TommyMcKinnie 78 #1361 Отговорено 19 Февруари, 2011 - Каква е разликата между пияницата и свинята?- Свинята не става човек като се напие. *******- Знаеш ли, че докторът ми каза да пия по една чашка на ден. - Ти слушаш ли го? - Да...вече пия чашките за 2028 година... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #1362 Отговорено 19 Февруари, 2011 Аз горния го знам малко по друг начин. Пак се возят в каруцата и малкото: - Тате, тате, ко е туй ? бащата: - Не знам!Минало се малко време, циганчето пак: - Тате ко е туй? циганина: -НЕ знам! Така 4-5 пъти питало малкото циганче. На 6-тия циганката му тряснала един зад врата и му казала да остави баща си да кара каруцата. И тогава циганина казал: - Остави малкото да пита, иначе как ще се научи ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Десислав Иванов 8 #1363 Отговорено 19 Февруари, 2011 България се включи в изложението на нови технологии в Токио. Японците отдавна не бяха се смяли така, токийският цирк е пред фалит. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LAMER 82 #1364 Отговорено 20 Февруари, 2011 Дебел човек стои пред едно училище. Учителка го пита:- Извинете! Дете ли чакате?- Не, от бирата е. Журналист интервюира овчар:- По колко килограма вълна дават овцете ви?- Кои - черните или белите?- Черните.- По два килограма.- А белите?- И те по два килограма.- А колко мляко дават?- Черните или белите?- Ами черните...- По два литра.- А белите?- И те по два литра.Журналистът е вече съвсем объркан:- Добре де, защо все питате - черните ли, белите ли...- Ами виж сега, черните овце са мои...- Така, добре... А белите?- И те са мои. 15-ти век. Стои принца, чака писмо от любимата. Три дни и три нощи чака. Пристига пощенски гълъб. Щастливият принц развълнуван отваря писмото. А там: "Точа мечове. Изгодно." Китай предлага военна подкрепа на САЩ в борбата против teror1зма. Взето е решение китайски войски да навлизат, в територията, на Афганистан на малки групи, от по два милиона души... 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nsx 84 #1365 Отговорено 24 Февруари, 2011 95-годишен дядка (богат, естествено), се жени за 25-годишна мадама. Мадамата си прави сметка: "прежалвам се да се оженим, той сигурно отдавна е забравил как се прави секс, а и не може, натискам го първата брачна нощ - инфаркт, отървавам се от него, и гушвам парите".Женят се. Първа брачна нощ. Мадамата поляга очакващо в леглото. Дядката се появява - на огромния си член е надянал дебел гумен презерватив, запушил е носа си със щипки, а в ушите си е сложил тампони.- Какви са тия работи? - пита младоженката с тревога.- Две неща мразя на тоя свят - отговаря младоженеца - женски викове и миризма на изгоряла гума. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasko_esi 22 #1366 Отговорено 25 Февруари, 2011 Мъж пита жена си: Жена къде беше?жената: на курсмъжа: това "с" накрая за благозвучие ли го сложи?жената: не за множествено число :) 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LAMER 82 #1367 Отговорено 25 Февруари, 2011 Отишъл принца при царя:- Изпълних си обещанието, ето главата на дракона! А ще изпълните ли сега вашето?- Да, ето ръката на принцесата... -Таралежа е странна птица.-Що?-Не го ли ритнеш, нема да литне! Младеж бил на работа, в Япония. Влюбил се в местно момиче и решил да се женят. Отишъл при стария самурай, да иска разрешение.- Моята дъщеря ще се омъжи само за японец - дал съм клетва пред Буда!- Ма ние се обичаме...- Няма значение!- Ма ние ще избягаме и ще се оженим тайно!- Ще избягате, ама ще ви застигнат трите прастари японски проклятия!Младежът не повярвал, откраднал момичето, завел го в България и се оженили.След първата брачна нощ пичът се събужда, защото не може да диша! Отваря очи - гледа: на гърдите му камък с прикрепена към него бележка: "Първо прастаро японско проклатие: камък върху гърдите". Ядосал се той, напопържал стария японец и изхвърлил камъка през прозореца. Понечва да си легне и вижда към черчевето на прозореца втора бележка: "Второ прастаро японско проклятие: лява топка вързана за камъка". Стреснал се той, скача веднага след камъка - поне да паднат заедно... Докато скача, вижда трета бележка: "Трето прастаро японско проклятие - дясна топка вързана за леглото". 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sankao5 7 #1368 Отговорено 26 Февруари, 2011 мъж се прибира в къщи и гледа жената гола и омачкани чашафи,търси на всякъде докато не вицда някой се хванал за верандата,взема стол и в главата.в съдъ обвиняемият-разказва какво е видял и взел стола.потърпевшия-аз съм съседа от долният етаж и си правих опражненията и ме удари нещо в главата.свидетеля-стоа си аз в шкафа 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #1369 Отговорено 26 Февруари, 2011 Човек, не че не нещо, ама нищо не ти разбрах от вица, а да не говорим с колко грешки си го написал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #1370 Отговорено 27 Февруари, 2011 ловец си вървял из горичка и що да види 3 перални изоставени...... отишъл при тях..... буум гръмнал едната, след това бууумм гръмнал втората, след това решил и третата да гръмне..... гръмнал един път нищо не станало...... гръмнал още един път нищо не станало...... гръмнал още един път и патроните му свършили..... решил да си тръгва и минавайки покрай третата чул тя да казва.... ПЕРАЛНЯТА ЖИВЕЕ ПО ДЪЛГО СЪС КАЛГОМ...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
freem4n 4 #1371 Отговорено 28 Февруари, 2011 Mили графе, всяка вечер когато се качвам на ку-лата на нашия замък, минутите на тиха умо-ра, ти знаеш с какво нетърпение чакам да се изпра-ви пред мен раздавача, но мислите ми са напра-зни, и ти така ако ме измъчваш помни, че ти пи-ша за последен път. Писмо от твоя Ани-чка няма да видиш, а ще останеш с ху-бавите спомени с хубавата снимка мо-я в ръка.П.П А сега го прочетете през ред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #1372 Отговорено 1 Март, 2011 Иванчо отишъл при баща си и го пита:-Тате, тате Какво означава х*й?-Закачалка, сине, закачалка.-А, тате, тате! Какво означава п*т*ка?-Плочка, сине, плочка.-Тате, тате Какво означава цици?-Очила, сине, очила.-А, тате, тате!! Какво означава свирка?-Кренвирш, сине, кренвирш.-А, тате какво означава да ви е*а майката?-Довиждане, синко, довиждане.По-късно същата вечер им дошли гости. Иванчо отиде и им отвори.-Здравей Иванчо. - поздравили гостите. - къде да си сложим якетата?-На хуйовете си. - отговорил той.-ААА?! Недей да говориш глупости! Къде е баща ти?-Лепи путки в банята.-Иванчо! недей да говориш така иначе ще се обидим! Къде е баба ти?-Изпусна си циците от прозореца.-Иванчо! Ако кажеш още веднъж нещо подобно ще се разсърдим и ще си тръгнем! Сега кажи къде е сестра ти.-Продава свирки на пазара.-Край! Иванчо, ние сме ви обидени и си тръгваме!-Да ви е*а майката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #1373 Отговорено 1 Март, 2011 (Редактирано) - Защо на “Запорожец”-а са му кръгли фаровете?- Защото са му навряли мотора отзад…Клиент се качва в такси. Таксиджията без да иска пръднал. Пътникът усетил неприятната миризма и тактично попитал:- Извинете, колко коня е вашият автомобил?- Ами, 75.- Ами май един от тях се е насрал!Едно джудже отива на бензиностанцията със своята миниатюрна количка и казва на бензинаджията:- Може ли да ми капнете една капка бензин ?А той отговорил:- А да ти пръдна в гумите не искаш ли ? Редактирано 1 Март, 2011 от Венцо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sankao5 7 #1374 Отговорено 1 Март, 2011 блондинка вижда как друга блондинка гребе в поле от жито с лодка и крещи-за това ни мислят за малоумни,ако можех да плувам шях да дойда и да те удавя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #1375 Отговорено 2 Март, 2011 - Защо прекопаваш градината седнал ?!- Ами като легна и много се заривам бе...Таралеж слязал от един кактус и казал:- Сори, стават и такива грешки!Надпис в зоопарк:"Не плашете щрауса, подът е бетонен".Жена казва на мъжът си:- Скъпи отивам в клуба да пояздя!Той само я изглежда и казва:- Знам скъпа, той коня вече 3 пъти звъня!Извикал хан Кубрат най-големия си син.- Слушай сега, синко, я вземи от оня куп сега една съчка и я счупи.Взел я той, и с лекота я натрошил на няколко места даже.- А сега, вземи 3-4 клонки и се опитай да ги счупиш наведнъж.Хваща нашия, понапънал мишци, но успял да ги строши.- А сега, сине, пробвай да счупиш наведнъж всичките 20-тина клона от купчината...Вдигнал ги нашият човек, напъвал, напъвал, пот му избила от челото, но накрая успял да ги скърши на коляното си и доволен ги подал на баща си.- Еееей синко, синко...прост беше, прост си остана 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasko_esi 22 #1376 Отговорено 4 Март, 2011 Малко шеги за Чък Норис:Чък Норис изнасилвал педофилите, когато бил дете.Чък Норис в шести клас, по време на урока по сексуално възпитание видеото се развалило. Чък сграбчил учителката и показал на класа как се прави.Само Чък Норис може да натисне Ctrl + Ald + Del с един пръст!На Чък Норис каубойските ботуши са направени от истински каубои. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasko_esi 22 #1377 Отговорено 4 Март, 2011 - Защо си толкова тъжна?- Той замина, подари ми роза, и каза, че ще се върне, когато тя увехне.- Колко романтично!- Да, ама розата е пластмасова...- Дъще, кога ще спреш цигарите?- Тате, като забременея ще ги спра...- Пуши си, дъще, пуши...Програмист се обажда в библиотеката:- Здравейте, може ли Кети?- В архива е.- Разархивирайте я, моля. Спешно ми трябва. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
S.Iliev 4 #1378 Отговорено 4 Март, 2011 Японеца, Немеца и Българина се хванали да видят кой ще направи по-яка бегачка... Японеца докарал някаква тунингована Тойота, Немеца напомпан Фолксваген, а Българина едно магаре с ремарке.Имало лостов механизъм, като натискаш педал и една дъска с гвоздей се набива в задника на магарето. Японеца и швабата питали "Какво е това бре?" и дръпнатия казал "Аз ще я пробвам". Качил се и настъпал педала до долу. Магарето му набило един къч и му разбило мутрата. Питал българина "кво става бре?" а той отвърнал "Ти не си ли чувал че студен мотор не се форсира?!" 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #1379 Отговорено 8 Март, 2011 Продавам Москвич 412... или заменям за Nokia 3310. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #1380 Отговорено 8 Март, 2011 - Скъпи, а вярно ли е, че цвета на косата влияе на мозъка? - Не, скъпа, по скоро мозъкът влияе на цвета на косата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VatoOo 11 #1381 Отговорено 8 Март, 2011 Седят 3 жени чудят си и се вайкат къде ли са се запиляли пак мъжете им.По едно време поглежда едната през прозореца и вижда долу пред входа паднал по очи едър мъж.Решават да слязат да проверят дали не е някой от тяхните мъже!Слизат гледат,но понеже е едричак и немогат да го обърнат за да го разпознаят едната дава идея да го барат по ташаците и така да разберат дали не е някой от тяхните.-Бара първата...не е моят.-Бара втората... не е моят,но не е и твоят! -Бара третата....абе аз да ви кажа този дори не е и от блока :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #1382 Отговорено 8 Март, 2011 (Редактирано) -Марооо,при тебе ли е мъжо ми ма?-Що па да е точно при мене ма?-Каза,че щял да ходи по ку@ви :) Редактирано 8 Март, 2011 от murdera 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AbsolutHonda 22 #1383 Отговорено 9 Март, 2011 Върви си един гей по улицата и от един строеж му подсвиркват работници:- Ееей мъжки!А той се обръща и казва:- Кажете бе инженери! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TommyMcKinnie 78 #1384 Отговорено 10 Март, 2011 (Редактирано) Исус е разпнат на кръста и му остават броени часове живот. Свети Петър седи пред кръстта.По едно бреме Исус казва:-Петре приближи се да ти кажа нещо...Тръгнал Петър но стражите го спрели и му казали, че ако направи дори само една крачка ще му отрежат краката. Петър се замислил "Това са последните думи на учителя, не мога да не ида.."Приближил се и стражите му отязали краката.-Петре-е-е бе, приближи се да ти кажа нещо...-казал отново Исус-Ако,направиш само една крачка ще ти отрежем ръцете-казали стражитеПетър дори с отрязани крака не можел да не уважи последното желание на Учителя си и да не чуе заветните му думи, нямало как приближил сеОтрязали му ръцете...-Петре-е-е-е,приближи сее-отново промълвил ИсусСвети Петър вече нямал нищо за губене и се домъкнал под кръста.-Исусе,кажи,учителю мой...-Петре бе, да знаеш, че от тук се вижда твойта къща. Редактирано 10 Март, 2011 от TommyMcKinnie 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Рус 5 #1385 Отговорено 10 Март, 2011 Q: Каква е приликата на жената с колата? A: Ако спукат кума и двете стават трудно подвижни! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #1386 Отговорено 10 Март, 2011 Великденските празници се отменят - намерили са тялото ...... 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #1387 Отговорено 11 Март, 2011 В завода за производство на пластичен експлозив C4 в САЩ са започнали нова маркетингова кампания. Новата опаковка на продукта ще бъде в лилав цвят с изобразена крава, а слоганът ще бъде: "Eдно парченце и си ТАМ.” 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #1388 Отговорено 11 Март, 2011 Програмист отива до магазина да си купи сирене. Продавачката слага една бучка на кантара. И казва : - 980 грама! Добре ли е? Програмиста отвръща: - Закръгли го на 1024! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Рус 5 #1389 Отговорено 11 Март, 2011 И докато сме на темата за програмисти... Защо има повече вицове за блондинки от колкото за програмисти ? Защото вицовете за блондинки, ги разбират всички освен блондинките, а вицовете за програмисти ... само те си ги разбират Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #1390 Отговорено 12 Март, 2011 Пиян македонец се прибира в къщи и казва на жена си:- Добра вечер Лепа Брено.Тя отговаря:-Мажо па я не съм Лепа Брена, я съм твойта жена...Той:-Знам ма жено,знам дека не си Лепа Брена, я така си лъжем члена... !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #1391 Отговорено 15 Март, 2011 Двама студенти в Техническия се срещат. Единият се обръща към другия:- Чудесно колело. Откъде го имаш?- О, - отвръща другия - вървях си оня ден и пред института една красавица на колело изскочи пред мен, слезе от него,хвърли дрехите си на земята и каза: "Можеш да имаш каквото поискаш от мен!"Първият студент го потупва по гърба и казва:- Правилен избор! Дрехите й едва ли щяха да ти станат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Рус 5 #1392 Отговорено 16 Март, 2011 Жена ми поиска, да я заведа на някое скъпарско място, снощи! ... Заведох я на бензиностанция! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qni 26 #1393 Отговорено 17 Март, 2011 Учителката казала на децата:-Ученици, напишете ми за утре съчинение, в което ключовата дума да бъде "очевидно".На следващият ден всички вдигат ръце. Учителката казва:-Кажи ти Иванке.Иванка започва:-Мама свири на цигулка, татко свири на китара, аз свиря на флейта. Очевидно ние сме музикално семейство.-Седни Иванке, отличен. Кажи ти Марийке.Марийка започва:-Мама има анорак, татко има палатка, аз имам спален чувал. Очевидно ние сме туристическо семейство.-Отлично, Марийке, седни си.Иванчо нетърпеливо вдига ръка и най-накрая учителката му дава думата.Иванчо започва:-Дядо гони прасето из двора. Отсреща иде баба и носи в ръка вестник "Financial times". Но баба не знае английски. ОЧЕВИДНО е срала.:D:D 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #1394 Отговорено 17 Март, 2011 Учителката вдига Иванчо да каже три съгласни букви. - Ш, Т и Б! - Простак, кажи други три букви! - В, Г, З! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #1395 Отговорено 17 Март, 2011 Младеж се прибира от купон. Майка му го пита:- Как беше? - Както винаги - пиене, секс…- А момичета имаше ли? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #1396 Отговорено 19 Март, 2011 Разговор между доктор и пациент.Доктора:- Във вас се е зародил нов живот!- Докторе, но аз съм мъж...- За глистите е без значение... :D 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #1397 Отговорено 20 Март, 2011 Йори?-Да,Прасчо!!-Куцо магаре мале лееее 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #1398 Отговорено 21 Март, 2011 Най - често изпращания SMS в Бургас за 8 - ми Март: Щ + Щ /чете се бързо/ Малко американско момиченце влиза рано сутринта в кухнята и вижда полугол мъж да рови в хладилника.-Сър, вие ли сте новият бейби ситър?-Не. Аз съм новият мадър факър... 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #1399 Отговорено 22 Март, 2011 (Редактирано) - Чух, че пак си се оженил. - Да, за четвърти път. - Какво е станало с първите ти три жени? - Умряха. - Съжалявам, не знаех. Това е ужасно. Как умряха? - Първата се отрови с гъби. - Божичко! Ами втората? - Отрови се с гъби. - О не! Ами третата? И тя ли се отрови с гъби? - Не, тя умря от строшен врат. - Сигурно е катастрофирала. - Не точно - не искаше да си изяде гъбите. Редактирано 22 Март, 2011 от WingMan 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TommyMcKinnie 78 #1400 Отговорено 22 Март, 2011 Мъж минава покрай един просяк:- Ето ти 50лв. иди си вземи цигари.- Господине, аз не пуша.- Е добре, иди се почерпи в бара.- Господине, аз и не пия....- Нищо де, иди при някоя жена!- Е да, ама и по жени не ходя.- Тогава, ето ти още 50лв., иди при жена ми да и кажеш, който не пуши, не пие и по жени не ходи до къде стига!! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове