Dimitar_Honda 15 #201 Отговорено 21 Февруари 1 hour ago, ceco_accord said: Пак "огледален" пробег. Палиндром пожелавам още минимум толкова безаварийни километри. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6426 #202 Отговорено 25 Февруари 25.02.2025 Капак отворих - долях на пръскалките, че в това време и те харчат. Отзад в дясно доливам според пробега, да има и за дюзите. Да ме вози с кеф, докато аз искам, а не докато тя може, а тя още дълго ще може. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 176 #203 Отговорено 25 Февруари Бай Цецо, кво доливаш отзад вдясно бря? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6426 #204 Отговорено 25 Февруари Ъъ, гърловините са от другото дясно. Що съм писал това дясно не знам. В казармата 1 инструктор викаше - Завий на лясно - а познай на къде е тва? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6426 #205 Отговорено 4 Март (Редактирано) 3.03.2025 Има над дузина дни, в които съм минавал по 1000 км, та все едно е на 1 година (с някои уговорки), макар в тази да навършва пълнолетие. Като в онази крилата фраза, която е валидна ежедневно - "Днес е първият ден от остатъка на живота ни". Ударих и 1 празнично душче и продължаваме напред. Редактирано 4 Март от ceco_accord 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6426 #206 Отговорено 13 Март (Редактирано) Днес пак минах през Петрохан. Там ме валя як дъжд (чистачките на МАХ) + лек сняг + ситна градушка (около 3-4мм и много звънка - наложи се да надуя музиката), а имаше и мъгла. Бяло и горе и доле, и отвред дееа. Отделно потоци кална вода с пясък от склоновете + на няколко завоя паднали камъни. Лекинко, на първа и втора, че тез зрънца нямат мачкане (твърди кат съчми, но добре че няма поражения, а таблото показваше +12 градуса. Аз съм 11 петилетки отроду, но дет викат старите хора - "Токвоз чудо не бях виждАл" - всички лайна в едно. И всичко това, едновременно - за 20-тина минути - от северната страна. По отбивките имаше спрели коли, но трябваше да пътувам неотложно, та карах само по навигацията - не ми е сефте. А на билото всичко приключи и ни посрещна дъга. Добре че с колата знаем пътя наизуст. Не искам друга. Тази може всичко / всякак / всякога. Утре ще я мия - с уважение. Редактирано 13 Март от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове