CivicPrelude 1 #1 Публикувано 12 Януари, 2021 Здравейте, имам Хонда Сивик 6 генерация 1.6 VTEC. Ролката на климатика ми се е изхабила и се чува неприятен звук на желязо/ламарина. Ходих при едни пичове, и те казаха, че за да се смени въпросната ролка се сваля, ремъци, ролки хидравлика и т.н. Аз така и така не съм я обслужвал, от както я имам (6 месеца), и реших да Ви попитам, колко ще ми струва, или колко Ви е струвало да смените: 1.Ангренажен ремък, с ролки (и всичко което се сменя с него) 2.Пистови ремъци (те не знам дали вървят с ролки, ако някой знае да сподели) 3.Водна помпа 4.И въпросната ролка на климатика, от която идва дразнещия звук. Питам колко трябва да струва, защото ходих на 3 сервиза и 3 различни цени, и то с разлика от по 100 лв. Не търся евтиното, търся средно качество, средна цена. Моля, за отговор! В понеделник, трябва да я оставя в някой сервиз. Може и да препоръчате някой сервиз в София. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #2 Отговорено 12 Януари, 2021 @fenabg твоя човек! И съвет ще ти даде, и с частите ще помогне, а може и обслужването да ти извърши........... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CivicPrelude 1 #3 Отговорено 14 Януари, 2021 Никой не пише, значи никой не си обслужва колата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 15 Януари, 2021 1.Агренажен ремък и ролка- към 100лв 3.Водна помпа към50-60 лв 4.Сменя се лагерчето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1006 #5 Отговорено 15 Януари, 2021 Колегата ти е казал да попиташ fenabg. Има му контактите в раздел "сервизи". Не знам какво очакваш да ти кажат тук, цени има в интернет бол и сам можеш да си провериш. Ролки от 15-20лв та до 120-150лв за ОЕМ и тн за останалите части. Средното качество за теб е едно а за друг различно. Колата изглежда добре и ако целта е да се похвалиш, пусни една тема специално за нея в съответният раздел. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #6 Отговорено 22 Януари, 2021 (Редактирано) 124 лв. Ангренажен ремък, ролка и водна помп, поръчани от Ванката преди три дни . По спомен преди около 2 години като сменях и останалите 3 ремъка, ми излязоха около 70 кинта, всички на Континентал. Така че цените са доста относителни в зависимост от това какви части искаш. Редактирано 22 Януари, 2021 от zlobar4e 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове