Митко Йотов 1233 #1 Публикувано 15 Декември, 2017 (Редактирано) Здравейте колеги.Не ми работи бутона за отваряне на багажника който е в купето,колкото и да го натискам при затворена врата на шофьора или отворена бутона изобщо не действа,от дистанционното се отваря но от копчето вътре не иска,иначе си свети когато колата е с пуснати светлини което ме навежда на мисълта,че напрежение при него има.Та питането ми е : може ли софтуерно да се де активира или не може. Редактирано 15 Декември, 2017 от Митко Йотов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #2 Отговорено 15 Декември, 2017 Като отвориш жабката, мисля от лявата страна беше, има един превключвател. Цъкни го в другото положение и тогава пробвай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adriancho 0 #3 Отговорено 15 Декември, 2017 Ако колата е запалена и не е вдигната ръчната спирачка също е една от причините да не работи бутона. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #4 Отговорено 16 Декември, 2017 Ок. момчета ще погледна как стоят нещата и ще пиша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #5 Отговорено 16 Декември, 2017 (Редактирано) Отворих жабката,вътре освен врътката за парно-клима и лампичките няма нищо друго. Колата е запалена и с вдигната ръчна и бутона не реагира.Колата е изгасена и пак не реагира без значение в коя позиция е ръчната. На друго място е скрит заека.Иначе от дистанционното на ключовете си се отваря до горе и се затваря до долу,бутона на самата врата на багажника също затваря.Кофти работа. Редактирано 16 Декември, 2017 от Митко Йотов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #6 Отговорено 17 Декември, 2017 (Редактирано) Намерих някакво инфо,вярно,че е за АКУРА но то си е европейски АКОРД.Нещо не схванах как се задейства проблемният бутон. https://www.youtube.com/watch?v=5e06ySAiZ4g&feature=share Редактирано 17 Декември, 2017 от Митко Йотов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #7 Отговорено 17 Декември, 2017 Открихме къде е скрит заека.Днес бях на кръщене,спрях пред магазин за цветя и жената отиде да избере букет а аз останах в колата,до кота я чаках колата я оставих на Р-(парк) и вдигнах ръчната (двигателя си работеше).Натиснах бутона на вратата за багажника и го задържах около 5 секунди може и повече и чух как щрака и почна да се отваря,отвори си се сам до горе,направо се стреснах от изненада след има няма 15 секунди пак го натиснах и задържах и го виждам как почна да се затваря и се заключи.Държа да подчертая,че не съм слизал от седалката нито съм отворил шофьорската врата (навън валеше),не съм правил други опити да видя при загасен двигател или други позиции на лоста на ръчната или на скоростите как ще е. Моля модовете, темата да си остане и не се заключва а колеги имащи питане,въпроси и всичко свързано с багажника да я ползват и развиват както намерят за добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 292 #8 Отговорено 17 Декември, 2017 (Редактирано) Тосте, трябва да задържиш копчето Така е у Швейцария.... Редактирано 17 Декември, 2017 от h5rov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honditeee 39 #9 Отговорено 19 Декември, 2017 Копчето се задържа за 2 секунди не се натиска. Това и мислих, че може да ти е проблема, но не вярвах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #10 Отговорено 20 Декември, 2017 Проблема е бил че колата задължително трябва да е на Р режим на трансмисията (сещате се защо). Ръчната няма общо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #11 Отговорено 20 Декември, 2017 Възможно е.Колата я имам от няколко дена и...... така ще бъде до като и свикна.Благодаря ви колеги за разбирането. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcd 27 #12 Отговорено 30 Декември, 2017 За автоматик не знам но за ръчна при работещ двигател ако не е дръпната ръчната не се отваря. Тъпо е - аз ръчна не дърпам но от съображения за сигурност предполагам е направено. Ако закъси нещо да не се отвори в движение. Можеха да го вържат със скоростта. Като спра не мога да натисна копчето за да се отвори багажника докато жената слезе и отиде до него. Има някои недомислици но като за кола от тези години е добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #13 Отговорено 18 Май, 2018 Да повдигна малко темата за багажника.от доста време съм решил проблема с резервната гума. Сега намерих време да направя няколко снимки.Трябва ви само резервна гума в моят случай 205/16/50 (доставена ми с любезното съдействие от колегата Tokio за което много му благодаря ) може и 17-ка-влиза (проверено), два квадрата дунапрен 2 см (закупен от магазин за матраци ,двойна лепеща лента и капачката за притягане на гумата към купето да не подскача при неравности. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове