BOKLUK_CHOVEK 114 #1 Публикувано 8 Юни, 2019 Здрасти! Имам фабрична камера за заден ход на акорд 8. Изображението е меко казано отвратително. Не се вижда нищо,особено при слънчев ден. Абсолютено безполезна е. Питането ми е имате ли идея какво може да се направи? Например,как да вдигна яркостта на дисплея повече от фабричния макс ?! Освен ,че резолюцията на екрана е мега скапана (800х480) ,екрана е и много тъмен на "камера" и буквално прави камерата безполезна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
max_3d_3 29 #2 Отговорено 9 Юни, 2019 Здравей! Като цяло диспля е доста ярък, но понеже е по старичък като модел LCD има една не приятна особенност: за да си достигне максималната яркост му трябват няколко минути работа. Т.е ако тъкмо си запалил колата и включиш на задна в слънчев ден няма да видиш почти нищо. Също и ако не го ползваш докато караш ( след като запалиш и не избереш нищо следващите 30 сек, той изгасва) и понякое време ти се наложи да паркираш и ползваш задна, тогава се получава същото. Затова аз винаги си пускам информацията с радиото да седи на него. Просто на подсветката и е нужна няколко мин. работа за да достигне яркоста си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #3 Отговорено 9 Юни, 2019 Полезно би било и да се сложи допълнителна козирка над екрана и някакво черно матово покритие в котловината на таблото пред него. Целта е да се премахне попадането на пряка и отразена слънчева светлина върху екрана, но проблема е че каквото и да се измисли (и дори сръчно да се изпипа), ще си личи че не е родно, а може да стане и "колхозно". Като за проба метни парче черен велурен плат или нещо 100% черен мат на таблото пред екрана и виж ефекта на слънце. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joo 15 #4 Отговорено 31 Август, 2019 Има начин да се освети екрана, след като включиш на задна използваш големия бутон/джйстик и го въртиш ляво/дясно и ще ти освети или потъмни екрана, но ако си в режима, който описва колегата отгое за по-тъмния екран когато си запалил на тъмно, просто трябва да изчкаш малко да превключи после с копчето няляво/надясно за светлосилата 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOKLUK_CHOVEK 114 #5 Отговорено 7 Септември, 2019 (Редактирано) @joo Мерси,яркоста наистина се увели доста посредством средния бутон (джоистик). Като дам на задна и пусна фаровете има забавяне 3-5 сек докато екрана мине в най-яркия режим които съм му задал,но това е приемливо на фона на предишния вариянт "неизползваема камера" Сега вече,найстина мога да разчитам и реално да ползвам задната камера Редактирано 7 Септември, 2019 от BOKLUK_CHOVEK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IvayloSt 1 #6 Отговорено 2 Август, 2020 https://www.amazon.de/gp/product/B07K6D233L/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&psc=1 сложих тази, доста съм доволен. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове