910520 0 #1 Публикувано 30 Януари, 2019 здравейте имам шум на автомата след 80 км/час на 5 предавка при подаване на газ и се увеличава с километрите . Като мина на ръчни скорости и сваля на 4 предавка свиренето почти изчезва . Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1237 #2 Отговорено 30 Януари, 2019 Смени маслото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #3 Отговорено 1 Февруари, 2019 Смени маслото,но задължително с Honda MTF.3 литра ще ти стигнат.Точиш старото и сипваш новото.Това си е вид опресняване,не е пълна смяна,но ще помогне със сигурност. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #4 Отговорено 1 Февруари, 2019 Колегата отгоре е искал да напише Honda ATF, да не се объркаш. MTF = Manual Trans. Fluid. Също има вероятност 3л да не ти стигнат. Хубаво е да го имаш предвид. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #5 Отговорено 1 Февруари, 2019 Ето има и клип как се сменя имаш и филтър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #6 Отговорено 1 Февруари, 2019 Ако не се лъжа.. нямаше ли подобни оплаквания от колега на който превърташе лагера в капака? Имаше една такава тема със снимки дори, но както обикновено от телефона нищо не намирам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #7 Отговорено 1 Февруари, 2019 Мисля, че това е темата. Успех 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #8 Отговорено 2 Февруари, 2019 Много се извинявам и благодаря на колегата,че ме е поправил.Наистина имах предвид Honda ATF масло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1237 #9 Отговорено 2 Февруари, 2019 Той колегата не пише нищо в темата си.По всяка вероятност е търговец и търси решение на автомобила си преди да го продаде.Такава незаинтересованост за темата си го правят само те и не само в този форум. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
910520 0 #10 Отговорено 2 Февруари, 2019 Благодаря Ви !! Другата седмица ще сменя маслото и дано да се оправи !! и не съм търговец колега ( Митко Йотов) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1237 #11 Отговорено 2 Февруари, 2019 (Редактирано) Асо не беше ( Митко Йотов) едва ли щеше да пишеш.Това,че те е провокирал неговият пост е само в твой плюс.Защото при следващо твое питане колега имаше вероятност никой да не ти помогне.Дано не се налага разбира се,с добри чувства го пиша. Редактирано 2 Февруари, 2019 от Митко Йотов 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове