Венцислав 0 #1 Публикувано 22 Януари, 2020 Здравейте искам да питам някой по запознат когато изкачвам някакво върло колата губи мощност на какво може да се дължи това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1506 #2 Отговорено 22 Януари, 2020 (Редактирано) Какво изкачаш! ?! Какво се правил по колата. Три еднакви въпроса стигат. Редактирано 22 Януари, 2020 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцислав 0 #3 Отговорено 22 Януари, 2020 преди 7 минути, CARPERA написа: Какво изкачаш! ?! Какво се правил по колата. Три еднакви въпроса стигат. Когато се изкачвам по стръмен път по магистрала карам с 120 и изведнъж когато дойде стръмен участък колата рязко губи мощност . Чистих турбината и променливата геометрия и я регулираха че работела на 65% вместо на 90% и сега пак става така, дали е възможно катализатора да дава този бъг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1506 #4 Отговорено 22 Януари, 2020 Пробвай да го почистиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцислав 0 #5 Отговорено 22 Януари, 2020 Благодяр за отговора .Ще го почистя утре. Имам още един въпрос относно този ЕГР клапан ако се изолира с поставяне на тапа между свързващата траба и ЕГР клапана и със запушване на вакумният маркуч с болче или трябва и тапа при маркуча при турбото. трябва ли да се отстрани след това софтуерно или може да остане така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #6 Отговорено 22 Януари, 2020 опаааа тука ще ровим по колата няма да я правим . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2782 #7 Отговорено 22 Януари, 2020 Аз съм за правене, а не за магерене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #8 Отговорено 22 Януари, 2020 От този исузо двигател с 100кс какво очакваш, да лети ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцислав 0 #9 Отговорено 22 Януари, 2020 преди 31 минути, vespa написа: От този исузо двигател с 100кс какво очакваш, да лети ли? Може и да полети! Не ми обяснявай колко върви 100кс исузо не съм питал,преди вървеше от известно време се появи ПРОБЛЕМА.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцислав 0 #10 Отговорено 22 Януари, 2020 (Редактирано) . Редактирано 22 Януари, 2020 от Венцислав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
viktor11 91 #11 Отговорено 23 Януари, 2020 Преди 21 часа, vespa написа: От този исузо двигател с 100кс какво очакваш, да лети ли? Върви си колега, ако всичко е наред. Точно по баира му е силата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове