Satev 0 #1 Публикувано 24 Юни, 2018 Здравейте, някой имал ли е като моя проблем? Взех си Хонда 3-та генерация 2007г.Карах я определено време ,нямаше никакви проблеми.,но след определено време почна с проблеми. Както си карам ми се включва TSA-система , волана става мн твърд. Много е непеиятно,когато се получи при завой. Въпроса ми е дали някой знае от какво може да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor88 27 #2 Отговорено 25 Юни, 2018 Попадал съм на подобни проблеми в чужди саитове и се коментираше че виновник е ел моторчето на реиката,поради факта че не е хидравлична а електическа има мотор които изпълнява функцията.Но как да се диагностицира си нямам и на идея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Satev 0 #3 Отговорено 25 Юни, 2018 Мерси колега за информацията в момента съм в чужбина и се чудя да я оставя в сервиз на хонда да кажат какво и е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor88 27 #4 Отговорено 27 Юни, 2018 ако питаш мен чиста работа,поне апаратура имат да диагностицират къде е проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.art.o 0 #5 Отговорено 1 Юли, 2018 Аз имам подобен проблем... При мен волана не се връща напълно след завиване Отдавам го пак на ел рейката, ама като й чух цената... така ще си я карам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Satev 0 #6 Отговорено 1 Юли, 2018 Каква е цената на тази ел.реика много ли е скъпа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 175 #7 Отговорено 1 Юли, 2018 преди 33 минути, Satev написа: Каква е цената на тази ел.реика много ли е скъпа Не си ли карал Хонда до сега, та питаш за цената на оригиналните части? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.art.o 0 #8 Отговорено 1 Юли, 2018 преди 44 минути, Satev написа: Каква е цената на тази ел.реика много ли е скъпа 2640 (ако не греша) без труда в Бултрако Аз я намерих за 2100, ама пак са много Лошото е, че се предлага само от Хонда, няма алтернативни производители (или поне аз не намерих) Абе стигнеш ли до там, отписваш 3000лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #9 Отговорено 1 Юли, 2018 Преди 7 часа, m.art.o написа: Аз имам подобен проблем... При мен волана не се връща напълно след завиване Отдавам го пак на ел рейката, ама като й чух цената... така ще си я карам Ел.рейките не се връщат сами,връщат съвсем малко.Така,че споко. Хидравличните връщат,налягането на маслото връща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Satev 0 #10 Отговорено 4 Юли, 2018 Колеги закарах я на диагностика казаха че е динамото но колата ми седи по 5-дена и пали мисалта ми е може ли да е друг проблема дайте мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Satev 0 #11 Отговорено 4 Юли, 2018 Минах през друг сервиз и казаха че 100% е помпата на серво Преди 11 часа, Satev написа: Колеги закарах я на диагностика казаха че е динамото но колата ми седи по 5-дена и пали мисалта ми е може ли да е друг проблема дайте мнение 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor88 27 #12 Отговорено 5 Юли, 2018 Светка ли лампата на динамото като се появи проблема или не.Да се замери динамото е лесно,но ако е то ще изразходиш акомулатора и няма да иска да пали.Та е малко под въпрос но има логика ако тока е малко да святкат лампи и да няма ток за ел мотора на реиката.Но такъв проблем би трябвало да е видим,да свети лампа червена че не зарежда,да пада акомулатора и наи лесния с уред да се премери или на диагностика да покаже колко зарежда.А ако е нещо моментно отказването на динамото акомулатора ще поддържа тока и няма да има проблема които описваш.Ремака които върти динамото гледаха ли да не е от него проблема да преплъзва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 733 #13 Отговорено 5 Юли, 2018 Преди 12 часа, Satev написа: Минах през друг сервиз и казаха че 100% е помпата на серво ...интересно колко ще ти вземат да ремонтират помпата на сервото, при положение, че си с електрическа рейка. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 175 #14 Отговорено 5 Юли, 2018 Преди 8 часа, Чавдар K написа: ...интересно колко ще ти вземат да ремонтират помпата на сервото, при положение, че си с електрическа рейка. Нека колегата да качи снимка на колата си, да не се окаже, че е 2007 г, но да е CR-V2. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Satev 0 #15 Отговорено 7 Юли, 2018 Колеги тази ел рейка каде се намира трудна ли е за смяна и от каде може да се закупи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 175 #16 Отговорено 8 Юли, 2018 Преди 18 часа, Satev написа: Колеги тази ел рейка каде се намира трудна ли е за смяна и от каде може да се закупи Можеш ли да качиш една снимка на колата ти? Може да е 2007 г и да е от втората генерация, а те са си с хидравлика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor88 27 #18 Отговорено 10 Юли, 2018 точно с елеектрически мотор е и няма никва хидравлична помпа и система,та те габаркат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Satev 0 #19 Отговорено 10 Юли, 2018 колега ходих по тези сервизи исъм много объркан с тази ел рейка хода на работа с нея и веднъш в месеца или 2 пъти ми прави този проблем с забиването на волана и дали не е някаква платка разместена или някой дачик да дава грешка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 175 #20 Отговорено 10 Юли, 2018 На 8.07.2018 г. at 0:03, Satev написа: Колеги тази ел рейка каде се намира трудна ли е за смяна и от каде може да се закупи рейката се намира под купето и над магарето, което носи двигателя, скоростната кутия и предното окачване. Смяната е възможна, но изобщо не е лесна, защото трябва да се разглоби всичко. Без подемник няма как да стане. Не бързай да купуваш рейка, защото е много скъпа, а може да се окаже, че проблема не е в нея, а в управлението й. Иди в оторизиран сервиз на Хонда, само там ще ти решат проблема. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Satev 0 #21 Отговорено 10 Юли, 2018 Мерси колега за добрия савет ще пиша какво и е като я погледнат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #22 Отговорено 22 Август, 2018 Пиши де 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mimors 10 #23 Отговорено 30 Август, 2018 (Редактирано) Моята е 2008г. И е с хидравлична рейка. Но е дизел. Редактирано 30 Август, 2018 от mimors Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 175 #24 Отговорено 30 Август, 2018 Темата е за кола с бензинов мотор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове