Havi 5 #1 Публикувано 28 Декември, 2017 От известно време при гасене на двигателя се чува някакво тракане. Долу горе същия звук се чува и след натискане на съединителя. Примерно карам бавничко на 1-ва и рязко като натисна съединителя почти винаги се усеща. Иначе, като се движа по-бързо при смянята на предавките се усеща само сабо тупкане. След 2500 оборота има и тресене. Съединител и маховик са сменени. Cr-v i-ctdi 2007. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #2 Отговорено 28 Декември, 2017 Демферен маховик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Havi 5 #3 Отговорено 28 Декември, 2017 Колега маховика е сменен. Проблема го имаше и преди смяната. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #4 Отговорено 28 Декември, 2017 каре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hanchko 29 #5 Отговорено 29 Декември, 2017 И аз съм За каре... Провери и тампоните на двигателя... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #6 Отговорено 29 Декември, 2017 Чул съм преди време при дизелпвите двигатели същите симптпми да има и при демпферна шайба на коляновия вал, която също потракваше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan86 3 #7 Отговорено 30 Декември, 2017 Аз също имах със старата дизеларка проблем с демпферната шайба на коляновия вал, но при нея по скоро шума беше постоянен, независимо от обороти и смяна на предавки. То и като цяло на дизела все нещо му тракаше и хлопаше, та и за това го смених . Може би по скоро карето... Весели празници!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niko_ni 11 #8 Отговорено 2 Януари, 2018 Колега лятото ми изгоря намотката в ел магнитния съединител на климатика.Преди това ТРАКАШЕ малко 1-2 седмици и не обърнах веднага внимание от заетост. Каква е била първопричината/беше опечена / и кое следствие не разбрах.Предполагам биене от лагери .Накрая взе да прегрява ,замириса и приятел ме натовари и репатрира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове