dragob 72 #1 Публикувано 14 Август, 2018 Колеги кажете къде в софия да пазарувам за хондата d15z8 1998 ?има ли магазин където да се продават добри части на нормални цени за хонди? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cap_Slow 175 #2 Отговорено 16 Август, 2018 Съжалявам, че се меся в темата на колегата, но аз имам интерес за читави части и по-конкретно - филтри и аксесоари в София. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragob 72 #3 Отговорено 16 Август, 2018 Филтри,накрайници ,накладки, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 400 #4 Отговорено 30 Септември, 2018 Да попитам и аз: може ли някой да препоръча проверен магазин в София за филтри - Purflux (OEM?), Mahle или други, еквивалентни като качество на оригиналните? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 30 Септември, 2018 А държите ли да е в София ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 400 #6 Отговорено 30 Септември, 2018 Аз не държа, може и от страната с куриер. Приемам предложения всякакви! Fenabg, имаш ли нещо предвид? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #7 Отговорено 30 Септември, 2018 Маслени филтри си купих от Евро07 - само там имаше Eiken VIC. Това е компанията, с чиито филтри Хондите излизат от Сузука Мие завода. За съжаление скоро проверих, но моят номер беше свършил (VIC 809) 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eselsmid 18 #8 Отговорено 30 Септември, 2018 Евро07 в София на бул. Черни връх зад Лидл. За съжаление спряха да внасят японските VIC , но Mahle им са оригинални. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #9 Отговорено 30 Септември, 2018 Преди 2 часа, note написа: Fenabg, имаш ли нещо предвид? Имам да някои неща за които пишете ги имам налични в магазина ми Mahle -маслен ми е на 7.20 лв . UNION Japan пак ми е на 7.20 като цяло ги давам подарък при закупуване на масло от мен . Пишете какво ви трябва да ви търся . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 400 #10 Отговорено 30 Септември, 2018 Имаш ЛС. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове