Jump to content

serafim4e

Новак
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About serafim4e

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  honda CR-V, 2 gen.,2004, бензин
 • Пол
  Женски
 • Място
  Божурище

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Да, но не е за Европа и единствено маслото се сменя на 10 000км и антифриза на 3г., другите неща се сменят на по-големи периоди, но Европа е с друг климат и предполагам е различно. Иначе за предната си кола знам кое на колко,беше боднато най-отгоре в раздела и не съм задавала въпроси, които да дразнят с елементарността си (за някои). Майсторът ми не е хондаджия, а и още не съм се добрала до него, че е много затрупан с работа. Не знам защо си мислих, че хондата се обслужва на по-дълъг пробег за разлика от старата ми колица, може би защото е японска и е малко по-нова.
 2. Колеги, има ли тук във форума синтезирана информация на колко километра се сменят филтри, накладки, масла? Пробвах се с търсачката, но не ми се отварят теми с нужната ми информация и загубих търпение. Дайте линк, ако има такава, моля. Иначе аз намерих някаква информация, но се отнася за коли в Австралия и Нова Зеландия... Ето малко: Масло- на 10 000км, маслен филтър - 20 000км, въздушен филтър 40 000км, горивен - на 80 000км нищо не пише за филтъра на купето. Благодаря на всички помогнали!
 3. Здравейте! В книжката ми за колата е показано,че за някои типове има копче между циферблата на оборотите и скоростта....Жалко,на мен ми е тъмно и ми липсва иконката за късите,макар че щом свети значи си включил и фаровете. Сигурно лятото ще забравям да ги включвам... Проблемът е,че като запаля и тръгна след 10 м ми угасва. После паля и тръгвам без проблем. Това само при студен двигател. Но днес не го направи. Може да е от бензиновия филтър - не е сменян," защото няма такъв". Аз пък в нета прочетох, че има.
 4. Съжалявам, но съм сгрешила, в тъмното толкова съм видяла, че много бързах. Благодаря колега! Намерих си една книжка под седалката - на анг. за колата тази сутрин. Най-после да я огледам на светло и спокойно принцесата ми, а вечерта ще разгледам книжката. Хубав ден!🙂
 5. Здравейте съфорумци! От 2 дена съм собственик на хонда 2004г, 150 к.с., бензин, с ГИ Романо и всичко ми е много различно като усещане. Преди карах ситроен ксара. Имам питане за таблото - вижда ми се много слабо осветено - така ли е по принцип. Не видях да има копче/бутон за усилване на осветеността. До копчето, което е за регулиране на фаровете, има още две - за какво служат? И последно засега - като си пусна светлините - късите, на таблото не ми светва икона, че са пуснати, а за дългите имам такава икона. Има ли икона за късите светлини? Със сигурност ще имам още въпроси, още повече че я купих с проблем тази кола, а майсторът ми все още е много зает и не сме я вкарали в бокса за смяна на консумативи и да видим какъв е точно проблема, но я карам така. Благодаря много на отзовалите се!
×
×
 • Create New...