serafim4e 10 #1 Публикувано 14 Януари, 2021 Здравейте съфорумци! От 2 дена съм собственик на хонда 2004г, 150 к.с., бензин, с ГИ Романо и всичко ми е много различно като усещане. Преди карах ситроен ксара. Имам питане за таблото - вижда ми се много слабо осветено - така ли е по принцип. Не видях да има копче/бутон за усилване на осветеността. До копчето, което е за регулиране на фаровете, има още две - за какво служат? И последно засега - като си пусна светлините - късите, на таблото не ми светва икона, че са пуснати, а за дългите имам такава икона. Има ли икона за късите светлини? Със сигурност ще имам още въпроси, още повече че я купих с проблем тази кола, а майсторът ми все още е много зает и не сме я вкарали в бокса за смяна на консумативи и да видим какъв е точно проблема, но я карам така. Благодаря много на отзовалите се! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1575 #2 Отговорено 14 Януари, 2021 (Редактирано) Здравей. Нямаш проблем с таблото, така си свети и няма копче за усилване. За късите също е стандарт, няма лампа на таблото. Моята е '03-а и няма други копчета до това за регулиране на фаровете. Снимай твоите, да ги видим. Редактирано 14 Януари, 2021 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
serafim4e 10 #3 Отговорено 14 Януари, 2021 Съжалявам, но съм сгрешила, в тъмното толкова съм видяла, че много бързах. Благодаря колега! Намерих си една книжка под седалката - на анг. за колата тази сутрин. Най-после да я огледам на светло и спокойно принцесата ми, а вечерта ще разгледам книжката. Хубав ден!🙂 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #4 Отговорено 14 Януари, 2021 Здравей и добре дошла! Да, префейсът (2002-2004 година) нямат индикация за късите на таблото. Този бутон не се ли върти? Карал съм 2003-та, но не помня вече.7 Кажи какъв е проблемът, с който е купена колата. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1575 #5 Отговорено 14 Януари, 2021 Преди 2 часа, dindin написа: Този бутон не се ли върти? Не се. Само сменява и нулира трипа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1864 #6 Отговорено 14 Януари, 2021 При дизела се върти и от там се увеличава осветлението на таблото - при бензиновите не е ли същото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 629 #7 Отговорено 14 Януари, 2021 При фейслифта таблото е друго и може би я има тази функция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #8 Отговорено 14 Януари, 2021 (Редактирано) Потвърждавам при дизела се върти и увеличава и намалява силата на подсветката. Въртиш без да го натискаш. Ако не е от този бутон, трябва да има друг, но със сигурност трябва да може да се регулира подсветката. Тази екстра я има накакви ли не талиги, та на црв-то няма да я има. Редактирано 14 Януари, 2021 от cucy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
serafim4e 10 #9 Отговорено 14 Януари, 2021 Здравейте! В книжката ми за колата е показано,че за някои типове има копче между циферблата на оборотите и скоростта....Жалко,на мен ми е тъмно и ми липсва иконката за късите,макар че щом свети значи си включил и фаровете. Сигурно лятото ще забравям да ги включвам... Проблемът е,че като запаля и тръгна след 10 м ми угасва. После паля и тръгвам без проблем. Това само при студен двигател. Но днес не го направи. Може да е от бензиновия филтър - не е сменян," защото няма такъв". Аз пък в нета прочетох, че има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове