Jump to content

srv4

Фен
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно srv4

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    в насрещното
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    навсякъде

Contact Methods

  • Skype
    OOpsyDayZy

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Няма да намериш б-серия "запазена". 100 % ще е натискан кораво и състоянието му няма да е цветущо.
  2. srv4

    d16

    Само да питам, че не съм много наясно мога ли маховик от б-серия да го бутна на д-серия или имат разминавания ?
  3. srv4

    d16

    Двигателите остаряват, по-зле стават, а пък цената им ходи на горе. "Много се били търсели и трудно се намират". Това като го чуя и ми иде да фана брадвата и да цепя глави (такива с 16 клапана и такива с 32 зъба в устата).
  4. srv4

    d16

    Много зле поддържан от предния собственик (50К без да сменя маслто и газ до дупка. Понеже е с газово и ми вика, че я е настъпвал след 9000 оборота). Пиша 50 000 км., защото по-късно видях имаше лепенка залепена на шофьорската врата за смяната на маслото. Много ми пребледня :D. Горкият двигател. Като му смених маслото и доста си промени работата. Понеже взех колата за проект, но се оказа много по-зле след време изникваха все сериозни проблеми. Просто двг-то е унищожено тотално. Все пак търся b16 или b18, но едва ли ще намеря. За d-серия пак има много афтърмаркет части и ще ми излезе по-евтино да го ъпгрейдна от колкото цял b-серия двг.
  5. srv4

    d16

    Става въпрос за ej1 купе (и не, не я правя за гонки). Просто искам спортна кола със читав гвигател и повечко сила. И да попитам дали ще намеря само двг (+ ECU и ел.). Скоростна кутия и др. неща ги имам
  6. srv4

    d16

    А да попитам за b18c6 swap около 3К ще ми стигнат ли ?
  7. srv4

    d16

    Благодаря колеги!
  8. srv4

    d16

    Здравейте колеги! Някой ще ми каже ли ориентировъчна цена на d16z двигател със скоростна кутия, полуоски, главини и спирачни дискове колко ще ми струва?
  9. Забелязах, че от страната на делкото по точно между главата и блока да олива масълце. Възможно ли е в делкото да влиза малко и да ми прави проблем? Другаде из нета четях, че е възможно и от датчика на коляновия вал да е. Той може ли да създава такива проблеми?
  10. Тогава ще потърся. Да попитам само за цена горе-долу на делко направо да го сменя?
  11. Здравейте колеги. Както си карам колата и изведнъж просто си угасва. Случва се както на газ, така и на бензин. Като постои малко пак пали. Минавам не повече от 200 метра и пак същото. Някакви идеи от какво може да се случва проблема?
×
×
  • Създай нов...