tany66 7 #1 Публикувано 2 Юли, 2020 Здравейте,изправен съм пред дилемата,полиране на фаровете.Като гледам има няколко варианта,но искам да съм наясно дали не са някакви рекламни трикове😉 Трябва ли да има фолио отгоре?Керамично покритие...каквото и да значи това!Или обикновенно полиране?Моля за мнение от първа ръка,някой който е минал през тази процедура!Като чета обявите всеки се хвали....и тотално се обърквам.Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #2 Отговорено 2 Юли, 2020 Ако полираш и не покриеш с лак или фолио след 6–12месеца ще са пак за полиране. Когато правех моите навсякъде ми препоръчаха фолио вместо лак. Ти си избираш – ако искаш можеш и да си ги полираш сам периодично, но си е занимавка, ако нямаш машина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #3 Отговорено 2 Юли, 2020 Моите ги полираха, обаче сложиха и фолио отгоре. Мисля, че си заслужава. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
diezz 130 #4 Отговорено 3 Юли, 2020 (Редактирано) Здравей колега, Ето в тази тема отдолу 37 пост е моя. Писал съм с какво фолио на мен ми го направиха, колко издържа и т.н. Към момента фаровете са така както ги направиха, минало е година. Редактирано 3 Юли, 2020 от diezz 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #5 Отговорено 3 Юли, 2020 Колега, в Car Valeting (Кръстова вада) ли ги прави? Щото аз към тях съм се насочил. Трябва ми само външно полиране - тоест за красота, иначе светят перфектно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #6 Отговорено 3 Юли, 2020 (Редактирано) С тази само 1 брой гъба. И тази паста Нужна е и винтоверт които да има бавни обороти, аз си ги полирах сам. Да след година може да се доизлъскат но това е 5 мин работа, паста остава много и всичко това за 20тина лв. Да добавя че ако са много зле фаровете се минава с финна водна шкурка. Редактирано 3 Юли, 2020 от CARPERA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове