Димитров79 2 #1 Публикувано 17 Декември, 2018 Здравейте.Вчера Харвито отказа да запали и ме остави на пътя.Спрях за 5 мин. и край -лампата на имобилайзера мига непрекъснато и няма палене.Днес намерих майстор и го закарах да направи диагностика но неможа да я оправи каза че е нещо сериозно по имобилайзера и може да струва около 250 лв.Възможно ли е да се изключи и да няма имобилайзер или това е варианта - срещу 250 лв и да запали.Нека ако има запознати с това да споделят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 17 Декември, 2018 Правило ли ти е и преди така, и да се оправя от самосебе си? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #3 Отговорено 17 Декември, 2018 Свети ли чека? Натисни си шоковият бутон и да почерпиш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитров79 2 #4 Отговорено 17 Декември, 2018 На 17.12.2018 at 21:30, kvd74 написа: Правило ли ти е и преди така, и да се оправя от самосебе си? Случи ми се веднъж преди година но след един два опита за 10 мин и се оправи .И досега нямаше проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитров79 2 #5 Отговорено 17 Декември, 2018 На 17.12.2018 at 21:31, docev написа: Свети ли чека? Натисни си шоковият бутон и да почерпиш. Свет- мига зелената лампа с ключа.Къде се намира шоковия бутон? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #6 Отговорено 17 Декември, 2018 Много интересно.Нещо сериозно за 250 лв.Сериозноте работи почват от 2000 :)... Шоковия бутон или центробежния изключвател на бензиновата помпа се намира ,като смъкнеш долната жабка в ляво. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитров79 2 #7 Отговорено 17 Декември, 2018 На 17.12.2018 at 22:19, Markony написа: Много интересно.Нещо сериозно за 250 лв.Сериозноте работи почват от 2000 :)... Шоковия бутон или центробежния изключвател на бензиновата помпа се намира ,като смъкнеш долната жабка в ляво. Ами незнам какво точно прави мисля че да препрограмира имобилайзера но не се получи и каза че може да се наложи монтиране на някаква допълнителна платка за тези пари. Ще пробваме с шоковия бутон стига да не е оплескал нещо друго майстора . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Eks 6 #8 Отговорено 18 Декември, 2018 имах същия проблем с имобилайзера преди 8 месеца, два пъти за един месец ми се случи, ходих при един майстор в Бургас и той го махна срещу скромната сума от 120 лв. наистина друг майстор искаше 250 за същото нещо. Според мен щом го е направил един път, задължително ще го прави занапред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #9 Отговорено 18 Декември, 2018 В тази тема и пост съм написал къде е, може би, проблема принципно, защото се отнася за Сивик 6 англичанка. Инфото пък съм го взел от колегата zarrick, който го беше обяснил за Сивик 6 хеч в този негов пост и тема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитров79 2 #10 Отговорено 19 Декември, 2018 Днес Хондата беше готова но сега свети лампата на чека.Майстора каза че е махнал имубилайзера и е монтирал емулатор и сега компюъра търсел -гривната на имобилайзета това му бяха думите и затова свети чека.Но аз не вярвам да е така и най вероятно нещо бърка въпреки че ми показва на компа схеми платки и че всичко е монтирано както трябва.Кажете какъв може да е проблема че не смея така да я карам.Иначе си работи добре -ускорява държи стабилни обороти никаква разлика от преди това .Утре ще видя и как ще запали студена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Eks 6 #11 Отговорено 19 Декември, 2018 (Редактирано) и при мен свети грешката е липсващ хардуерен компонент, карам я така вече 20 000 км. не се притеснявай натискай смело. Махнах лампата да не ме дразни. Редактирано 19 Декември, 2018 от Eks Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитров79 2 #12 Отговорено 19 Декември, 2018 На 19.12.2018 at 21:57, Eks написа: и при мен свети грешката е липсващ хардуерен компонент, карам я така вече 20 000 км. не се притеснявай натискай смело. Махнах лампата да не ме дразни. Ок.Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sakrayaami 45 #13 Отговорено 19 Декември, 2018 Лесно можеш да видиш каква грешка ти дава с един обд 2 четец (ако е след 2000г мисля). И като видиш грешката ще може да се ориентираш дали това което ти казват е истина или не. Такъв четец е от порядъка на 20-30 лв в Олх. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Insolense 0 #14 Отговорено 21 Юли, 2019 Аз имам проблем с моето Харви. Пали си когато поиска. Някой път нямам проблеми по 5-6 месеца, ама някой път като се закучи не иска и не иска. С шоковия бутон временно ли се оправя или трябва и аз да отида да го махна тоя имобилайзер. Аз си мислех, че е бензиновата помпа. Това е най-здравата кола, която съм имал някога и не искам да се разделям с нея! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Insolense 0 #15 Отговорено 21 Юли, 2019 На 18.12.2018 г. at 5:48, Eks написа: имах същия проблем с имобилайзера преди 8 месеца, два пъти за един месец ми се случи, ходих при един майстор в Бургас и той го махна срещу скромната сума от 120 лв. наистина друг майстор искаше 250 за същото нещо. Според мен щом го е направил един път, задължително ще го прави занапред Колега кой е този майстор в Бургас? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове