Mosholov 4 #1 Публикувано 26 Юли, 2018 Не ми дава да кача снимки в раздел Продава Хонда - пише ми да се обърна към вас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #2 Отговорено 4 Ноември, 2018 Същия проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #3 Отговорено 4 Ноември, 2018 Докладвай въпросната тема (мнение от нея) и ще проверим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #4 Отговорено 5 Ноември, 2018 Не съм си пуснал темата за продаване защото не успявам да кача снимки и знам че ще изтриете обявата веднага. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #5 Отговорено 5 Ноември, 2018 Е чак пък веднага ... Напиши я и докладвай, да пробвам през твоя акаунт. Aaaaaa, а това що не го казваш. Вие сте използвали 10 MB от своя 1 MB лимит за прикачване на файлове. Сега как е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #6 Отговорено 6 Ноември, 2018 Аз ако знам какво трябва да кажа.....Опитах линкове от външни сайтове,прикачи.ком и подобни и не става.Утре вечер ще опитам това което имаш предвид.Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1671 #7 Отговорено 8 Ноември, 2018 (Редактирано) Моля за помощ. Имам същия проблем, но в темата "Капкови проби на двигателни масла". Нямам опция за прикачване на снимка/снимки от компа. И аз сигурно съм надвишил лимита за прикачване на файлове ? ЕДИТ: Видях го. Пише: Вие сте използвали 401 МВ от своя 100 МВ лимит за прикачване на файлове. Лошо. Има ли начин/как да разреша проблема? Редактирано 8 Ноември, 2018 от emod Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #8 Отговорено 9 Ноември, 2018 Поразгледай снимките в emod>Моите Файлове.На всяка снимка има кошче.Ако сметнеш ,че нещо не е актуално вече търкай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #9 Отговорено 9 Ноември, 2018 Ами хубаво е да прегледаме лимитите и възможностите на сториджа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1671 #10 Отговорено 9 Ноември, 2018 (Редактирано) Преди 2 часа, Markony написа: Поразгледай снимките в emod>Моите Файлове.На всяка снимка има кошче.Ако сметнеш ,че нещо не е актуално вече търкай. За съжаление нямам такива или са единични (малко) бройки, които няма да ми решат проблема. Голямата част от снимките (да не кажа почти всички), които съм качвал и които са от съществено значение за изчерпването на лимита ми, касаят темите за маслата и капковите проби. Те не са само мои, а включват и такива на колеги (обработени капки). Изтриването на която и да било от тях би довело до "липси" в тези две теми, които са нежелателни (лично мое мнение). Не случайно качвам снимките по този начин (сигурен съм, че сте наясно ) - предпочитам да се съхраняват в самия форум, , а не някъде "навън" , за да не се окаже след време, че липсват. Ако сме в затруднена ситуация със сториджа, ще започна на качвам снимките си чрез външен линк, независимо от негативите на подобен подход (поне аз мисля, че има такива). Поздрави! Редактирано 9 Ноември, 2018 от emod Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #11 Отговорено 9 Ноември, 2018 И аз съм на това мнение. Но ние даже апелирахме файловете да се качват при нас точно заради потенциални дупки след време в следствие от заминали хостове. Старите теми изобилстват с доказателства. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1787 #12 Отговорено 14 Ноември, 2018 (Редактирано) Колеги модератори,имам същия проблем с изчерпан лимит за качване на снимки.Какво правим сега,да трия старите (не че няма за триене),но ще останат някои теми без снимков материал и не биха представлявали интерес за никой.Писах на двама от вас,но не е прочетено още. Нещо не се появява кошчето на снимките..? Редактирано 14 Ноември, 2018 от JHM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #13 Отговорено 15 Ноември, 2018 Прочетох аз и отговорих,имай малко търпение.Не трий нищо.... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #14 Отговорено 18 Ноември, 2018 Увеличих мястото за качване на всеки не-новак на 0.5GB (спрямо сегашните 100MB), но ограничих големината на файл до 8MB - така всеки може да качва доста снимки, а ако е разумен и ги компресира, ще може да качва буквално хиляди Ако някой има специална нужда от повече място, за да споделя смислени неща - нека да пише в тази тема и ще дам допълнителни права, които позволяват качване на неограничено съдържание. Сега имаше няколко клипа по 400-500мб, които премахнах, за да има повече място за снимки. Клиповете бяха с висока резолюция от телефони, за да се покаже някакъв паразитен шум или как се цъка някое копче. Надявам се това не създава неудобство - за споделяне на подобни клипове е много по-добре да използвате youtube. Така клипът директно се показва в темата вместо като "прикачен файл", който трябва да бъде свален в пълния си размер, за да бъде гледан... А когато е споделен чрез youtube, дори от телефона си може човек да прецъка 10те секунди, които го интересуват вместо да дърпа 400мб. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #15 Отговорено 20 Ноември, 2018 Сега успях.Благодаря на екипа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #16 Отговорено 23 Ноември, 2018 Хубав сайт/приложение за качване и споделя на снимки във форуми е https://imgur.com/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове