dido0o_ 29 #1 Публикувано 3 Февруари, 2018 Здравейте: Имам праблем с тези тампони,за две години ги смених два пъти последните бяха k&B и пак почнаха да се износват.Някакви идеи?за друга марка. Изпратено от моят SM-G390F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #2 Отговорено 3 Февруари, 2018 (Редактирано) Колко пари си дал до сега за тези тампони и смените им? Редактирано 3 Февруари, 2018 от crown_bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido0o_ 29 #3 Отговорено 3 Февруари, 2018 Около 100лв без смяната,сам си я ремонтирвам.Изпратено от моят SM-G390F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mladen.Mladenov 26 #4 Отговорено 4 Февруари, 2018 Колега какви са признаците по които усещаш износването им? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido0o_ 29 #5 Отговорено 4 Февруари, 2018 Изяждат се по-късно ще направя и снимки,самата гума е слаба,вижда се в моторният отсег как дори и стержена на амортисиьора седи на криво а не в центъра. Изпратено от моят SM-G390F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #6 Отговорено 4 Февруари, 2018 Преди 21 часа, dido0o_ написа: Около 100лв без смяната,сам си я ремонтирвам. Изпратено от моят SM-G390F с помощта на Tapatalk Колко още би могъл да експериментираш преди да си купиш оригинални? Познавам хора (не само Хонда фенове, но и на други марки), които само и само да не си купят оригинални, биха дали повече пари за други боклучиви изделия, и после се оплакват. Все пак, дори и оригинално, не се ли посвати както трпбва, все тая. Дал си 100лв. вече за афтърмакрет, минал си цената на оригиналните, на твое място бих спрял с експериментите и взел оригинални. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido0o_ 29 #7 Отговорено 4 Февруари, 2018 Прав си колега,евтиното излиза скъпо,просто от Бултрако частите са малко като за Порше,да те е страх да ги попиташ за цена.Ще търся оригинални благодаря. Изпратено от моят SM-G390F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #8 Отговорено 4 Февруари, 2018 Понеже караш седан, виж поръчките от САЩ, трябва да са идентични тампоните, въпреки че си дизел, и дизела е по-тежък. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #9 Отговорено 5 Февруари, 2018 Последно като питах в Хонда за тези тампони ми казаха очакван внос след 3 месеца, дано са изкарали, мисля че бяха по 30-ина лв за бройка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #10 Отговорено 5 Февруари, 2018 Преди 2 часа, atoma написа: Последно като питах в Хонда за тези тампони ми казаха очакван внос след 3 месеца, дано са изкарали, мисля че бяха по 30-ина лв за бройка. Като няма в Бултрако, си поръчваш от САЩ, идват за 2 седмици, излизат малко по-евтино от Бултрако, но не много по-евтино. Каквото съм поръчвал от Бултрако е идвало за 2 седмици (работни). Има изключения, като аксесоари, които ги няма в Англия, или другаде из Европа, и затова се чака да дойдат от Япония, навсякъде по Европа е така. Звънял съм в Англия за малкия дисплей да питам - отговор - "availability 3-6 months" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido0o_ 29 #11 Отговорено 5 Февруари, 2018 На хонда са по-25лв бройката значи 100лв за комплект,без шайбите и втулките.На ITN са 10лв за комплект(но не изкарват повече от два месеца)още малко да се износят и ще се взимам хондовски Изпратено от моят SM-G390F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stemko 0 #12 Отговорено 16 Февруари, 2018 Какъв е точно звука който чувате когато са износени тези тампони. При мен има шум точно отпред отдясно като минавам през легнал полицай или друга по сериозна неравност. Аз чувам нещо като прискърцване или търкане на гума в метал. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido0o_ 29 #13 Отговорено 16 Февруари, 2018 Точно през легнал полицаи се чува най-много,когато падат гумите в неравности,ако всичко друго е здраво значи е от тях проблема, при мен беше голямо чудене преди на ги сменя.Изпратено от моят SM-G390F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #14 Отговорено 16 Февруари, 2018 При мен беше зловещо скърцане все едно нещо ще се разпада Най лесно се вижда като дигнеш капака. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #15 Отговорено 16 Февруари, 2018 дайте парт номер да ги проверя в един сайт за ОЕМ части Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #16 Отговорено 16 Февруари, 2018 video-1461351770.mp4 Е туй беше при мен @rollin 51631-SL0-003 - Тампони, номер 7 на снимката 51728-SB0-004 - Втулка, номер 16 на снимката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #17 Отговорено 16 Февруари, 2018 преди 48 минути, atoma написа: video-1461351770.mp4 Е туй беше при мен @rollin 51631-SL0-003 - Тампони, номер 7 на снимката 51728-SB0-004 - Втулка, номер 16 на снимката Легло с пружина ... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #18 Отговорено 16 Февруари, 2018 (Редактирано) 51631-SL0-003 - 4.62USD - OEM Втулката я няма налична. https://www.amayama.com/en Вече над 10 пъти съм поръчвал части, идват сравнително бързо и са на супер цени. Има не само ОЕМ части а и заместители но аз лично само ОЕМ съм купувал. Редактирано 16 Февруари, 2018 от rollin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #19 Отговорено 16 Февруари, 2018 Мен ми вади само някъв "Original replacement" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #20 Отговорено 17 Февруари, 2018 мда и при мен е така но предполагам ще е производство за Хонда(в хонда пакетче) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1847 #21 Отговорено 18 Февруари, 2018 Ето ви ги, на нормална цена - естествено не оригинални, но пък може да са добри. Използвал съм на тази фирма продукти и съм бил доволен. http://namaleniavtochasti.com/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=51631-SL0-003+&submit_search= Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #22 Отговорено 20 Февруари, 2018 При мен също се появи това скърцане(едва доловимо е все още), но само сутрин рано по легнали полицаи докато е по- хладно и влажно... Поръчах от Хонда Соларей Варна. мисля по 16-17лв броя и втулката 11-12лв(не съм сигурен понеже поръчвах и други работи да не подведа някой) до две седмици трябва да дойдат Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове