Росен 0 #1 Публикувано 15 Януари, 2019 здравейте колеги купих си камера за задно виждане безжична та въпроса ми е как да я свържа за задната светлина понеже не виждам прозорец за достъп до същата от към багажника там е цяла кора благодаря ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #2 Отговорено 15 Януари, 2019 Здравей. Трябва да свалиш стопа, който е на няколко болтчета или гайки, които се намират под едни капачета от външната страна на стопа, като е отворена вратата на багажника. От там вече ще имаш достъп до кабели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Росен 0 #3 Отговорено 15 Януари, 2019 А стопа освен че е с тези две болчета залепен ли е че тогава става интересно в това студено време пластмасата е като стъкло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m_ad 10 #4 Отговорено 15 Януари, 2019 Колега, в тубата има клипчета, в които много нагледно показват, какво се прави. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MNED 16 #5 Отговорено 16 Януари, 2019 Може и да не сваляш стопа.Аз дигнах пластмасата точно пред масичката там ще намериш снопа с кабели за светлините там я взръзваш за кабела за задна светлина по лсено и по близко до дупката за извеждане на камерата ако ще ги извеждаш през дупката където минават кабелите за подсветка на номера ест. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Росен 0 #6 Отговорено 16 Януари, 2019 Колега MNED много ти благоря 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wwalker 5 #7 Отговорено 20 Юли, 2019 Някой може ли да покаже къде точно е най-удобно за монтаж? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #8 Отговорено 20 Юли, 2019 В горната част на рамката на задния номер в бронята. Снимки... някой ден. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wwalker 5 #9 Отговорено 20 Юли, 2019 как се стига до там? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #10 Отговорено 25 Август, 2019 На 20.07.2019 г. at 13:28, Zlatozator написа: Снимки... някой ден. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wwalker 5 #11 Отговорено 26 Август, 2019 Въпросът ми е от къде пркарваш кабелите за да стигнеш до там, как ги вкарваш в бронята? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове