Jump to content

z350

Търговец
 • Мнения

  344
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

28 Neutral

Относно z350

 • Ранг
  Потребител

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Skype
  veilside-skyline

Profile Information

 • Кара
  Nissan
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Plovdiv
 • Интереси
  Japan Cars

Последни посетители

9305 профилни разглеждания
 1. z350

  acschnitzer

  О колега, 2 дена говорехме по телефона и то съвсем добронамерено
 2. z350

  acschnitzer

  Да ,ситуацията е наистина "сложна",затова предлагам да помогнем ,като съберем солидарно загубената сума на търговеца,дето прави екипи за Ф1. Така ще го спасим от фалит,а на "купувача" честта.Колега наистина ме развесели! Де да правех екипи за формула 1 А интересно как ще се почувстваш, когато сам произведеш нещо хубаво и качествено, заяват покупката му по нета, изпращаш го и после просто не ти го платят, ей така за спорта, без никаква причина, и ти си го прибереш за твоя сметка! Предполагам ще се радваш неистово нали!
 3. z350

  acschnitzer

  Здравей, :)/>/> Аз имам договор с Еконт и изпращам с 20% по-ниски разходи за транспорта. В случая пратката беше с опция преглед, и Еконт са си взели парите за доставката от клиента, но суитчера, работата по него и връщането му са за моя сметка. А този суитчер не е стандартен модел и няма да мога да го продам. В това е най-голямата ми загуба.
 4. z350

  acschnitzer

  Колега моля прочети какво съм написал.Пратката съм изпратил на клиента с опция "преглед" с възможност да бъде прегледана и премерена. Това никога не е било проблем за мен, защото много добре знам какво върша, а на живо дрехите изглеждат много по-добре отколкото на снимките. Един от колегите тук го спомена това. В този случай клиента не е казал, че не му харесва суитчера, а че му бил малък, след като ми е поръчал размер "М" по таблицата в темата където всичко е в сантиметрии аз съм му изпратил размер "М" Суитчерът изобщо не е плащан от негава страна и аз нямам какво да му връщам като пари. Всичко до момента е за моя сметка. С мои дрехи им отбор в световните рали серии WRC, можеш да ги видиш на състезатели и механици на Нюрбургринг и аз държа на това което правя и затова имам и постоянни клиенти. :)/>/>/>/> Не знам ти как пазаруваш във интернет, защото аз продавам през нета от 2004 и не само в България. Мога да кажа, че подобен случай като този до сега не съм имал и това ме провокира да открия тази тема. :)/>/>/>/> Да купуваш или не от когото и да е си е твое право :)/>/>/>/>Поздрави! :)/>/>/>/>
 5. z350

  acschnitzer

  Колега ти си реши за себе си. ;)/> Стоката изобщо не ми е плащана и аз няма какво да му връщам като пари! Всичко в случая си остава за моя сметка.
 6. z350

  acschnitzer

  Ще ти кажа как съм ги решил случаите - когато има установен проблем по моя вина, клиента получава още една дреха, без констатирания проблем, за моя сметка и с транспорт за моя сметка. В случая коментиран тук, смяташ ли че трябва да му изпратя отново същият суитчер? А няма проблем и да се върнат парите разбира се
 7. z350

  acschnitzer

  Колега, аз не съм търговец а производител, и нещата не ги произвеждам в милиони бройки, да не говорим, че в този случай става въпрос за кастъм бройка ;)/> Моите идивидуални модели изпълнени в единичен екземпляр са почти със същата цена /1-2 лв. по-висока, а понякога даже същата/ спрямо стандартните модели. Предполагам знаеш, че една единствена произведена бройка винаги излиза доста по-скъпо от стандартната. :)/> И това всички тук ммогат да го потвърдят защото цените ми са дадени в темата, а при индивидуален модел казвам каква ще е цената преди да се стигне до приемането на поръчката :)/>Аз по-коректен начин за работа не знам. Ако ти знаеш такъв ми го кажи и ще го внедря. :)/> Произвеждам и продавам от 2004 година.
 8. z350

  acschnitzer

  Колеги радвам се, че се оформи тази дискусия :)/> Искам да обърна внимание на това, че този суитчер е направен от мен в един единствен екземпляр и по излишна заявка на този клиент. Не съм искал никакво капаро и съм произвел моделът след одобрението му от купувача. Това не е стандартен модел. Не става дума за масово производство. Аргументът за връщането не е, че не му харесва моделът, или че не е изпълнен според неговото желание, а размерът на дрехата..., а този размер е абсолютно точен, какъвто го е заявил!Продавам дрехи от 2004 година, във вашият форум от 2007 година и през всичкото това време, ако е възниквал някакъв проблем винаги съм го разрешавал в полза на клиента. Между другото тези случаи за всичките тези години са 5-6, общо във всички форуми, защото аз самият съм заложил на качеството на дрехите и щампите. Дрехите ми вече са и извън България. Спокойно мога да дам 4 години гаранция на щампите на дрехите, защото са изпълненин с най-качествените материали /издържат на 80 градуса при пране/ и сами разбирате, че са най-скъпите. При това положение смятам, че предлагам едни приемливи цени. Искам да кажа, че аз лично не бих си позволил да поръчам нещо да бъде изработено специално за мен, то да бъде изпълнено качествено, по моите изисквания и накрая да го върна просто ето така, без никаква причина, даже и да ми го позволява закона. От моя гледна точка това ще е некоректно. Аз така мисля. Затова и в най-големите и сериозни международни интернет търговски сайтове /да речем eBay/ има рейтинг на търговците и на купувачите, Въпреки, че и там по закон можеш да върнеш стоката, търговецът или купувачът ти изпращат отзив, и тези отзиви ти формират рeйтинг. Така човек не може ей така, да си купува и да си връща нещата, както му дойде
 9. Колеги имайте едно наум с колегата acschnitzer, абсолютен несериозник! След като надълго и нашироко ме разпитва за разни модели /в което по принцип няма нищо лошо/ си поръча суитчер от мен, размер "М", като промених моделът заради него. Изпратих му го с опция преглед, и той го отказа като заяви, че бил много малък!, след като размерите на всички дрехи съм ги дал в таблички в темата, в САНТИМЕТРИ, не в ИНЧОВЕ или ЛИТРИ! и този суитчер отговаря по тези размери на размер "М" . Не стига, че не го взе, ами и суитчерът ми бе върнат от ЕКОНТ за моя сметка. Сега продавам този суитчер,размер „М“ на цена 29 лв. за да мога да си покрия поне разходите. На гърба му няма нищо.
×