srv4 1 #1 Публикувано 21 Октомври, 2018 Здравейте колеги. Както си карам колата и изведнъж просто си угасва. Случва се както на газ, така и на бензин. Като постои малко пак пали. Минавам не повече от 200 метра и пак същото. Някакви идеи от какво може да се случва проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 21 Октомври, 2018 Бубина / комутатор 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teodor_tsonev 54 #3 Отговорено 21 Октомври, 2018 И аз имах същият проблем. Наистина най-вероятно е комутатора, както казва fenabg, на мен не ми се занимаваше да го сменям и си взех направо цяло делко. Може би е по-разумнят избор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 21 Октомври, 2018 Те за б18 нали ги има много. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
srv4 1 #5 Отговорено 21 Октомври, 2018 Тогава ще потърся. Да попитам само за цена горе-долу на делко направо да го сменя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kurti7912 14 #6 Отговорено 21 Октомври, 2018 (Редактирано) комутатор като стопли и се скапва , а цената за делко е относителна аз взех за 40 лв от човек а на втората употреба ми искаха 100 Редактирано 21 Октомври, 2018 от kurti7912 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 21 Октомври, 2018 Успех с намирането на б18 делко на 40 кинта. То няма никакви. Незнам колкл е проблем да си смениш един чарк. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #8 Отговорено 21 Октомври, 2018 По вероятно е бобината, комутатор като загасне няма палене повече. Поне при мен беше така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
srv4 1 #9 Отговорено 21 Октомври, 2018 Забелязах, че от страната на делкото по точно между главата и блока да олива масълце. Възможно ли е в делкото да влиза малко и да ми прави проблем? Другаде из нета четях, че е възможно и от датчика на коляновия вал да е. Той може ли да създава такива проблеми? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2782 #10 Отговорено 21 Октомври, 2018 преди 43 минути, srv4 написа: Възможно ли е в делкото да влиза малко и да ми прави проблем? Ами отвори го и виж. Възможно е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #11 Отговорено 22 Октомври, 2018 Ще може ли линк към четивото с датчика на коляновия вал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kurti7912 14 #12 Отговорено 22 Октомври, 2018 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bojko1979@abv.bg 26 #13 Отговорено 21 Ноември, 2018 Гасненето може да ти е от спойки на main relay или някъде го пишат PGM-FI. Намира се вляво отдолу под волана. Отваряш го и презапояваш релетата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове