Jump to content

plamenht

Фен
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About plamenht

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  honda civic 1.4is 90k
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  sofia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Наистроиха я и отзад черно не излиза не съм ходил при бай иван отзад в двора
 2. Какво му е на решението задънени са били катализаторите тотално и колата не иска да върви и да ги почистят пак ще стане същата работа.Сега ми сложиха права траба и резонатор колата върви повече и харчи по -малко .
 3. Имах предвид 2 катализатора объркал съм се
 4. Да напиша все пак проблема ако някой срещне подобен-задънен катализатор и дпф,махнаха ги колата се стрелка много приятно има разлика и гори по-малко вече на дълго акорда ми дава 4.5 при 120км
 5. Здравейте и от мен колеги.Изчетох всички коментари и чисто информативно никой не пита всички които им вие след смяна на верига сменихте ли я преди да почне да трака по пробег или всеки от вас е изчакал да се разлопа и тогава.Питам понеже ми изглежда логично ако всеки от нас закъснее и кара с лопаща и износена верига после при смяна нещата да не са вече окей.
 6. Акорд 2.2 дизел 140 коня 2008-ма.Здравейте колеги.Вчера при загрята кола на магистрала след 130км я настъпвам и не иска да набира свисти отпред нещо и светна чека.Спрях масло си има не пуши.Казаха ми,че най-вероятно е спукан някой маркуч на турбото.Някой с подобен проблем да каже мнение?
 7. Митко Йотов стандартни osram 12v 55w са хубави взехне знам защо се е получил тоя нагар вътре като и бушончето си беше нормално 15А
 8. Здравейте имам следния проблем-лявата крушка на късите прекъсваше и отворих да видя да нямам изгорял или тръгнал бушон и както се вижда по снимките заварих от едната страна изгорял такъв.Купих нов 15А поставих го обаче явно като е нагоряло вътре не оплатнява добре и трябва да се натисне хубаво за да работи.Предложиха ми няколко варианта- Вариант 1 смяна на цялото табло (абсурден вариант) Вариант 2 изкарване с реле отвън да ми е бушона Вариант 3 с нещо финно вътре пластинките да се стегнат да оплатнява добре бушона или да се огъне леко на едната страна за да пасва добре и после да се напръска с контактен. Кое е най-добре да се направи в случая?
 9. Здравейте колеги акорд 7ма 2.2 140коня на 180000км 2008ма-0w30 ,или 5w30 слагате? До сега слагах 5-30 лонг лайф кастрол, но на много места казват,че мотора е "капризен" под капризен добър ,но си иска точното масло та ми казват 0w30.Какво е вашето мнение на тия километри да му слагам ли 0-30?
 10. Здравейте колеги. Днес за първи път ми се случи спирам на свободна и като натисна съединителя никаква скорост не влизаше чак като го угасих и запалих всичко се оправи.Забелязал съм че някой път като натисна съед до дошу после не се връща докрай но много рядко се случва и отделя ниско като се случи така.Колата е акорд 2008 2.2 дизел 140кс
 11. Олеле сбъркал съм заглавието на темата 😂
 12. Здравейте.Сменях си фаровете заради регистрация и сложих чисто нови,но на десния става това запотяване като не свети.Като се пуснат късите през лупата не се маха само дълги като пусна понеже е точно срещу мястото почва да се маха ,но като ги спра на цяло се появява пак.Някакви приоми да премахна това изпотяване или е от "хубавите фарове"
 13. Здравейте колеги.Докарах си акорд от англия,но при регистрация в кат ми казаха да регулирам фаровете или да купя нови.Знаете ли дали може да се регулират да се обърне лъча да свети повече на дясно за да не заслепявам и за да мина в кат :Д
 14. Сивик англичанка 96 та 1.4 90 коня та до сега не съм имал проблем с оборотите като е студена държи на 1500 и като загрее заковава 900.Днес тръгвам на студена кола и като дам свободна от 1500 свалят на 1000 и пак на 1500 и се форсира така 5 6 пъти .Дали има някакъв проблем ,защото ще кажете от студа ама 2 ра година я карам и досега такова нещо не ми е правила..?
×
×
 • Create New...