Mladen Hristov 1 #1 Публикувано 3 Октомври, 2020 (Редактирано) Ако администратора прецени да премахне темата но не открих по подходящо място.Въпросът ми е къде в крайна сметка се преместиха Бултрако във Варна.Благодаря предварително на отзовалите се. Редактирано 3 Октомври, 2020 от Zlatozator "Сервизи, магазини, цени" е мястото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 401 #2 Отговорено 3 Октомври, 2020 Бултрако във Варна няма отдавна. Доскоро имаше друг представител (не помня как се казваше) до бившия Елпром, заедно с Киа. В момента, доколкото знам във Варна няма официален представител на Хонда. Има една фирма Соларей, която продава оригинални части http://www.honda-varna.com/index.html , но не е представител. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sredez403 39 #3 Отговорено 4 Октомври, 2020 За съжаление вече няма представителство в Варна.Соларей бяха навремето техни представители но отдавна и те не са но работят и си имат и сервиз . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #4 Отговорено 4 Октомври, 2020 За сервиза сигурно ли е, че имат. Преди около 8-9 месеца им се обаждах и казаха, че нямат сервиз. Исках диагнозтика на колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #5 Отговорено 5 Октомври, 2020 Точно в този сервиз до Елпром ми смениха двата пиропатрона миналия декември. Те са оторизиран сервиз на Хонда (и КИА) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #6 Отговорено 5 Октомври, 2020 Не Бултрако но може да си поръчаш всички части оригинални на Хонда Honda Varna - EXSPERT SNAB LTD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sredez403 39 #7 Отговорено 7 Октомври, 2020 (Редактирано) На 5.10.2020 г. at 20:38, ИцоД написа: Точно в този сервиз до Елпром ми смениха двата пиропатрона миналия декември. Те са оторизиран сервиз на Хонда (и КИА) Ице няма го вече. Редактирано 7 Октомври, 2020 от sredez403 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hidden_Force 0 #8 Отговорено 5 Декември, 2020 Аз точно в този салон/сервиз на Сузуки и Киа до Елпром наскоро ходих да ми правят диагностика на един Акорд, който мислех да купувам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове