revenue 32 #1 Публикувано 20 Юли, 2018 Здравейте, Някой поръчвал ли е тази мултимедия с този кабел. Според описанието има TMPS допълнително и контролите на воланът работят. Мисля да си го взема, но малко не ми е ясно, как се случва цялата инсталация. Ако споделите малко акъл ще съм благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 73 #2 Отговорено 21 Юли, 2018 Китайците са го измислили Кабелите които ти предлагат представляват женските конектори, който съществуват на оригиналното ти радио. Просто свързваш кабелите в колата с тези кабели (няма как да ги сбъркаш, всички имат различен профил) и свързваш другия край към сойката ти. Някой да ме поправи ако греша, но изглежда като plug and play инсталация ^^ Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #3 Отговорено 22 Юли, 2018 Здравей, Мисля, че няма да имам проблеми с инсталацията, ако разглобя таблото, като хората. Идеята ми е дали някой е пробвал този комплект и контролите от волана работят добре. Цената не е малка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #4 Отговорено 26 Юли, 2018 http://www.connects2.co.uk/Product/ProductItem/CTSHO002 Фирмата която произвежда кабела си е английска и е достатъчно сериозна. До колкото знам няма китайски клонинги и затова и цената е такава. В civinfo.com има само положителни отзиви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #5 Отговорено 26 Юли, 2018 Допълнение: лед като написах мнението поразрових да видя няма ли нещо различно и попаднах на това: Направо е лудница Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #6 Отговорено 27 Юли, 2018 Това наистина е лудница. Дано наистина да работи така, защото си поръчах нещата преди 2 дена на общата цена от 700 лв. Оригиналното радио не работи вече почти месец. Ако наистина работи така, ще направя клипче и ще го пусна тук. Моля да ми препоръчате сервиз, където да го монтирам. Не ми се е налагало да използвам, такъв тип сервиз досега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 73 #7 Отговорено 28 Юли, 2018 На 26.07.2018 г. at 20:19, Marcus написа: ...Направо е лудница Това ми хареса и на мен! Ако не си бях сложил оригиналните aux и usb вероятно щях да се замисля! Стискам палци на колегата да е същото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #8 Отговорено 18 Август, 2018 Здравейте, Мъчихме да монтираме всичко с един приятел. Като цяло мултимедията стана, но нещо не се справихме с обучението на системата след монтажа на интерфейса за волана. Някой има ли опит с обучението мултимедия за копчета на волан? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #9 Отговорено 18 Август, 2018 Ами при CR-V 3ген е просто, на самата медия си има апликейшън за това, цъкаш Vol+ например и после на волана Vol+ и тя си ги запомня. Не знам самия интерфейс дали нещо му се настройва, Connect2 ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #10 Отговорено 19 Август, 2018 Мисля, че е connect2. Намерих менюто, но трябва пак да пробвам да закача модула. Ще пиша, ако се стане, като хората. За жалост изникна проблем, панелите на колата са разглобявани вандалски преди да я взема колата и сега се чудя как да напаснем новия панел, че седи криво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #11 Отговорено 19 Август, 2018 Като приключиш с всичко искам отзиви за качеството на звука И аз смятам да слагам нещо такова но се притеснявам че няма да ми хареса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #12 Отговорено 19 Август, 2018 (Редактирано) Днес закачихме всичко и успяхме да обучим бутоните, за звукът и каналите. Mode не го хваща по незнаини причини, но не е проблем. Екранът на комфортният модул работи, но не както този от видеото. Показва само час, дата и стандартните данни от климатика, но това си е достатъчно. За звукът до този момент мога да кажа, че не остъпва на оригиналното радио. Когато пусна качествен сигнал от Spotify се чува добре и радиото определено е доста по-добро (оригиналното радио губеше обхват и постоянно се чуваше шум). Ако пуснеш качествен сигнал се чува много добре. Обаче по-груб спомен, когато слушах музика от оригинално CD се чуваше най-добре. Мисля, че ми хвана логиката, че качеството зависи от какво му подадеш, което е доста лесно, като имаш Wifi, Bluetooth, карти с памет и други такива. Новата мултимедия има доста мощност, но започва да криви още в средата на диапазона. Това е доста силно и не е комфортно. Мисля, че е по-скоро от колонките на колата, защото системата се води 4х50W. Сега и малко минуси: - Системата работи сравнително бързо, но загрява доста. Бях си пуснал силно музика, активна навигация и ръчках активно менюта/приложения. В един момент зацикли и се резетна, което ми говори за прегравяне. Ако си слушам спокойно музика и не ръчкам навигацията няма драми. - Интерфейсът работи, но е малко бавен. Ако цъкнеш цъкаш бързо бутоните на волана се случва един от десет пъти да обърка или пропусне команда. Модулите в тази Хонда си говорят през CAN цифров интерфейс и тази джаджа го прави в аналогов, което налага обучението на мултимедията към бутоните на волана. Редактирано 19 Август, 2018 от revenue Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #13 Отговорено 20 Август, 2018 Слушам само 320kbps MP3 в колата, в къщи flac-ове. Може би съм малко претенциозен, затова ми се струва че няма да ми хареса. Чувал съм на двама приятели подобни китайчета и не съм много въодушевен. Моят сивик е Sport модификация и е с малко по-добри колони от другите, качеството на оригиналното аудио ми е добре. Забеляза ли преди да монтираш всичко, има ли изходи от пред-усилвателя? Май няма, поне по описанието в aliexpress. Има някакъв изход за SUB, но не разбрах дали работи. Съжалявам, че така плескам по темата ама е хубаво да се знае и да остане във форума, със сигурност има и други колеги които искат да си сменят плеъра. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #14 Отговорено 20 Август, 2018 Мисля, че няма вход за предусилвателя, но само предполагам. Аз исках мултимедия и върши страхотна работа, защото старото радио спря да работи. Иначе и аз си мисля, че ако държиш на качеството е по-добре да си вземеш нещо специализирано. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 73 #15 Отговорено 20 Август, 2018 На Pioneer мултимедия ми предлагаха за 300-350лв и ми казаха, че били много добри. Не съм пробвал, само препредавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #16 Отговорено 21 Август, 2018 Имаш ли линк да разгледам, че ми стана интересно. Аз не успях да намеря такива цени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 73 #17 Отговорено 21 Август, 2018 Link - За нещо от този род ми говориха, но не е андроидско, може би не чак толкова функционално колкото сойката. Съжалявам, че съм ви подвел. Гледах в сайта им, че има други мултимедии за по 500-600 и нагоре, там сигурно е по сериозно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #18 Отговорено 21 Август, 2018 Да сложиш дабъл дин и да няма навигация?! Нещо ми се губи смисъла. Или с андроид, или съвместима с Android Auto и Apple Carplay. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #19 Отговорено 30 Август, 2018 Здравейте отново, Навигацията работи добре, но за жалост проблемът с произволното изключване си остана. Моля да ми препоръчате майстор в централната част на София. И да не е Омбре, защото вече приключих с тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #20 Отговорено 30 Август, 2018 Единственото което можеш да пробваш е някоя програма която следи температурата, ако прегрява, свържи се с продавача и му обясни. Виждал съм и да правят допълнително охлаждане на такива мултимедии. Дори и да не прегрява, при такива проблеми бих информирал продавача, едва ли ще ти прати нов плеър но се е случвало да връщат част от сумата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #21 Отговорено 31 Август, 2018 Здравей, При прегряване трябва да се изключи и евентуално след малко пак да се включи. Това се случваше и със старото радио, но то в един момент престана да работи. Тук се случва примерно докато карам и съм пуснал едно радио. Най-често при преминаване на дупка се случва, което ме кара да си мисля, че е лош контакт някъде. За жалост не е по силите ми да го намеря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dekov 0 #22 Отговорено 5 Септември, 2018 Здрасти, Аз сложих Xtrons преди 2 седмици и нямам проблем с прегряване, дори като пусна филм или клип. Може наистина да е лоша връзка и то явно към захранването. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
asen doychev 3 #23 Отговорено 14 Юли, 2019 (Редактирано) Здравейте. Малко да повдигнем темата.От близо седмица и аз се здобих с мултимедия /Navirider/.За сега се държи прилично и работи без проблеми.Ето малко снимки. Редактирано 14 Юли, 2019 от asen doychev 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1172 #24 Отговорено 14 Юли, 2019 Карбоновата средна конзола от къде си я купил? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan4eto 9 #25 Отговорено 14 Юли, 2019 Май е направена с фолио,поне така ми се струва от снимката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1172 #26 Отговорено 14 Юли, 2019 Прилича ми на истинска част или правена на воден принт или просто е направена наистина добре с фолиото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #27 Отговорено 14 Юли, 2019 Готино е станало. При мен малко се разминават пластмасите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
asen doychev 3 #28 Отговорено 14 Юли, 2019 (Редактирано) Правиха ми я на хидрография.така мисля че се казваше. Редактирано 14 Юли, 2019 от asen doychev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1172 #29 Отговорено 14 Юли, 2019 Какво ти излезе като цена на панела и само него ли си правил? Дере ли се лесно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
asen doychev 3 #30 Отговорено 15 Юли, 2019 При това момче съм си правил по същия начин и джантите ,и смятам че за конзолата минах тънко 20 лв. За джантите излиза 90 лв на джанта. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1172 #31 Отговорено 16 Юли, 2019 (Редактирано) Определено е станал готин панела. Джантите по този начин на мен лично не ми харесват Въпросът ми беше, колко е устойчиво това покритие за интериора. Знаеш, че посягаш ти или някой друг към таблото с пръстен, нокти, пръски от кафе/кола и тн.. Самото покритие чисти ли се лесно и дали също така пада лесно при леки надрасквания? Редактирано 16 Юли, 2019 от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #32 Отговорено 16 Юли, 2019 Почвате много да бягате от темата, пичове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
asen doychev 3 #33 Отговорено 16 Юли, 2019 (Редактирано) Джантите са на две години и Нямат драскотена . За първи път правя нещо от интериора .Смятам че лака е много добър и няма да има проблеми.Времето ще покаже. И наистина вече бягаме от темата ако има въпроси по добре на лични. Редактирано 16 Юли, 2019 от asen doychev 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1172 #34 Отговорено 16 Юли, 2019 Мерси за инфото. Да, избягах аз лично от темата но не се сдържах да го питам колегата за този панел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay_dim 19 #35 Отговорено 25 Юли, 2019 Здравейте, извинявам се че използвам темата на колегата, но ми предстои монтиране на двоен дин мултимедия със навигация на Honda civic mk8 , може ли да ме насочите със съвет къде да поставя GPS антената , за най добър обхват. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #36 Отговорено 25 Юли, 2019 Под горния капак на таблото, който така или иначе ще свалиш, има достатъчно място и не би трябвало да има проблем с обхвата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове