tany66 7 #1 Публикувано 14 Януари, 2018 Здравейте,днес ми се наложи да излезна извън града и при скорост над 80 км чувам "виене" отзадКъм 90-95 като че ли изчезва или става по тихо. Някаква идея къде да се насоча?Маслото на диференциала е сменяно преди 3000 км.Лагер?Гума?Гумите са чисто нови на 2 месеца. Като че ли с летните го нямаше но може и съвпадение да е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
g_georgiev 7 #2 Отговорено 14 Януари, 2018 Моите зимни гуми са шумни и се чува виене от тях докато при летните не е така,така че не е изключено да е от гумите при все че са нови. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MLK 14 #3 Отговорено 15 Януари, 2018 И аз залагам на шумни гуми, щом изчезва при по-висока скорост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hanchko 29 #4 Отговорено 19 Януари, 2018 Аз също съм За гумите. При мен зимните гуми също вият при по-висока скорост, също така и при спиране. С летните това виене го няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1863 #5 Отговорено 20 Януари, 2018 Че зимните гуми са шумни - шумни са. И при мен го има този шум, наподобяващ шум от лагер и е от тях защото с летните го нямам. Обаче, шума го чувам от всякъде , но най-много от пред, а не като колегата от зад. Чувам го при всякаква скорост след 40 км.ч. до към 110/120 , после почти изчезва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tany66 7 #6 Отговорено 20 Януари, 2018 Онзи ден качих едно приятелче отзад да слуша и той...и с него стигнахме до заключението че е от гумите(или може би не ни се иска да е друго) Но мисля че е от тях защото беше валяло сняг и виенето почти не се чуваше,а на суха настилка е направо дразнещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teho 9 #7 Отговорено 26 Януари, 2018 Колега най безболезнено е да смениш гумите с летните и да видиш дали виенето ще отпадне ...успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове