Jump to content
Sign in to follow this  
u_bo

Honda Jazz яка измама

Recommended Posts

То всичко хубаво ама да кажеш колата коя е кой е джамбазина и неговата автокъща

Или само  яка реклама е това.

Edited by CARPERA
  • Like 1
  • Upvote 2

"Яка реклама" на какво?!?! Тука ти загубих мисълта..... 
Не мога да давам имена и обяви в карс-а и мобилето.

Ако се замислиш - КОЛКО точно 10 - 11 годишни коли има на ПОД 50 000 км ???
И колко от тях са точния модел?  Дал съм достатъчно данни да не изгори някой.
......
Иначе извода за мен , е че явно на Хондите лесно се въртят километражите. Преди години имаше един Акорд на 350 000++ КМ и се продаваше за 140 000... 
Има марки дето масово са на по 230 до 300 000 км на тези години и няма 'уникати' на по 45 000 км :)

Edited by Pavel_Pavlov
Предходно мнение не се цитира
  • Like 1

Jazz е градски автомобил и е напълно възможно да бъде на 50к за 10г. Това, че маслото е 1см. над максимума какво общи има с пробега, може да е налято повече от некомпетентност, това че волана е обшит също нищо не свидетелства за пробега. И само за сведения, тъй като познавам хора, които внасят коли е имало не един случай, в които двигателите са били пълни до горе с масло, прави се с цел консервация, когато колата не се кара дълго време, тази е била удряна, та е напълно възможно и тук да е такъв случая. 

• Upvote 1

Аз по никакъв начин не нападам никого, но да ми говориш за нереални километри, на база на това, че волана бил обшит, айде моля ти се. 

Маслото над максимума нищо не говори, нито за състоянието на двигателя, нито за километрите, може да има съвсем друга причина, две от които съм ги посочил, въобще не е трудно да сипеш повече масло от необходимото.

За консервацията на двигателя с пълнене на масло до горе, съществува като практика! 

• Like 1

Коя практика съществува? Пълнене с масло догоре или пълнене 1 сантиметър над максимума на щеката? 

Би ли обяснил как се консервира, като му се сипе повече масло?

Пълнене с масло догоре, както споменах казвали са ми го хора, които внасят коли и са имали такива случаи, според тях пазело от корозия.

Картера ли пази от корозия?

Догоре значи до капачката, картера си е в масло и при нормално ниво на маслото. 

Айде да спрем със спама и глупавите въпроси, нито аз съм го правил, нито аз съм го измислил, ако толко си любопитен пиши на лични ще ти дам един телефон да ти обяснят, аз лично не съм се интересувал толкова. 

@u_bo добави кой е търговеца или темата ще бъде премахната със съответното предупреждение за тема несъотвестваща на раздела. Все пак това е раздел "Рейтинг на търговци", а ти не даваш рейтинг на търговец. За сега казваш накратко "В Пловдив съществува Jazz, който според мен е с прикрити проблеми и неверен пробег" и нищо повече.

• Like 2

На 25.07.2020 г. at 11:02, u_bo написа:

е най-безобидното което става понякога.

Аз от две години не ходя на огледи , чак съм стигал до двете крайности .Търговеца да ми дига гири , но и този който ми звъни по телефона дето ми звъни да ида на оглед , ме заплашва. И ме заплашва че видиш ли искал да ми даде пари , а аз отказвам и не го очаквал от мен и щял да ме насоли на всякъде  в интернет .

• Like 2