Jump to content

vladostojanov

Фен
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно vladostojanov

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Karlovo

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Оказа се, че причината е далеч по-тривиална - всички крушки са изгорели, на бушоните им няма нищо 🙃 Благодаря на всички за съветите!
  2. А бе видях, ама.... нещо не успявам да ги разшифрирам...😕
  3. Всички стопове не работят и според мен е от бушончето. Някой да знае кое от всичките е🤔?
  4. Тоест тези двете в новата кутийка? Платката необходимо ли е да я вадя от пластмасовото тяло?
  5. При мен нещата изглеждат много елементарни, явно няма нищо кой знае какво. Само не знам дали да поръчвам от Алито, че 10 дена с тая счупена кутийка ще ми се видят дълги. Ключът непрекъснато излиза или остава като гол охлюв на волана, а кутийката се разтваря и я събирам по пода
  6. Кутийката за ключ на HONDA CRV III се счупи и при завъртане ключа излиза от нея. Опитах се да я закрепя, но не се получава. Интересува ме дали, ако си закупя нова - виждам, че се продават за около 20 лева, има някакви сложности с поставянето или просто си премствам ключа и батероята в новата кутийка?
  7. Деца (1 брой) имам, ама съвременен автомобил - не Този ми е първия.
  8. Докладвам за развръзката със закъснение, защото колата не ми беше под ръка една седмица. Та, оказа се най-елементарното - имало едно бяло палче, което се вижда само при отворена задна врата Тъпо, ама не съм обърнал внимание. Явно в автомивката са го забърсали с парцала. В своя защита ще напомня, че колата ми е прясно закупена и някои уж очевидни неща ги научавам в движение 😉. И благодарение на хората във форума тук. Благодаря на всички за отзивчивостта – Emicha, zograffa, Митко Йотов и всички останали, спестихте ми нерви и главоболия. Поздрави.
  9. Ок. Пределно ясен си. Ще проверя. Мерси. И да - снимката не ми излиза по някаква причина.
  10. Ок, приемам критиката, ама и това копченце , заключващо всички врати, не е проблема. Пробвал съм и него - не е това... Говорим за копчето, което е на шофьорската врата и до него е това за блокиране на прозорците, нали така?
  11. Колега, със сигурност едната от задните врати се отваряше отвътре до онзи ден. Все пак хората отзад слизаха оттам. За задната дясна не съм съвсем сигурен, защото разбрах около седмица след като я купих и сам започнах да си задавам въпроса дали си е била така или после нещо е станало
  12. Колата не е при мен от няколко дни, ще го снимам като си я взема. Но не мисля, че бъркам копчето /шалчето/. Става въпрос за копчето, което е до дръжката на всяка от вратите и при заключване/отключване щраква червено/черно. Наясно съм, че не е от автомивката проблема, просто като я взех оттам го установих.
  13. Да, първото ми предположение беше, че копчето за родителски контрол е натиснато. Само, че проблемът явно е друг. Сега и двете задни врати се отварят само отвън. А това със свалянето на тапицерията хич не ми звучи добре 🙄
  14. Да, отключват и заключват се нормално. Палчето си се премества от червена позиция в черна. И с клюач, и с копчето на вратите пробвам. Абсолютно нищо необичайно не мога да открия, нито някаква закономерност
  15. Да, отварят се. Но допреди няколко часа нормално се отваряше и задната лява. След автомивката се оказа, че отвътре не може да се отвори. Не, че обвинявам някой от автомивката де. Нямам идея какво е станало.
×
×
  • Създай нов...