Jump to content
N_O_M_A_D

Honda Civic Type R - малко снимки

Recommended Posts

Аааа е****ти и машината като я гледам отпред направо мога да откача )))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам кой ще е щастливеца, но знам че ще е много БЪРЗ !!!;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има забележки отзад, явно е удряна и и липсва едното накрайниче на ауспуха ;) НОООООООООООООООООООО И ТАКАВА ЩЕ Я ВЗЕМА АКО СОБСТВЕНИКА ГО ПРИТЕСНЯВА ТОВА ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малиии красота а коко стотинки са тия хубавици ;);) да спирам баничката с буза да събирам за една такава ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда и на мен ми направи впечатление ,че липсва едното накрайниче,но може би просто някой си го е "харесал" ;) ......Иначе колата има уникален дизайн........перфектна ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако игнорираме уникалните фарове и стопове,колата е близнак със 206 рц

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чак близнак :ph34r: Че си приличат малко...... да, но до там. Ако приемем все пак че са близнаци, то хондата е по-добрия, а другия близнак е гей, дебил, грозник и рахид :(П.П.Нищо лично. Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За ударчето, май всички го забелязахме.....то и по бронята има поучукано....като дадете на линка и уголемите снимката и всичко се вижда. Също така, незнам дали на мен не са ми добре очите, но цвета на предния капак нещо не ми изглежда като на калниците. Абе те да ми я дадът, пък хич няма да ги питам, имала ли е удар или не.....взимам и бягам :(:ph34r:

Редактирано от M_I_T_A_K_A

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest weapon R

Настръхнах,ве ей :blink::hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз съм на същото мнение :hondarulez: не мога да разбера какво му се кефите на тва яйце :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък не ми допада тоя сивик,мн. е дебел и прили4а на летя6та 4иния :blink: развалиха им дизайна не са като едновреме6ните хонди ниски и плоски....мн. по спортно изглежда такъв тип купе :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

На мен пък не ми допада тоя сивик,мн. е дебел и прили4а на летя6та 4иния :blink: развалиха им дизайна не са като едновреме6ните хонди ниски и плоски....мн. по спортно изглежда такъв тип купе :hondarulez:

5 generation rulez Публикувано изображение Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е тва е,винаги са ме кефели "американските" японски коли.

М..да и аз подкрепям това мнение :blink: Определено според мен европееца се кефи на куфаро-подобната форма тип VW Golf във всичките му разновидности :hondarulez: Ако не беше толкова тумбест тоя Type R с тия уникални фарове направо щеше да е нечовешки :shock: Редактирано от Madgo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен да им се обадим на японците да кажем да ни направят един Fan Edition , който да е американското купе с европейските фарове и японския двигател :hondarulez: . И да се продава разбира се на себестойност , като за фенове :blink:

Редактирано от Rust

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
http://www.zr.ru/articles/50902/кратко ревю със снимки отвътре ;)http://www.zr.ru/news/156036/ а това е за Тайп Ера в Японияпо-мощен двигател, 4 врати... цена в Япония 25К долара, а Европейския в Европа - 45К 8| Редактирано от Restless

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И мен ме кефят американските Хонди но гледам по техните форуми американците много харесват европейския хечбек и съжаляват че не се продава там.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И мен ме кефят американските Хонди но гледам по техните форуми американците много харесват европейския хечбек и съжаляват че не се продава там.
Ми освен да пратим копие до Honda на тия мнения и да пуснат европейска там и американска тук.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

В4ера и аз го видях тоя 4ерния,направо нямам думи........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest IvoSi

И на мен от последната генерация на Хонда по ми харесва седана, пред хечбека!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер яка хонда!!този път японците надминаха себе си.... :blink::blink::D:D:lol::lol::blink::blush1::blink::blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

58 000лв беше на таз годишния панаир супер яка красавица. 201 кончета .ето малко от панаира ако не сте ходили.

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

ЕДит:Публикувано изображение Редактирано от saveman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....ходихме,даже се покачихме в нея :) много добра....... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest B.Angelov

Готина Хонда....имаше възможност да взема такава но честно казано нещо във външния вид ме притеснява...а и отвътре не се чуствах крайно удобно...а и факта че трябваше да чакам около 3 месеца за разни екстри тотално ме отказа от кози вариант..ина4е наистина е готина и върви много добре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beneton4o

аз като ходих беше заключена :P

А помоли ли,да ти я отключат :P :P ????????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър

В сив металик е много много по готина :P ...и аз харесвам ниски и широки форми ама тоя модел много ми харесва най вече няма грамадни грозни фарове..... абе и на Type S съм навит да ми дадат :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Димитър Коев

Ох... Аз по принцип съм фен на големи купета (затова си взех и Прелюдец)... Ама такъв седан... дай боже всекиму.... Сигурно ако бях жена щях да се подмокрям като го гледам... :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Кало�н Кателиев

Аз без да съм жена, пак си се подмокрям, като го гледам! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знам че темата е стара, но това клипче от Топ Гиър си струва да се види:http://youtube.com/watch?v=KfqN_DDkppcedit: Така оплюха новият Type R, че не е истина...

Редактирано от fenixsz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest keel

Е как няма да я оплюят - извинявай ама TORSION BAR!!!! тва да не е Рено. На мен нещото, което ме впечатли най-много и ме запали по хонда беше точно окачването - двойни носачи, независимо отпред и отзад. А те - лепнаха макферсон отпред и торсионна греда отзад. Не че съм страхотен шофьор но дори аз усещам разликата (и то осезаемо) между двата типа окачване.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Top Gear е готино предаване, ама имам чувството че само английските си коли хвалят.

Може да има недостатъци в сравнение с предния модел, но чак да изкарват колата безнадеждна?

Ако беше безнадеждна защо я избраха за hot hatch of the year?

Публикувано изображение

Ето и източник на информацията, че Civic Type R е избран от Top Gear за Hot Hatch Of The Year 2007 (на холандски е ама се вижда коя кола, коя награда е спечелила)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Honda се бори за пазарен дял от европейският автомобилен пазар, но за да се наложи трябва да се намалят производствените разходи, за това вече няма спортно окачване, което освен че е по скъпо, заема и повече място и е много по лесно ако го отсранят. в това няма нищо лошо,защото за една градска кола ("civic" означава "градки") може да се лиши от спортният си дух, но при положение че в моделите с по - големи мотори се запази. А новият Type R има само як дизайн и добър мотор, просто му липсва HONDA стилът, японският привкус го няма, и това в един емблематичен модел за марката. Аз карам англичанка - модел който също е създаден далеч от страната на изгряващото слънце, но се радвам че въпреки това от кадето и да я погледна си личи че е HONDA. Дано мениджърите на HONDA се опомнят и да помислят поне малко за милионите фенове, които вече са спечелени и небива да бъдат разочаровани!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление автомобилното клише "абе новото си е ново" окончателно се изпразни от съдържание още в края на миналия век, когато приоритет за новите разработки стана икономията на средства гарнирана с малко екология. Вече никой не произвежда коли от "стария материал" с ресурс от по 20 години щото е икономическо самоубийство ако след 2-3 години не върне клиентите при себе си за нов автомобил. С тая цел се впрегнаха краткосрочни модни тенденции които от своя страна девалвираха цените на вторичния автопазар и в крайна сметка дооста брендове се подхлъзнаха и изсраха едни добре промоцирани л...а . В интерес на истината японците останаха като последен бастион на качеството благодарение на самодисциплината си и на традициите завещани от бащите им , НО и на тях им дойде времето да преболедуват тая пуста мания за увеличение тиражите на производство :rolleyes: Новият Сивик е дете на своето време - ултрамодерна технократска визия потплатена с култ към личността , монтирана върху нискобюджетна платформа с тесен диапазон за развитие :lol: Всички псувахме по тинейджърски предишният модел приемайки го като предателство , щото маркетолозите ни забиха ножа :lol: - сега поне са си научили урока и си знаят целевата група за която той е "премислен достатъчно". Прегледайте внимателно линка (надявам се и да го прочетете) и ще разберете защо въпреки че не е най-добрият като абсолютни стойности претендент в крайна сметка е победител заради хармоничното си амплоа .http://www.autoreview.ru/archive/2007/23/civicr_3mps_imprezawrx/Дуб, орех или пшено? А и не забравяйте че "Топ гиър" е по-скоро емоционално автомобилно издание :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...