CBETKATA 0 #1 Публикувано 15 Февруари, 2020 Здравейте, имам проблем с късите светлини. Бият на 4-5 метра пред колата, дори и след като съм ги вдигнал максимално високо. Поразпитах тук-там и ме посъветваха да ги рециклирам, тъй като се оказва, че с времето повърхността на рефлеторите прогаря и потъмнява. Та ако някой има опит да даде съвет къде в София може да бъде направен този ремонт, колко време отнема и евентуално колко би струвало. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pascualle 30 #2 Отговорено 15 Февруари, 2020 В София има доста, които се занимават, но за един сервиз съм чувал доста добри отзиви - Car Valeting. До колкото знам цената е около 120-150 лв., в зависимост от фара. Другият вариант е да си ги отвориш сам и да изпратиш само задната част на лупата за възстановяване на рефлектора. Фирмата се казва Еверт Лак и работят перфектно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yanko_83 14 #3 Отговорено 15 Февруари, 2020 (Редактирано) Може и да отваря фара отпред, а като се свалят и отзад кадето са крушките развива винтовете Редактирано 15 Февруари, 2020 от yanko_83 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1257 #4 Отговорено 15 Февруари, 2020 Да светят фаровете на 4-5 метра,не е от рефлектори.По всяка вероятност е с автоматично регулиране и кантара е счупен.Може и крушки да са обърнати. Има теми за това,даже един от колегите доста детайлно е обяснил къде се бърка при монтажа. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CBETKATA 0 #5 Отговорено 15 Февруари, 2020 преди 12 минути, Митко Йотов написа: Да светят фаровете на 4-5 метра,не е от рефлектори.По всяка вероятност е с автоматично регулиране и кантара е счупен.Може и крушки да са обърнати. Има теми за това,даже един от колегите доста детайлно е обяснил къде се бърка при монтажа. Това ми го казаха и на мен, че са обърнати крушките, което мен главата ми не го побира как е възможно. Би ли ми дал линк към тази тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1257 #6 Отговорено 15 Февруари, 2020 Не мога да намеря темата но колегата ogi28b доста добре го беше обяснил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #7 Отговорено 16 Февруари, 2020 (Редактирано) Най-простото нещо, което можеш да направиш, преди да започнеш да обикаляш по сервизи, е да разместиш крушките и да видиш дали ще има промяна. Редактирано 16 Февруари, 2020 от Knoxville Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #8 Отговорено 16 Февруари, 2020 Мисля, че тази беше темата: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове