Серафим 0 #1 Публикувано 11 Юли, 2020 (Редактирано) Добър вечер колеги карам Црв 2002 бензин /газ ръчка не съм го карал от 4 дни днес опитах да го запаля но не става ключовете бяха вътре на седалката не иска да се заключи нито с ключа нито с дистанционото имам и втори ключ свалих минуса на акомулатора пак без резултат като въртя свети зеленото ключе Редактирано 11 Юли, 2020 от Серафим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #2 Отговорено 11 Юли, 2020 Търси бушон, отпред в коша. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Серафим 0 #3 Отговорено 11 Юли, 2020 Ще погледна колега благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Серафим 0 #4 Отговорено 11 Юли, 2020 Проверих ги всички са здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #5 Отговорено 12 Юли, 2020 Виж и тези в краката(в салона), другия вариант е да си се сдобил с гризачи?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Серафим 0 #6 Отговорено 12 Юли, 2020 Всички бушони ги прегледах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #7 Отговорено 12 Юли, 2020 Ми моя опит такъв, единият път като светеше зеления ключ, беше бушон, втория мишки в гаража. Бяха нахапали кабел и той дал на късо, добре, че не запалих(изгорих) колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Серафим 0 #8 Отговорено 12 Юли, 2020 Проверих ги даже махнах жабката и цъкнах няколко пъти бутона от ляво без резултат нито с единия ключ иска да запали нито с другия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #9 Отговорено 12 Юли, 2020 Имам значи нещо гнило по имобилайзера. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Серафим 0 #10 Отговорено 12 Юли, 2020 Имам едно аверче чакам го да се посвободи да я погледне от 1 година я имам не е правила дерт но я карах всеки ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #11 Отговорено 12 Юли, 2020 (Редактирано) Що не вземеш да провериш Батерията . Почти съм сигурен че : първо е стара , второ не става. Свети или мига зеленото? Чека светва ли? Батерията , имам предвид "хакумолатора" Редактирано 12 Юли, 2020 от docev 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #12 Отговорено 12 Юли, 2020 Подкрепям колегата първо се увери че акумулатора има нужния ток за да запали. После ровичкай по нататък. Замери ли го,или го зареди и пробвай. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Серафим 0 #13 Отговорено 12 Юли, 2020 Преди 1 час, docev написа: Мига зелено ключето като продължа да въртя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #14 Отговорено 12 Юли, 2020 Щом върти нормално,а мига зеленото ключе имобилайзера не разпознава ключа. Иска наново да се обучат,имаше тема тук как става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Серафим 0 #15 Отговорено 12 Юли, 2020 Ако ми дадеш линк ще съм ти благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #16 Отговорено 12 Юли, 2020 Смъкни жабката надолу . Напипай в ляво при централната конзола едно гумено калпаче горе долу на нивото на средната жабка ( ако имаш) отгоре надолу с пръст натисни гумичката в средата и виж дали ще щтракне и оправи паленето.. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Серафим 0 #17 Отговорено 12 Юли, 2020 преди 14 минути, docev написа: Смъкни жабката надолу . Напипай в ляво при централната конзола едно гумено калпаче горе долу на нивото на средната жабка ( ако имаш) отгоре надолу с пръст натисни гумичката в средата и виж дали ще щтракне и оправи паленето.. Пробвах го колега цъкнах го няколко пъти. Но без резултат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivailopp 291 #18 Отговорено 12 Юли, 2020 А замери ли акумулатора както е казал колегата @docev? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #19 Отговорено 12 Юли, 2020 Обучението само със софтуер ако дотам се е стигнало. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wwalker 5 #20 Отговорено 14 Юли, 2020 Изглежда е изтрил ключовете от паметта. Трябва ти човек с кутийка за добавяне на ключове за Хонда или отиваш при ключар. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #21 Отговорено 14 Юли, 2020 (Редактирано) Аз пак се съмнявам в бушоните(един бушон) в отсека на двигателя, провери ги един по един, вади мери и слагай. Съмнявам се да си е глътнала граматиката колата? При мен беше същия проблем, само, че на старото HRV, Гледах ги бушоните с фенерче, без да ги вадя, всичко наред, после като почнах да ги вадя и меря, единия беше цъфнал, купих сложих и запалих.🤓 Редактирано 14 Юли, 2020 от zmiata29 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове