Jappower 0 #1 Публикувано 19 Февруари, 2019 (Редактирано) Здравейте колеги . Проблемът ми е малко странен , допитвах се до няколко човека но и те нямат идея .Колата е англичанка D16y2 . От доста време ми свети лампата за SRS на таблото . Днес реших да проверя за грешки . Окасих буксата и чека ми свети постоянно , а лампата за SRS премига . Следователно си мисля , че SRS ми играе роля на чек . Няма логика и не знам какво става с тази кола . Ако приемем , че SRS е чека , премиганията отчетоха грешки 21 и 92 . 92-а грешка май е свързана с втека , а втек си има . 21-а не знам какво е . SRS свети от много време и вече не знам какво да правя . Моля за съвети . Благодря ! Редактирано 19 Февруари, 2019 от Jappower Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Takumi Fujiwara 407 #2 Отговорено 19 Февруари, 2019 Да не би някой да е махнал единия от двата air bag-a и за това да свети? Имаш ли два air bag-a отпред? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jappower 0 #3 Отговорено 19 Февруари, 2019 Имам . Но защо при окъсяване на буксата премига SRS , а не чека това ми е интересно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #4 Отговорено 19 Февруари, 2019 Пробвайте първо това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jappower 0 #5 Отговорено 19 Февруари, 2019 Пробвах го преди малко . Не става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rextor 2 #6 Отговорено 20 Февруари, 2019 И аз имах същия проблем преди време с постоянно светеща лампа на SRS и се оказа прекъснат лентов кабел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
viktor11 92 #7 Отговорено 20 Февруари, 2019 Да не си объркал буксите. Аз първият път ги обърках. После видях цветовете на кабелите в менуала и го направих. Защото има букса с бял и черен кабел мисля, не се сещам точно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #8 Отговорено 24 Февруари, 2019 И при мен свети... смених лентов кабел, изчистих грешката и пак светва точно след 3 секунди. Как да проверя има ли еър бег на пасажерската седалка ? Друго какво мога да проверя ? Мисля, че колата не е блъскана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове