ivan047 3 #41 Отговорено 13 Май, 2020 После ще го пробвам, благодаря, дано да е така наистина, защото иначе р много дискомфортно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 297 #42 Отговорено 14 Май, 2020 (Редактирано) Аз лично се шегувах, ясно е, че като го изключиш няма да работи нито дистроника, нито автопилота, но това май не е решението което търсиш. Редактирано 14 Май, 2020 от h5rov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milenkt 0 #43 Отговорено 8 Юни, 2021 Колеги ,как се сваля цялата решетка за да се сложи само горната лайсна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1139 #44 Отговорено 9 Юни, 2021 Трябва да свалиш бронята, колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ръдо 5 #45 Отговорено 26 Април Здравейте мина доста време от последният пост в тази тема и сега ще се включа с един въпрос.Тъй като моята решетка е счупена (обичайната лайсна проблемната)мога ли да сменя решетката с фейслифтовата,мисля че там май няма този проблем.Въпроса ми е имат ли разлика в маските на 8генерация по старичките с фейслифта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1344 #46 Отговорено 26 Април Няма как да стане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ръдо 5 #47 Отговорено 28 Април (Редактирано) Не са съвместими така ли да разбирам?Колега Митко къде е разлика че намерих една на сметка и си мисля да я платя? Редактирано 28 Април от Ръдо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gladiator_BG 48 #48 Отговорено 28 Април (Редактирано) Разликата: Редактирано 28 Април от Gladiator_BG Поста е Hidden. Защо? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1344 #49 Отговорено 28 Април Преди 10 часа, Ръдо написа: Не са съвместими така ли да разбирам?Колега Митко къде е разлика че намерих една на сметка и си мисля да я платя? Броните са различни точно там където е решетката, иначе беше хубаво да са съвместими за да имаме избор. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове