Ivan B 119 #1 Публикувано 17 Септември, 2019 Климатикът ми мирише, спрейове не помагат. Искам да почистя питата. От къде и как да стигна до нея? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #2 Отговорено 17 Септември, 2019 Това? http://www.crvclub.ru/manuals/CR-V-2_manual_eng/manual_uk_shop/group_3v.htm#156028 Точка 2, сваляне на предната броня. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #3 Отговорено 18 Септември, 2019 Колегата не пита ли за тази под филтъра за климатика.Който ако не се лъжа е зад жабката . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 119 #4 Отговорено 18 Септември, 2019 Да, за вътрешната пита става въпрос. Външната, няма как да мирише в купето 😉 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #5 Отговорено 18 Септември, 2019 (Редактирано) Ако ти помогне този клип от там трябва да имаш достъп до питата Провери си и дренажния отвор който отвежда влагата чрез маркуче отвън. Редактирано 18 Септември, 2019 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Glavanov 54 #6 Отговорено 18 Септември, 2019 http://www.crvclub.ru/manuals/CR-V-2_manual_eng/manual_uk_shop/group_3v.htm#155576 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
diezz 130 #7 Отговорено 27 Септември, 2019 Ето за CRV 3, но процедурата е идентична и за crv 2 по ваденето на изпарителя. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zograffa 181 #8 Отговорено 29 Септември, 2019 Вкарай шлауха на спрея в дренажния маркуч,колкото по-навътре по-добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 119 #9 Отговорено 30 Септември, 2019 За сега реших проблема с пяна, която вкарах директно във вентилатора, докато работи. Вече не мирише, но да видя до кога. Другия път, ще вкарам пяната, през маркуча за конденза. Отварянето на питата, ми се видя прекалено сложно и ще остане последен вариант. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zograffa 181 #10 Отговорено 30 Септември, 2019 На всички коли съм пръскал през дренажа и проблеми съм нямал никога.Пролет и есен по една процедура е достатъчна.Естествено спазвам правилото да спра компресора 5-6 минути преди гасене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове