Jump to content

CivicPrelude

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно CivicPrelude

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic VI
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте, имам Civic VI B16A2.Въпроса ми е може ли да се направи настройка да прави ефекта ''пуканки'' като върна една предавка надолу да припуква, или като давам газ и си махна крака да припуква, като пуканки. Обаче, къде трябва да отида, и колко струва тази щуротия? Идеята ми е да си запазя двигателчето, стоково. Отзад съм с генерация на 76мм.Благодаря предварително!
  2. Никой не пише, значи никой не си обслужва колата...
  3. Здравейте, имам Хонда Сивик 6 генерация 1.6 VTEC. Ролката на климатика ми се е изхабила и се чува неприятен звук на желязо/ламарина. Ходих при едни пичове, и те казаха, че за да се смени въпросната ролка се сваля, ремъци, ролки хидравлика и т.н. Аз така и така не съм я обслужвал, от както я имам (6 месеца), и реших да Ви попитам, колко ще ми струва, или колко Ви е струвало да смените: 1.Ангренажен ремък, с ролки (и всичко което се сменя с него) 2.Пистови ремъци (те не знам дали вървят с ролки, ако някой знае да сподели) 3.Водна помпа 4.И въпросната ролка на климатика, от която идва дразнещия звук. Питам колко трябва да струва, защото ходих на 3 сервиза и 3 различни цени, и то с разлика от по 100 лв. Не търся евтиното, търся средно качество, средна цена. Моля, за отговор! В понеделник, трябва да я оставя в някой сервиз. Може и да препоръчате някой сервиз в София. Благодаря предварително!
  4. Здравейте колеги. На сбирките идва една кола с готина аудиосистема и мача приключва. Искам да Ви попитам имам Civic VI B16A2 160 коня, каква е процедурата, за да си направя силна музиката? трябва ми усилвател и какво още?
  5. Благодаря, на всички за помощта. Накрая отидох при едно приятелче с гараж, закачих си я на подемника и сам си смених маншоните, после само минах на реглаж и колата спи
  6. Колега, какви са тези евтини цени.. Тук в софия ми искат 50 лв за смяна без машношите. и 40 лв регулаж само преден мост.. На мен не ми се занимава да я вдигам на крик защото нямам място да махна кормилния накрайник, имам но е много неудобно..
  7. Здравейте пичове! Днес се регистрирах, и бих желал за мнение. Карам Honda Civic 6 B16A2 160 к.с. и 2-та маншона на кормилната рейка са малко скъсани напукани.. Хидравличната течност спада от max до min, за 1 месец.. То е елементарно да се сменят, аз мога и сам но нямам подемник.. Въпроса е колко струва в сервиз, да я качат на подемник и просто да ми сменят 2-та маншона (аз съм си ги купил)? Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...