Bidjo 12 #1 Публикувано 16 Юни, 2020 Някой слагал ли е такива комбинирани LED крушки на мигача? Изглежда ми доста практично да имам дневни светлени и мигач едновременно, но незнам дали ще пасне монтажа. Ако някой е пробвал нека сподели опита си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Staiko Jelev 10 #2 Отговорено 12 Юни, 2021 Да. Аз си сложих скоро. Много е лесен монтажа и си е удобно. Малко ги и модернизирах 😁, като сложих едно допълнително реле за да спират дневните светлини (мигачите си работят) когато пусна габарита съответно основните фаровете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #3 Отговорено 5 Юли, 2021 Дайте малко повече инфо, колеги. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mironch0 23 #4 Отговорено 5 Юли, 2021 Аз отдавна съм с такива и смея да твърдя, че си е практично ... давам линк с предната ми хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #5 Отговорено 5 Юли, 2021 Аха, супер. https://www.ledwhitepro.com/ЛЕД КРУШКА PY21W BAU15S ДНЕВНИ СВЕТЛИНИ С МИГАЧ Намирам нещо такова, като гледам нищо не се реже, има си фасунга за стария цокъл. А самата крушка с гумения маншон пасва ли добре в гнездото във фара, че нали въртим цокъла на 45 градуса да не мърда? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mironch0 23 #6 Отговорено 5 Юли, 2021 - да, нищо не се реже, гумата на "2 в 1"-то БИ трябвало да уплътни всичко. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 733 #7 Отговорено 5 Юли, 2021 Аз си сложих такива, работят идеално. @ogi28b беше направил много хубава и полезна тема с инструкции, която нещо не намирам. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #8 Отговорено 5 Юли, 2021 (Редактирано) Това е темата, но при колегата @ogi28b има рязане. Редактирано 5 Юли, 2021 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 733 #9 Отговорено 5 Юли, 2021 преди 48 минути, dindin написа: Това е темата, но при колегата @ogi28b има рязане. Ако splice-ването на кабелите е рязане, има да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #10 Отговорено 8 Юли, 2021 (Редактирано) Сега ако кажете и откъде взехте +12V при контакт (ACC) ще сте златни, че засега съм с много скъпи мигачи. Всички бушони в коша ми дават постоянни +12V и при изключена кола, не ми се бърка да вадя от бушониерата под волана. Гумата иначе пасва като че ли добре в дупката. Редактирано 8 Юли, 2021 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
videvid 13 #11 Отговорено 9 Юли, 2021 Аз съм взел от това реле +12V при контакт (ACC) синия кабел. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #12 Отговорено 15 Август, 2021 (Редактирано) Преди около месец ги сложих, сега направих снимки. Преслушах всички бушони и релета в коша, но само на едно място открих +12V при контакт. С комплекта, който публикувах по-горе съм. Кабелчетата са къси и даже ми се извадиха от ботушите, та трябваше и да постегна нещата малко, защото трасето, което избрах (обиколно) се оказа дълго и се опъваха. Ръководството мълчи, идея си нямам тази допълнителна бушониера за какво е. VID_20210718_183146.mp4 Редактирано 15 Август, 2021 от dindin 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimi4a 4 #13 Отговорено 13 Септември, 2021 Аз си бях сложил като за включване сложих реле за дневни работеха перфектно една година (между другото няколко пъти ме спираха куките след някое кръстовище че не свети единият фар и се налагаше да им демонстрирам че при мигач гасне) скоро започна да ми мига левия мигач неравномерно и постепенно се загуби разбутах буксата нищо извадих я и едното краче падна беше ръждясало оправих го но не искаше да работи и ги махнах. Купих по-силни крушки за габаритите от моргата две букси вързах ги към релето и сега карам с тях. Между другото ако имате проблем с мигачите сменете и задните крушки със светодиодни. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове