cstms 3 #1 Публикувано 23 Юни, 2019 Здравейте колеги, Тия дни, от жегата можеби, ми се отлепи стъклото (може и да е пластмасово) на климатроника. Дайте съвети какво лепило да ползвам, не ми се рискува с обикновенно секундно лепило. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1856 #2 Отговорено 24 Юни, 2019 Спокойно, не си само ти с този проблем. И на мен ми се разлепва тази пластмаска - и а днес, а утре да я залепя и така си е от близо 2 години . Като я видя че се е надигнала, просто я натискам и тя се залепва до следващото отлепване. Мислех да я пробвам с някакъв моментен гел (че течните лепила - тип капчица, доста се разтичат и може да направят поразии) но така и не и дойде времето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #3 Отговорено 25 Юни, 2019 Някой от моментните лепила могат да повредят черното покритие и ще се вижда. Не знам дали е удачно с такива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #4 Отговорено 25 Юни, 2019 А и те не са много термоустойчиви. Не знам кое е подходящо, но не бих го правил с моментно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksi 75 #5 Отговорено 25 Юни, 2019 Като го гледам, това от долу си е двойно лепяща лента, така че има едно такова тънко като тиксо, лепящо от двете страни - може да пробвате с него (без да се зачиства старата лента). Ако пак се разлепи сваля се изчиства се хубаво и двете повърхности със обезмаслител и една хубава двойно лепяща лента и мисля че ще се реши проблема (или поне до следващото разлепяне ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev crv 27 #6 Отговорено 25 Юни, 2019 Аз бих го залепил с много тънък слой монтажно лепило. И на температура издържа, и не цапа. Sent from my TSD Octa A0520P using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cstms 3 #7 Отговорено 30 Юни, 2019 Ето какво направих, както niksi каза отдолу е с двойно лепяща лента, но не ми се отлепяше на цяло затова помолих един приятел, който работи в сервиз за компютри и телефони да ме услужи с лепило за екрани и той ми даде това: https://www.gsmsos.eu/bg/instrumenti/1716-universalno-lepilo-b7000-110ml Почистих прахта и го залепих. За сега няма проблеми и стъклото не е изцапано или повредено. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev crv 27 #8 Отговорено 30 Юни, 2019 Имай предвид, че "Разлепяне, при нагряване около 90 градуса.". Макар, че едва ще стигне толкова в купето. Sent from my TSD Octa A0520P using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове