plamenht 3 #1 Публикувано 2 Юни, 2019 (Редактирано) Здравейте колеги.Докарах си акорд от англия,но при регистрация в кат ми казаха да регулирам фаровете или да купя нови.Знаете ли дали може да се регулират да се обърне лъча да свети повече на дясно за да не заслепявам и за да мина в кат :Д Редактирано 2 Юни, 2019 от plamenht Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 305 #2 Отговорено 2 Юни, 2019 С регулировка едва ли ще стане. Бях срещал, че се разглобява фара и нещо вътре се обръща, но не помня дали на Акорд или друга кола... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #3 Отговорено 2 Юни, 2019 (Редактирано) Принципно има стикери, но не знам дали са само за временно ползване или можеш да минеш кат с тях. Дъгата на всеки фар за ляв волан изглежда като това: ___/––– , а твоята (за десен волан) е нещо такова –––\___ . Ако регулираш фаровете така, че твоят по-висок сноп да е на нивото, на което трябва да е по-ниският при другите фарове, МОЖЕ и да минеш, защото няма да заслепяваш другите. Но няма и да си осветяваш добре пътя, а само в краката (което може и да е причина да не минеш). Може би някой ще каже с по-голяма сигурност, но и аз не мился че само реглаж е добър вариант. Иначе самият реглаж става с една отвертка в две дупки под капака близо до фаровете. Редактирано 2 Юни, 2019 от Pavel_Pavlov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6133 #4 Отговорено 2 Юни, 2019 С реглаж може само да се наведе светлинният поток, така че да не заслепява насрещните, при което самият водач вече ще е слепец нощем. Има тема с подробни обяснения за трансформиращата разправия с пластините, но едва ли фаровете за лява дирекция са се свършили по моргите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 177 #5 Отговорено 7 Юни, 2019 Аз имам пластини от фарове с лява дирекция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове