Jump to content

S.Iliev

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно S.Iliev

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Mitsubishi Colt 1.6
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Varna
  1. Рекламата е най-тъпата коята съм гледал :D Но ето тази ми остави трайни увреждания ,затова спрях да гледам телевизия.
  2. S.Iliev

    НЛО

    Хахахахахахха "Виздал съм, но няма" АхахахахахаА ето това е клипче от 1-ви Март,Бразилия.
  3. S.Iliev

    Виц на деня

    Японеца, Немеца и Българина се хванали да видят кой ще направи по-яка бегачка... Японеца докарал някаква тунингована Тойота, Немеца напомпан Фолксваген, а Българина едно магаре с ремарке.Имало лостов механизъм, като натискаш педал и една дъска с гвоздей се набива в задника на магарето. Японеца и швабата питали "Какво е това бре?" и дръпнатия казал "Аз ще я пробвам". Качил се и настъпал педала до долу. Магарето му набило един къч и му разбило мутрата. Питал българина "кво става бре?" а той отвърнал "Ти не си ли чувал че студен мотор не се форсира?!"
  4. НеА човешката простотия има ли край?
  5. За да може нотариусът да прехвърли колата,продавачът трябва да представи бележка от данъчното за платен данък на автомобила.Ти хващаш продавача и отивате при нотариусът за да прехвърлите колата.Преди да финализирате сделката оставяте всичко при нотариуса с цел да си вържеш гащите и да не реши продавача ,че след като си му дал пари да палти данъка да се откаже и да не продава колата, и отивате да платите данъка.Връщате се при нотаруиса вече продавача има бележка за платен данък,разплащате се за колата,подписвате се и ти си взимаш новата придобивка и прилежащите и документи.Ти имаш задължение в 14 дневен срок да отидеш до КАТ да си извадиш голям и малък талон (евентуално смяна на регистрация)на твое име, а в ракмите на 1 месец да си откриеш вече нова партида в данъчното като вече данъка който ще платиш ще е за 2012 и това ще стане догодина.Задължението на продавача след сделката при нотариусът е да си отпише колата от данъчното като представи договорът за покупко-продажба и бележката за платен данък;
  6. Обясни на нотариуса каква е ситуацията,оставете му ключовете и документите преди да финализирате прехвърлянето,отиваш с продавача да палтите данъка и си приспадаш сумата от цената на колата.Друг начин да я вземеш,ако той не може да си го плати не се сещам.
  7. Не,нотариуса ще иска бележка за платен данък за да прехвърли колата.Плати му ти данъка си го приспадни от цената на автомобила.
×
×
  • Създай нов...