Hunter 736 #1 Публикувано 5 Юни, 2020 Преди години предложих нещо, но никой не ме отрази. Видях го във форума на Субару - разделили са си моделите и всеки, който е ходил да гледа нещо по скъпата ни Родина... споделя, така..., ако някой си търси нова каручка да знае, какво да очаква. Не да бие 13420 км. , за да открие нещо за скраб! Просто си разсъждавам! Ако мислите, че ще е от полза... Така де! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #2 Отговорено 7 Юни, 2020 Явно и този път няма да стане. п.п. Днес търсих човек, за оглед... В Бургас. Не,... че го намерих. п.п.п. Както и да е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #3 Отговорено 8 Юни, 2020 И такааа... Равносметката - 151 прегледа и никой от Бургас. Или " колега " , който познава " колега " оттам. Да бе! Ааа... и една изпусната кола. На кой му пука! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 401 #4 Отговорено 8 Юни, 2020 Колега, усещам една горчивина в темата и постовете ти. Искам да ти напомня, че форумите служат за доброволна взаимопомощ и никой не е длъжен да оказва незабавно съдействие на някой от членовете. Имал си нужда от помощ и информация, но в този момент не е имало някой, който да има възможност и желание да ти ги осигури. Толкова! Приеми нещата такива, каквито са и не се фрустрирай. Поздрави и успех! 2 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #5 Отговорено 8 Юни, 2020 На мен ми е малко трудно да разбера с какво тази тема се откроява от темите за обсъждане на обяви в съответните раздели. Но реших, че, ако потръгне темата, ще разбера. И да, във форума никой на никого не е длъжен – тук си помагаме доброволно и не виждам за умесно да се обвинява някого за липса на активност. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #6 Отговорено 8 Юни, 2020 Някой да я изтрие, моля... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #7 Отговорено 14 Юни, 2020 На 7.06.2020 г. at 20:44, Hunter написа: Днес търсих човек, за оглед... И аз като теб, миналата година имах нужда от такова съдействие. Набелязах си от съфорумците няколко човека от съответния район, които ми изглеждаха отзивчиви и компетентни (по преценка от постовете им) и още първият на когото писах "лично" - с молба за оглед, се отзова, погледна колата и каза че не става. Не е трудно - важен е персоналният подход към някого, а не принципният към всички. На мен - като са ми писали лични с подобен мерак - винаги съм помагал. От 5-имата, 2-ма се возят успешно на читави Хонди, другите 2-ма нямаха късмет с избора си (колите не струваха), а 1-ият като покара моето комби АТ, просто се отказа от желаният Акорд МТ и прескочи на "автоматизирана концепция". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #8 Отговорено 14 Юни, 2020 Добре а не мислите ли, че когато купуваш кола е добре да си я видиш лично? Пословицата "на вкус и на цвет товарищей нет" важи с пълна сила тук според мен. По-добре е да се пратят снимки с добра резолюция по възможност и ако му харесва на човек, отиваш, гледаш, пробваш и купуваш. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #9 Отговорено 16 Юни, 2020 (Редактирано) Една кола на снимка, винаги изглежда по-добре от колкото е в действителност. Така, че оглед на място е най-добре. Аз например преди около 6 години по молба в пусната тема за оглед на едно ЦРВ в Плевен, отидох на следващия ден, т.к. пътя ми беше на там. За мен колата беше добра и си заслужаваше. Казах на колегата и той след няколко дена отиде от Търговище до Плевен и я купи. Редактирано 16 Юни, 2020 от 5 GTT Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове