liko99 0 #1 Публикувано 21 Ноември, 2019 Здравейте колеги, Имам едно запитване - дали може да се спрат пръскалките на фаровете, понеже не ми харесват, и при пръскане правят цялата предница мръсна, на всичкото отгоре и нараняват фаровете. Благодаря, но нека да е "човешко деактивиране", а не изтръгване на кабели. Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pascualle 30 #2 Отговорено 21 Ноември, 2019 Вариант 1: Откача се буксата от казанчето, която захранва електро-мотора. Вариант 2: прекъсва се плюсовият кабел на захранващата букса и се извежда копче в купето, да си ги пускаш само когато искаш. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrIv 32 #3 Отговорено 21 Ноември, 2019 Вариант 3-изваждаш съответния бушон от таблото до акумулатора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
liko99 0 #4 Отговорено 21 Ноември, 2019 Вариант 3-изваждаш съответния бушон от таблото до акумулатора.Който е?Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrIv 32 #5 Отговорено 21 Ноември, 2019 Отваряш капака и четеш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #6 Отговорено 21 Ноември, 2019 Или четеш тема Всичко за Акорд 7-ма ген, където сутринта зададох същия въпрос Бушонът при мен е номер 13. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
liko99 0 #7 Отговорено 21 Ноември, 2019 Или четеш тема Всичко за Акорд 7-ма ген, където сутринта зададох същия въпрос Бушонът при мен е номер 13.Бушона е само за фаровете нали. Вън вали и няма да е удобно да гледам сега. Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Damasko 5 #8 Отговорено 21 Ноември, 2019 Вариант 4. Държиш течноста за стъклото под средата на казанчето. Вариант 5. Спираш фаровете, когато пускаш течност за стъклото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #9 Отговорено 21 Ноември, 2019 За вариант 4 - само прилагам една снимка на казанчето и всеки може да направи извод (според формата и размерите му) колко малко течност трябва да има, за да не пръска помпата за фаровете. Много, много под средата. Вариант 5 е неприложим през нощта. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6153 #10 Отговорено 21 Ноември, 2019 DRL на дългите. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
liko99 0 #11 Отговорено 23 Ноември, 2019 За вариант 4 - само прилагам една снимка на казанчето и всеки може да направи извод (според формата и размерите му) колко малко течност трябва да има, за да не пръска помпата за фаровете. Много, много под средата. Вариант 5 е неприложим през нощта. Това не знам как да стигна до него. Над казанчето имам още 20 неща и достъпа е ограничен. От бушоните не мога да намеря точно този които е за чистачките. Относно идеята за фаровете - това не работи - изгасих фаровете и пуснах пръскалките - пръскаше и там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #12 Отговорено 23 Ноември, 2019 (Редактирано) Колегите са отговорили какво да направиш и къде да погледнеш, виж мнение №3 и №4. Снимката на казанчето е само илюстративна за нивото на течността, а не за да се прави нещо по него. Виж също и тук в тази тема, от това по-нагледно няма как: Редактирано 23 Ноември, 2019 от ogi28b Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове