш, пиши: “Кур!” и да се връщаме обратно...Трима продавачи се хвалят с уменията си:- Продадох стереоуредба на глухоням - казва единият.- А аз продадох ски на човек в инвалидна количка - казва вторият.- А аз продадох на един часовник с кукувичка - казва третият.- Че какво странно? - чудят се другите двама.- Пробутах му и един чувал храна за птички. Редактирано 1 Март, 2012 от велизар 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #1915 Отговорено 1 Март, 2012 (Редактирано) Моят шеф ми казва: "Дали може да дойдеш съботата в офиса. Знам, че си имаш планове за уикенда, но фирмата има нужда. Аз казвам: "Няма проблем, но вероятно ще закъснея, че през почивните дни градския транспорт е ужасен. "Добре, кога мислиш, че може да стигнеш? "Понеделник." Редактирано 1 Март, 2012 от aleksandur 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #1916 Отговорено 1 Март, 2012 (Редактирано) Двама алпинисти се катерят над дълбока пропаст. Единият се изпуска от въжето и пада.Другият се провиква:- Какво става, жив ли си?- Жив съм.- Нещо счупено имаш ли?- Нямам.- Ами айде качвай се обратно!- Чакай бе, още падам....Прибира се момиченце от училище и казва:- А днес рисувахме мама!- Но нали и миналия път рисувахте мама! - казва майката.- Еми, то щом влезе учителката и веднага вика:-“Рисувайте, ваш'та мама!” Редактирано 1 Март, 2012 от Венцо 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #1917 Отговорено 3 Март, 2012 Жена виза в зоомагазин с намерението да си купи говорещ папагал. Продавачът й показва всички с изключение на един много красив папагал, скрит в най-отдалечения ъгъл. Оказало се, че преди да го донесат в магазина, папагалът е живял в местен публичен дом. Въпреки всичко жената го купува. Отнася го у дома си и окачва клетката. Папагалът се оглежда и казва:- А-а-а, нов бардак, нова мадам!По късно през деня двете дъщери на жената се връщат от училище. Като вижда тийнейджърките папагалът казва:- А-а-а, нов бардак, нова мадам, нови момичета!Вечерта от работа се връща бащата и при вида му птицата изкрещява:- А-а-а, нов бардак, нова мадам, нови момичета, стари клиенти! Здрасти Жорка! 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moonkey 140 #1918 Отговорено 4 Март, 2012 - Къде предпочиташ да си по време на секс?- Отгоре.- А аз отдолу.- Защо?- Представям си, че поправям колата.Заекващ влиза в бирария: - К-к-к-каква в-в-ви е б-б-бирата? - З-з-загорка. - Д-д-дай една! - З-з-заповядай! Седнал заекващият да си пие бирата. Влиза друг клиент и пита: - Каква ви е бирата? - Загорка. - Дай една! - Заповядай. Заекващият чул разговора и се обидил: - Т-т-ти з-з-защо м-м-ми се п-п-подиграваш? - Н-н-не се п-п-подигравам н-н-на тебе, а н-н-на него! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TG fan 121 #1919 Отговорено 4 Март, 2012 Пернишките емота са толкова корави, че бият скинарите. Бият и плачат. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xatamoto 163 #1920 Отговорено 5 Март, 2012 (Редактирано) История по действителен случай.Паля снощи колата, за да ходя да взема едни девойки да ми помогнат за един проект. Пускам фаровете и какво да видя - върху предния джам яко следи от котешки лапи. Пускам чистачките, ама сухо, свършила ми е течността за чистачки. Джама стана леш. Гледам на седалката до мен шише от минерална вода, ама празно. Домързя ме да се кача до нас и влязох в кафето до входа. Шефа ми е приятел, няма да ми откаже едно кило вода . Да, ама докато ми пълнеше шишето ме пита и моята кола ли харчи антифриз. Тука трябва да уточня, че карам японска кола и не знаех, че колите харчат антифриз. Смених го като сменявах радиатора и вече 2 години не е мръднал, а колата е 91-ви набор. Човека почна да се оплаква, че неговото 318i от 1996г, "изпива" 4-5 литра вода/антифриз на седмица без да има течове. В същото време му се губят и около 2 литра масло за същото време. Опитах се да го успокоя, че това се лекува, въпреки че много добре знам, че цената на "лечението" обикновено е четирицифрена сума или около 70-80% от стойността на изправна кола от тоя модел. Обаче тук се намеси един от клиентите, който ни обясни, че БМВ означава Бърка Масло и Вода и той е имал 4 БМВ-та и 4-те са имали подобен проблем и единственото ефикасно решение е да си купиш японка Редактирано 5 Март, 2012 от xatamoto 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове