dragob 72 #1 Публикувано 27 Август, 2020 Здравейте колеги,в последно време обмислям ремонт на сивика си д15Z8 1998,сегменти,гумички,биелни лагери,съединител,гарнитура на картера и други ,ремъци,масло кутия.Ремонта ще се прави от мен.Причините -харчи масло ,заминаваш съединител.Мисля да извадя целият двигател,имам достъп до канал в гараж.Частите от интернета и от форумните хора.Въпроси имам много.Като за начало марка гарнитура за главата,марка гумички.,сегменти и биални лагери.Химия за да накисна буталата и да почистя главата?Ако някой има желание да помогне с съвети,приемам всякакви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #2 Отговорено 28 Август, 2020 (Редактирано) @fenabg човека енциклопедия на тема Хонда 😁 а ще ти помогне и с частите. Редактирано 28 Август, 2020 от zlobar4e 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #3 Отговорено 28 Август, 2020 @emod е хоби майстор, на същия свой мотор е правил основен ревонт, може да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragob 72 #4 Отговорено 28 Август, 2020 Идеята е да го разглобя и при фена да го измери и части от него,после до сглобя.да се сменят някой масла ,антифриза.мисля да не шлайфам главата,не надува и не губи антифриз,не загрява поне досега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тъмнозелен самурай G86-P 322 #5 Отговорено 29 Август, 2020 21 hours ago, dragob said: Идеята е да го разглобя и при фена да го измери и части от него,после до сглобя.да се сменят някой масла ,антифриза.мисля да не шлайфам главата,не надува и не губи антифриз,не загрява поне досега. тая идея е малко като да се отиде на хирург, ама да се оперираш сам в къщи, може да доведе до много кофти последствия... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове