vladostojanov 2 #1 Публикувано 8 Януари, 2020 Кутийката за ключ на HONDA CRV III се счупи и при завъртане ключа излиза от нея. Опитах се да я закрепя, но не се получава. Интересува ме дали, ако си закупя нова - виждам, че се продават за около 20 лева, има някакви сложности с поставянето или просто си премствам ключа и батероята в новата кутийка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #2 Отговорено 8 Януари, 2020 Виж това дали ти помага: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
topsat 4 #3 Отговорено 8 Януари, 2020 Аз сменях скоро.1$ са в алито-идва за ок 10дена.Само преместваш ключа и платката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vladostojanov 2 #4 Отговорено 8 Януари, 2020 При мен нещата изглеждат много елементарни, явно няма нищо кой знае какво. Само не знам дали да поръчвам от Алито, че 10 дена с тая счупена кутийка ще ми се видят дълги. Ключът непрекъснато излиза или остава като гол охлюв на волана, а кутийката се разтваря и я събирам по пода Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6016 #5 Отговорено 8 Януари, 2020 Еми, залепи я временно. Може и черна изолента по периферията (за да не пречи на бутоните). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vladostojanov 2 #6 Отговорено 8 Януари, 2020 Преди 1 час, topsat написа: Аз сменях скоро.1$ са в алито-идва за ок 10дена.Само преместваш ключа и платката. Тоест тези двете в новата кутийка? Платката необходимо ли е да я вадя от пластмасовото тяло? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #7 Отговорено 8 Януари, 2020 Преди 1 час, vladostojanov написа: Платката необходимо ли е да я вадя от пластмасовото тяло? Не слага се цялата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor88 27 #8 Отговорено 15 Януари, 2020 Има 2 вида така да се каже кутиики.Единия вид е с ново перо което го нарязва ключар и местиш само платката.Чип няма при 3 та ген,на самата платка е.Другия варянт е с кутиика на която се слага перото от стария ключ и платката от стария.Лично на мен не ми харесва втория.Пробвал съм и е супер лошо качеството.Варянт 1 е по- добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #9 Отговорено 16 Януари, 2020 Иди при ключар да ти го направи както трябва. Но при истински майстор . Нова кутия с перо нарязано на електронна машина и възстановен секрет. Може да си вземеш кутия китайска в която се присажда твоят накрайник , но като го гледам твоят , ще има след време тема " Блокира ми патрона на запалването , не мога да го завъртя , търся ключар." Калпави са малко и е хубаво да се подържат и подменят от време на време я ключенца я пластинки в патрона. Нещо нормално. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове