dragob 72 #1 Публикувано 18 Януари, 2019 Колеги след влизапе в дупка на ломско шосе софия при кристала се появи проблем.колата е наклонена наляво.предна лява гума попадна в дупка,не голяма 10 - 15 см дълбочина и колата клюмна леко наляво.забелязях ,разстоянието от гумата до калника от едната страна лявата е примерно 5 см ,а от другата 8 см видимо.счупена пружина няма. При попадене в дупка се чува яко металическо чукане сега.странно но от дясната страна при натискане се наклаща павече от колкото от ляво.какъв може да е проблема?амортисьори? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Takumi Fujiwara 407 #2 Отговорено 18 Януари, 2019 Разбит тампон, заминал амортисьор... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #3 Отговорено 18 Януари, 2019 Как си сигурен, че пружината не е счупена? Тези амортесьори са с пружини с много намотки и са с малък диаметър. Чупят се точно в горната си част от страната на бомбето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 176 #4 Отговорено 19 Януари, 2019 Амортисьори ,при сина същото се получи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #5 Отговорено 6 Февруари, 2019 И моята е наклонена. И като мина през дупка, все едно гумите са ми от дърво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragob 72 #6 Отговорено 6 Февруари, 2019 Да колега и аз сега съм така,направо от метал все едно.пружините ги проверих здрависа.какво на амортисьоро чоже да се е прецакало за да климне? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #7 Отговорено 7 Февруари, 2019 Блокирва в някакво положение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове