Троянов 0 #1 Публикувано 21 Април, 2020 Колеги помагайте днес ходих на стен на преден и заден мост, на заден мост дясно колело леко има изменени градоси и се е разкрачило другите колелета са ОК.Майстора вика или има мека прожина или има удар но недав гаранция че ако смена пружини че ще се опраеи.Колата е купих преди 5 дни обадих се на бившия собственик тои каза че се няма удар а собственика е жена. Какво да права? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1667 #2 Отговорено 21 Април, 2020 Здравей, @Троянов, Като начало ти предлагам да попълниш профила си и да започнеш да задаваш и оформяш питанията си според Правилата на Форума КЛИК, в т.ч. използвайки правилния раздел - CR-V 2 ген.(съдейки по преходната ти тема). По този начин ще демонстрираш уважение към колегите от Форума, респ. Форумът ще има основания да уважи теб. Поздрави! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Троянов 0 #3 Отговорено 21 Април, 2020 Много не съм е час какво точно каде да пиша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #4 Отговорено 21 Април, 2020 Горе в дясно си чукаш на "Троянов". Отваря ти се профила - намираш "редактирай" (пак в дясно, горе), намираш "кара" и въвеждаш какво караш. Примерно: ЦРВ 2 генерация; 2005 година; К2.... (от талона) двигател; автомат (АT); газ; ляв волан (LHD) Успех! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 180 #5 Отговорено 22 Април, 2020 Преди 10 часа, Троянов написа: Колеги помагайте Прочети първата тема в този раздел, колегите вече са ти помогнали! ..........😵Я!?! Верно!?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1549 #6 Отговорено 22 Април, 2020 Ма тя е 10 страници ве Змей! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivailopp 291 #7 Отговорено 22 Април, 2020 (Редактирано) @Троянов , колега, отворете темата от раздел " Нашите хонди," ,подраздел CR-V since 1995 и после 2. Генерация . Говоря за първата тема на най отгоре. Още първото мнение. Там има обяснявано за проблема. Ако има износени носачи и отклонението е голямо, ще имате прекомерно износване на вътрешния ръб на гумите. Тогава трябва да се търсят решения. Ако гумите са ок, карайте така и не се занимавайте. Редактирано 22 Април, 2020 от ivailopp Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 180 #8 Отговорено 22 Април, 2020 Преди 8 часа, Krasi-mir написа: Ма тя е 10 страници ве Змей! Ми аз съм турил .......... , да не пропусне нещо😉 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Троянов 0 #9 Отговорено 22 Април, 2020 утре по слагам такива щанги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 119 #10 Отговорено 23 Април, 2020 И да сложиш щанги, ако имаш сплескани тампони на шенкела, файда никаква. Ще ги чакаш да се ударят метал в метал ли? Моя съвет е да си смениш всички тампони от проблемната страна. И на мен ми философстваха "майстори", че пружината мека, че имало удар, а накрая какво стана? Сам си видях проблема, докато колата беше вдигната в един сервиз. Ясно се виждаше, че има смачкан тампон на шенкела. Смених два тампона и колелото се изправи на 90%. Явно имам още тампони за смяна, а може би и щанга, но за сега си трая. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 180 #11 Отговорено 23 Април, 2020 Преди 7 часа, Ivan B написа: Моя съвет е да си смениш всички тампони от проблемната страна. Моят съвет е да си смениш всички тампони от проблемНИТЕ странИ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове