nunezz 22 #1 Публикувано 29 Март, 2019 Здравейте колеги. Дойде време да сменя задните амортисьори, че моите изтърваха. Може ли да ми препоръчате някоя марка ? Пръжините сменят ли се и те с нови ? Благодаря предварително! П.П: Англичанка преди фейса 1.4, 90 коня. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 29 Март, 2019 Каяба амортисьори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #3 Отговорено 30 Март, 2019 Излизат ми "KYB" някакви, така ли се пише Каяба? Ако да, няма никакъв шанс да дам 200 и косур лв. за амортисьори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 30 Март, 2019 Те са, еми търсиш други 😏 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #5 Отговорено 30 Март, 2019 Преди 3 часа, nunezz написа: Излизат ми "KYB" някакви, така ли се пише Каяба? Ако да, няма никакъв шанс да дам 200 и косур лв. за амортисьори. Тогава си търси TRW. Аз съм с такива, само че предни. А пружините, зависи колко са омекнали,но не е задължително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #6 Отговорено 30 Март, 2019 TRW задни са 127лв. бройката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #7 Отговорено 30 Март, 2019 Еми "набарал" съм "примосия" - та. Имам си човек който ме снабдява с части. Ако желаеш съдействие...... на лично.....! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vang 5 #8 Отговорено 1 Април, 2019 Аз й сложих Japanparts, под 100 кинта по спомен за 2бр, отзиви не мога да дам адакватни, тъй като ги смених преди 2 седмици, ей тъй: отпред са Japco, пак някакви антикризистни но нямам проблеми с тях, пружини не съм сменял и е почти каталожна, но като разхвърляш задницата провери тампоните и т.н, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #9 Отговорено 1 Април, 2019 Маслени ли сложи или газови ? Цената им е една и съща... аз също поръчах Japanparts. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vang 5 #10 Отговорено 3 Април, 2019 Мисля, че бяха маслени, но ги взех 1 година преди да ги сложа, а на тях пише че има газове и масло под налягане....ходи разбери. Проблема, който имах с Japanparts беше, че на вилката на амортисьора нямаше гайка като на стария. Попринцип в пластмасовата капачка, с която идва самия амортисьор има стоп гайка на същия размер, но аз отрязах старата квадратна гайка и я завих на новия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #11 Отговорено 3 Април, 2019 (Редактирано) Аха. Ами утре ми пристигат и ще ги видим. Моите са маслени. Ще тръгна да ги слагам, ако тампончетата са ми наред. Ако не - първо ще си поръчам нови и тогава. Редактирано 3 Април, 2019 от nunezz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #12 Отговорено 4 Април, 2019 А и да попитам, има ли болтове нещо под мокета в багажника или всичко е отвън ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 645 #13 Отговорено 4 Април, 2019 Има две гайки за отвиване, които са под страничните кори в багажника. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #14 Отговорено 6 Април, 2019 Такааа, стана беля. Трябва да поръчам нови тампончета, но не знам какви, понеже са яко запекли и ги смачках с болта. Как се казва тази част ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #15 Отговорено 6 Април, 2019 Долен носач 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #16 Отговорено 6 Април, 2019 Може ли на ЛС някой онлайн магазин за авточасти, че нещо не мога да си намеря ? Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #17 Отговорено 19 Април, 2019 Въпрос за болт за заден долен носач. От ляво е оригиналния. Какво ще стане, ако сложа този вдясно ? Той също е якостен, но няма тези шлици по него. Смених си амортисьорите, тампоните на носачите, сглобих всичко, потеглих и се чува луб луб луб луб луб.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 645 #18 Отговорено 19 Април, 2019 А двете гумени тампончета в горната част на амортисьора смени ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #19 Отговорено 19 Април, 2019 Не. Ама няма логика след смяна да се чува луб луб луб луб луб .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vancho 73 #20 Отговорено 19 Април, 2019 Въпрос за болт за заден долен носач Шайбата е ексцентрична може би? Провери я все пак. Необходмо е за реглажа на сходимостта, който би трябвало да се прави след всяка намеса по окачването Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #21 Отговорено 19 Април, 2019 Коя шайба ? Ако ида на реглаж отзад, ще го оправят ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #22 Отговорено 19 Април, 2019 Няма шайба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #23 Отговорено 20 Април, 2019 Някакви идеи защо се чува луб луб луб луб.. все едно гумата ми опира някъде ? Чува се само като карам бавно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #24 Отговорено 21 Април, 2019 Шума изчезна от самосебе си, хаха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #25 Отговорено 22 Април, 2019 Преди 15 часа, nunezz написа: Шума изчезна от самосебе си, хаха. Обрал ли си до край гайката на стержена на амортисьора? Ако не си капачката на пружината ще потропва леко и се чува по подобен начин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове