Kissman 4 #1 Публикувано 20 Февруари, 2019 Колеги,тези които ползвате разни допълнително слагани модули,адаптори за слушане на mp3,как да подредя песните така че да ги просвирва поред,а не разбъркано??Първо направих папки-CD01,CD02...и в тях за да не слагам подпапки сложих парчетата подредени по номера...примерно 5 албума.И то ги чете разбъркано,а не поред.Някакви идеи как да ги подредя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #2 Отговорено 20 Февруари, 2019 Трябва да кажеш точния модел на устройството, което чете файловете и как то е свързано с колата? Например при мен устройството е телефон с Андроид и плеър PowerAmp, свързан е с колата с обикновен AUX-адаптер. В PowerAmp имам пълна свобода най-вече заради графичния интерфейс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kissman 4 #3 Отговорено 20 Февруари, 2019 (Редактирано) https://www.ebay.com/itm/Car-Digital-CD-Changer-USB-AUX-Mp3-Adapter-For-Honda-Accord-Civic-CRV-S2000-City/223276858226?_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20160908105057%26meid%3D32e025833ee84db39392c19cbeaf88d2%26pid%3D100675%26rk%3D1%26rkt%3D13%26sd%3D223276858226%26itm%3D223276858226&_trksid=p2481888.c100675.m4236&_trkparms=pageci%3Afc8c8139-34f1-11e9-b4d0-74dbd180e0ee|parentrq%3A0a3cd9f91690a9cae9044c91ffff78b6|iid%3A1 Това е адаптера,свързва се през AUX директно в CD чейнджъра,фабричния и може да свири с флашка и SD card и да се управлява от волана.Смяната на папките става с бутони 5 и 6 на радиото. Редактирано 20 Февруари, 2019 от Kissman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 292 #4 Отговорено 20 Февруари, 2019 Аз ползвам Yatour. Там ги просвирва по дата на добавяне или на модифициране. За това използвам една програмка Attribute Changer и ги правя с еднакви дати, тогава вече ги пуска по азбучен ред. Може пред песента да си ги номерираш и ще ги пуска както искаш. Като уточниш какъв ти е плейъра, тогава може и по-конкретно да ти отговори някой. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #5 Отговорено 20 Февруари, 2019 В предната ти тема ти писах как трябва да са надписани. Папките: 01 02.... Песните: 01 02 ... Повечето такива засместители са по този начин. Като номера на папката ти е диск-а все едно, а номерата на песните ти си ги нареждаш както искаш. Аз съм с ГРОМ и там е така, държи до 99 диска с по 99 песни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kissman 4 #6 Отговорено 20 Февруари, 2019 Преди 3 часа, h5rov написа: Аз ползвам Yatour. Там ги просвирва по дата на добавяне или на модифициране. За това използвам една програмка Attribute Changer и ги правя с еднакви дати, тогава вече ги пуска по азбучен ред. Може пред песента да си ги номерираш и ще ги пуска както искаш. Като уточниш какъв ти е плейъра, тогава може и по-конкретно да ти отговори някой. Уточнил съм какъв е плеъра,по-горе в моя пост има линк на ebay откъдето съм го купил.Благодаря за програмата,ще я пробвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kissman 4 #7 Отговорено 20 Февруари, 2019 (Редактирано) преди 3 минути, atoma написа: В предната ти тема ти писах как трябва да са надписани. Папките: 01 02.... Песните: 01 02 ... Повечето такива засместители са по този начин. Като номера на папката ти е диск-а все едно, а номерата на песните ти си ги нареждаш както искаш. Аз съм с ГРОМ и там е така, държи до 99 диска с по 99 песни. За папките става и с CDO1,CD02,CD03... нямам проблеми с това.Но песните вътре също съм ги номерирал с 01,02,03...и не ги чете подред. Редактирано 20 Февруари, 2019 от Kissman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #8 Отговорено 20 Февруари, 2019 Да не си натиснал Рандом или нещо такова имаше мисля да ти пуска различни песни не подред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kissman 4 #9 Отговорено 20 Февруари, 2019 Преди 3 часа, h5rov написа: Аз ползвам Yatour. Там ги просвирва по дата на добавяне или на модифициране. За това използвам една програмка Attribute Changer и ги правя с еднакви дати, тогава вече ги пуска по азбучен ред. Може пред песента да си ги номерираш и ще ги пуска както искаш. Като уточниш какъв ти е плейъра, тогава може и по-конкретно да ти отговори някой. За съжаление тази програма не ми помогна,сложих на песните еднакви дати и нищо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kissman 4 #10 Отговорено 20 Февруари, 2019 преди 12 минути, atoma написа: Да не си натиснал Рандом или нещо такова имаше мисля да ти пуска различни песни не подред. Къде е това Рандом?Аз незнам да има такъв бутон..На фабричния CD чейджър ли?Когато си пусна CD си свирят подред.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kissman 4 #11 Отговорено 20 Февруари, 2019 Като гледам и на компютъра с WinAmp пак не ги просвирва в реда на номерацията песните...нямам идея защо става така.:-( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #12 Отговорено 20 Февруари, 2019 (Редактирано) Преди 3 часа, Kissman написа: Като гледам и на компютъра с WinAmp пак не ги просвирва в реда на номерацията песните...нямам идея защо става така.:-( Сложи нула пред номерата. Примерно : 01,02,03..,06,..09 Редактирано 20 Февруари, 2019 от Митко Йотов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #13 Отговорено 21 Февруари, 2019 Winamp-а е с графичен интерфейс и можеш да си ги подредиш по напълно произволен начин - по група, по име на песен, по албум, по година, дори по това какъв е обемът на потока на песента. Ако там не се получава, 100% е от потребителя. Но на това устройство в колата като няма възможност за настройки и като не се знае китаецът как е решил да става подреждането - много трудно ще го уцелиш. Може да е решил, че ще ги подрежда по обем, по дата, по информация от таг-овете... Защо не използваш телефона си за музика, толкова по-лесно и удобно е? Дори и стоковите плеъри на телефоните вършат добра работа. Сега ако искаш определена песен да чуеш, как ще я уцелиш коя от всичките е? Пробва ли да пишеш на китаеца и да му зададеш въпроса за подреждането на песните? Той ако не знае, не знам кой. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kissman 4 #14 Отговорено 21 Февруари, 2019 (Редактирано) Не ми е лесно и удобно от телефон да слушам музика,защото няма блутут този адаптер.Нарочно го взех такъв,не искам да ползвам блутут в колата за разговори.Иначе има кабел за свързване с телефон,пробвал съм го,работи,но всеки път като слизам от колата и се качвам трябва да го включвам и изключвам. Редактирано 21 Февруари, 2019 от dindin Предходно мнение не се цитира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #15 Отговорено 21 Февруари, 2019 (Редактирано) Можеше да порвериш преди покупка. Дали телефонът ще ползва блуутуута за разговорите или не е настройка на телефона (за конкретното pair-нато блуутуут усртойство, поне на Андроид). Може да е вързан с блуутуут, но разговорите да си вървят съвсем нормално през слушалката на телефона или спийкърите. Относно последователността на пускане на песните – винаги ли са в един и същи ред и ти просто не виждаш критерия, по който ги подрежда? Ако е така, просто извади файловете, с които тестваш в една папка и си направи един спредшийт, в който напиши имената на файловете в първата колона, поредния номер на възпроизвеждане от плеъра във втора колона и в останалите колони вкарай всичките други мета-данни, за които се сетиш. Започни от данните за файла като размер, дължина на песента и виж и тези, които са данни за самата песен – има полета като track number, име на албум, изпълнител и пр. Като попълниш цялата информация, виж каква е зависимостта между втората колонка (ред на възпроизвеждане) и другите след нея – поиграй си със сортирането. Ако плеърът ги възпроизвежда винаги в един и същ ред, значи по всяка вероятност го прави по критерий, който можеш да намериш. Стига да имаш желание. ПС: ако решиш, винаги можеш да поръчаш отделен блуутуут адаптор, като предложените в онази тема с име „притурка за блуутуут“ или нещо такова. Пъхаш го от едната страна в аукса на твоя адаптор, от другата – в USB-то, и забравяш, за кабели и други. Няма да ти работят обаче копчетата за смяна на песни – ще трябва да сменяш от телефона. Някои телефони имат screen gesture-s, които работят и при изключен екран. На мен това ми е достатъчно удобно когато телефона седи на стойката. Редактирано 21 Февруари, 2019 от Pavel_Pavlov 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #16 Отговорено 21 Февруари, 2019 Напълно подкрепям PS-а на колегата Павел Павлов. Това е най-доброто, което може да се направи, особено щом не искаш да говориш по блутуута. И първия абзац виж - дали да говориш по блутуута или само да слушаш музика е настройка от телефона. Има блутуут адаптери, които са само за слушане на музика и не поддържат разговори. Виж цялата тема, мисля, че ще извлечеш полза от нея. Поръчваш си едно такова, слагаш го и забравяш за случая. Стои си скрито, свързва се автоматично, а ако плеърът ти е хубав - и музиката стартира автоматично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове